30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ailen de artık ses çıkarmazsa bence onun gönlünü almaktan başka sorun görünmüyor...

yaşananlar kolay değil, ben de yaranı deşmek istemem de, bence de ikiniz de birbirinizi ilk günkü gibi çok ve hasretle seviyorsunuz hala, keşke mutlu sonla bitse hikayeniz, kendim kadar isterim inan, gözlerim doldu hatta taştı şu an...

Yavrummm gitmeyseydin ameriklara sende

Maria o rus adam seviyor seni demedi deme.
Sadece o da seven insanlar gibi yapılanı hazmedemiyor

Bana bakışlarını görseydin öyle düşünmezdin.. Çok koydu be Turkuazım... Bir gün, gözlerimin içine bakarak demişti ki ; "maria derin bir denize nefesini tutup daldığını düşün.. Bir süre sonra, boğulacak gibi olursun, çırpınmaya başlarsın, bütün bedenin isyan eder patlayacak gibi olur, ruhun sıkışır, korkuların aklına gelir... Hızla yüzeye doğru kulaç atmaya başlarsın.. İşte sen benim hayatımda, yüzeye çıktığımda aldığım ilk nefes gibisin..." bana bunu söyleyen adamın , bir zamanlar yüzüme bakmaya kıyamayan adamın, böyle nefretme bakması çok acıttı...

Tam romantik bir sahneymişş gerçekten.
Canım kimle tanıştın? Kimle buluşucaksın?

iyi geceler panpiş, gece buralarda görürsem seni karışmam haa

Ben onu hala seviyorum da , o benden nefret ediyor Aslı

asıl ayık kafayla acılardaan da zevk almayı öğreneceksin

zevklerin en güzelide bu

Ayyy ne güzelll...
Allah herkese böyle çok seven adamlar nasip etsin ya.
Bir garip oldum.

Tam romantik bir sahneymişş gerçekten.
Canım kimle tanıştın? Kimle buluşucaksın?

Yeni birisi ile tanıştım meleğim, İtalyan. Cumartesi yemeğe çıktık , gayet iyiydi aslında ama, aşırı derece ısrarcı ve rahat. Süreki görüşmek istiyor. Ben de iş güç sahibi kocaman kadınım. Her gün nasıl buluşayım onunla ergen gibi dedim kızlara

Bilmiyorum...

Ayyy aman çok güzelmiş. :) Maşallahh...
Her gün çıkması zor tabi de haftada 2-3 gün ideal bence.
Bende öyle birini isterdim doğrusu.
İtalyanlar yakışıklı olur öylemi? :)

kıyamam canım yaa, ağlattın beni gece gece, sanki ağlamanın saati olurmuş gibi

canım öyle tabi ama kabullenmek kolay mı, beraberken, başka sebeplerin olsa bile, bir gün birden sessizce terk edilmeyi... seven bir insan nefret edebilir ancak, bence hala çok seviyor, ancak hazmedemiyor işte... yoksa yabancılar ayrıldıkları sevgilileriyle arkadas olarak görüşürler sanıyorum ki... keşke barışabilseniz,inan ben çok isterim mutlu olmanızı:97:

Ayyy aman çok güzelmiş. :) Maşallahh...
Her gün çıkması zor tabi de haftada 2-3 gün ideal bence.
Bende öyle birini isterdim doğrusu.
İtalyanlar yakışıklı olur öylemi? :)

Fena değil.. Sıcakkanlı, sohbeti güzel, pozitif... Ama dediğim gibi aşırı derece rahat ve dediğim gibi süreki görüşmek istiyor..
Bilemedim

Ben de çok isterdim onunla arkadaş kalmayı.. Ama o istemiyor. Bunu yapıp da, vidanımı rahatlatmayacakmış.. Öyle demişti bir arkadaşıma yıllar önce.. Hala da fikri değişmişe benzemiyor.. Benim hissettiklerimin aşk değil, vicdan azabı olduğunu düşünüyor. Ve bir Rus erkeği asla kendisine acınmasına izin vermez.. Çok inat ve dikkafalıdırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…