30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tşk ederim cnm. Evet çok sıkıldım. İşler yoğun izin alcam aslında.
Bide yiğenim olcak kısmetse hayırlısı ile. O zaman alim izin diyom. Yengemîn annesi burda yaşamıyor. Doğumdan sonra yanında kalmak gerekecek filan.
Bilemedim ne yapsam.
Sıkıldım bayadır buralardan da işte gidemedim bir türrlü.
Arkadaş da kaza geçirmiş bayağı kötü. Oda yanıma gel diyor bilemedim ne yapsam.

Sıkılma kartı ondan çok çıkıyor. İnş meşeklerim tez zamanda müjdeyi versin inş.
Bakalım sabırla beklemem gerek de işte sabır kalmadı.

Yyemekde çorba var. Közlenmiş parlıcan yoğurtla. Hazır aldım patlıcanı ama çok beğenmedim. Sen ne yiğeceksin cnm.

inş. her sey gönlunce olur tez zamanda canım. yüreğini ferah tutmaya çalış afiyet olsun

Panpişimmmm gönder bakalım börekleriiiiii yemeden gönder

İnş olur canım istediğim inş hayırlısı ile olsun. Çok dua et bana.

Mrb arkadaşlar benim yaşımda 27 bitmek üzere..Sözde bi sevgilim var ama yalnız sayılırım.. Ayrıca arkadaşlarımın kimisi evli kimisi de şehir dışında çalışıyor bu nedenle kendimi daha da yalnız hissediyorum....Haziranda atamamı bekliyorum kızlar dua edin bana....

Afiyet olsun canımm...
Bu arada yeğeninin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
Ben de enginarlı pilav yedim.

Hoşgeldin canımm...
Neden yalnız sayılırsın?

sevgilinden uzak mısın da,neden yalnız sayılıyorsun... öğretmen adayısın galiba... kolaylıklar başarılar...

Tuğçem saol cnm. İnş sağlıkla gelsin bakalım. Oda yıllardır beklenen bir bebek
Dolayısıyla herkes beklemde aşırı stresle aynı zamanda. Diğerleri sorunlu gebelik vs oldu hep.
İnş sağlıkla doğsun bakalım.
Afiyet olsun sanada. Ben kaçarım iyi akşamlarrr

hoşbulduk kızlar..Şöyle söyleyeyim hem şehir dışında hemde onun dışında bazı problemler var..Tanışalı 4 sene oldu ama ilişkimiz hala bi türlü oturmadı..Şimdilik mühendis adayıyım.

İyi akşamlar canımm...

Anladım canım. Hayırlısı olsun o zaman hakkınızda.
İşin de güzel.

mühendisler genelde serbest çalışır ama sen kamu düşünüyorsun demek ki. 4 yılda da oturmadıysa biraz zor bir ilişki gibi görünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…