- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.941
Yok kızz süs yapmayı severim. Fön çektirdim. :)
Ailem bu saatten sonra bana karışmaz Aslıcım.. Ondan sonra ne kadar acı çektiğimi ve hiç mutlu olmadığımı gördükçe kahroldular, çok pişman oldular ama geçmiş olsun... Diğeri ile karşılaştık yine.. Selam vereyim dedim, yine nefretle yüzüme baktı ve kafasını çevirdi. Yürüdüm gittim ben de.. Ama arkamı dönüp baktım dayanamayıp, o da durmuş arkamdan bakıyordu yolun ortasında.. Benden nefret ediyor, olmaz artık
Yavrummm gitmeyseydin ameriklara sende
Maria o rus adam seviyor seni demedi deme.
Sadece o da seven insanlar gibi yapılanı hazmedemiyor
Ailem bu saatten sonra bana karışmaz Aslıcım.. Ondan sonra ne kadar acı çektiğimi ve hiç mutlu olmadığımı gördükçe kahroldular, çok pişman oldular ama geçmiş olsun... Diğeri ile karşılaştık yine.. Selam vereyim dedim, yine nefretle yüzüme baktı ve kafasını çevirdi. Yürüdüm gittim ben de.. Ama arkamı dönüp baktım dayanamayıp, o da durmuş arkamdan bakıyordu yolun ortasında.. Benden nefret ediyor, olmaz artık
Mariam sen bana özelden yazarsın cnm.
Saat buluşma yeri telefonunu vs. Maria fazla nas yapma italyan adama. Aklın rusda diye italyanı ezme
Ben yatıyom artık yaaaaaa
Melekimmmmm senide çok özledim ben yaaa
Panpişimmmmmm öptüm seni mucksss baby
Beyzoş sana bişi yok sen kıskan orda bizi
Gel gel hemen küsme gel sanada sarılıyom gel kalma gurbet elde tek başına
ailen de artık ses çıkarmazsa bence onun gönlünü almaktan başka sorun görünmüyor...
yaşananlar kolay değil, ben de yaranı deşmek istemem de, bence de ikiniz de birbirinizi ilk günkü gibi çok ve hasretle seviyorsunuz hala, keşke mutlu sonla bitse hikayeniz, kendim kadar isterim inan, gözlerim doldu hatta taştı şu an...
Beyzoş bu dünya ayık kafayla çekilmez zaten, en güzelini yapıyorlar
Aslı koptummmmmm
Anlaştık bebişim, özelden tel numaramı yazarım sana
Burası burası.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var gerçekten, çoğu kız tabii.. Dedikodu yok, eğlenmeyi biliyorlar, başını ağrıtmıyorlar.. Ben çok memnunum
Siz de gelin, hep beraber gezelim şekerim
Bana bakışlarını görseydin öyle düşünmezdin.. Çok koydu be Turkuazım... Bir gün, gözlerimin içine bakarak demişti ki ; "maria derin bir denize nefesini tutup daldığını düşün.. Bir süre sonra, boğulacak gibi olursun, çırpınmaya başlarsın, bütün bedenin isyan eder patlayacak gibi olur, ruhun sıkışır, korkuların aklına gelir... Hızla yüzeye doğru kulaç atmaya başlarsın.. İşte sen benim hayatımda, yüzeye çıktığımda aldığım ilk nefes gibisin..." bana bunu söyleyen adamın , bir zamanlar yüzüme bakmaya kıyamayan adamın, böyle nefretme bakması çok acıttı...
Tam romantik bir sahneymişş gerçekten.
Canım kimle tanıştın? Kimle buluşucaksın?
Ayyy ne güzelll...
Allah herkese böyle çok seven adamlar nasip etsin ya.
Bir garip oldum.
Yeni birisi ile tanıştım meleğim, İtalyan. Cumartesi yemeğe çıktık , gayet iyiydi aslında ama, aşırı derece ısrarcı ve rahat. Süreki görüşmek istiyor. Ben de iş güç sahibi kocaman kadınım. Her gün nasıl buluşayım onunla ergen gibi dedim kızlara
Bilmiyorum...
Bana bakışlarını görseydin öyle düşünmezdin.. Çok koydu be Turkuazım... Bir gün, gözlerimin içine bakarak demişti ki ; "maria derin bir denize nefesini tutup daldığını düşün.. Bir süre sonra, boğulacak gibi olursun, çırpınmaya başlarsın, bütün bedenin isyan eder patlayacak gibi olur, ruhun sıkışır, korkuların aklına gelir... Hızla yüzeye doğru kulaç atmaya başlarsın.. İşte sen benim hayatımda, yüzeye çıktığımda aldığım ilk nefes gibisin..." bana bunu söyleyen adamın , bir zamanlar yüzüme bakmaya kıyamayan adamın, böyle nefretme bakması çok acıttı...
Ayyy ne güzelll...
Allah herkese böyle çok seven adamlar nasip etsin ya.
Bir garip oldum.
amanınnn buralar amma romantik oldu
içim bir hoş oldu
Turkuaz bende seni özledim yavrumm...
O benim eski sevgilim canım, ondan sonra da kimse olmadı zaten....6 yıl önce ayrıldık
herkes birbirine sevgisini ilan ediyor
özlemeler, pampişler sarılmalar, koklaşmalar
neler oluyor burada
Ben onu hala seviyorum da , o benden nefret ediyor Aslı
Ayyy aman çok güzelmiş. :) Maşallahh...
Her gün çıkması zor tabi de haftada 2-3 gün ideal bence.
Bende öyle birini isterdim doğrusu.
İtalyanlar yakışıklı olur öylemi? :)
kıyamam canım yaa, ağlattın beni gece gece, sanki ağlamanın saati olurmuş gibi
canım öyle tabi ama kabullenmek kolay mı, beraberken, başka sebeplerin olsa bile, bir gün birden sessizce terk edilmeyi... seven bir insan nefret edebilir ancak, bence hala çok seviyor, ancak hazmedemiyor işte... yoksa yabancılar ayrıldıkları sevgilileriyle arkadas olarak görüşürler sanıyorum ki... keşke barışabilseniz,inan ben çok isterim mutlu olmanızı:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?