30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Benim Vania "merhaba"'nın "tamam" demek olduğunu zannediyordu mesela ilk tanıştığımızda. Her cümlenin sonunda -merhaba- diyordu, "allah allah deli mi, dengesiz mi noluyoruz üleeeynn" diyordum içimden. Sonradan gerçeği anlayınca, günlerce gülmüş, feci dalga geçmiştim onunla Aradan 1 yıl geçtiğinde, aksanlı da olsa oldukça iyi konuşuyordu. Hoş, o kursa gidiyordu ama Türkçe öğrenmek için.

Mesela 6 yıldır burada yaşayıp , üstelik bir Türk'le evli olup hiç Türkçe bilmeyen bir arkadaşım da var Canım benim buradaki arkadaşlarımın çoğu kız arkadaşlar ve Türkçe öğrenmek konusunda oldukça tembeller.. Ne de olsa onlarla İngilizce konuşmaya can atan karayağız Türk delikanlılarıyla dolu etraf

Benim gitttiğim yerdede nefes koçu var. Ayrıca istanbuldan bir eğitmen gelmiş. 4 günlük bir kursla nefes koçu olabiliyorsun.
Bende iyiyim canım sağol.

İyi olduğuna sevindim canım. 4 günde koç olunabildiğine göre, haloterapik nefes sanırım. Çünkü transformal nefeste 4 günde nefes koçluğu olmuyor malesef... Günleeeeer süren seminerlere katılıp önce kendini arıtman gerekiyor. Daha sonra koçluk eğitimine katılabiliyorsun.Çok istiyorum nefes koçu olmayı ama, maliyeti biraz yüksek, bir de 5 gece 6 günlük 2 ayrı seminere katılman gerekiyor. İş-izin durumlarını ona göre ayarlaman lazım falan.. Yani, ben 1 yıldan önce koç olamayacağım sanırım

Şimdilik sadece terapi alıyorum ama o bile yetiyor, süper bir şey Sen katılacak mısın nefes seminerlerine de ?

Benim aklım melek koçu olmakta canım. Nefes seminerini de sonra düşünebilirim belki.
Bu arada 10 gün kaldı. Sonra Reiki 2 ye uyumlanabilecem demi?

Bu cumartesi için olur demiştim ama, fazla ısrarcı. Sürekli görüşmek istiyor falan.. Bilmiyorum Tuğçeciğim yaaa..
Hem kestirip atmak istemiyorum , hem de içime sinmeyen bir şeyler var kararsız kaldım...

Hımm ne hoşuna gitmedi acabaa?
Belkide ısrarcı oluşunu sevmedin.
Bir kaç kez daha dene bakalım bu his geçmesse kesersin görüşmeyi.

Enerjiyi hissetmeye başladın mı ellerinde ?
Nasıl gidiyor reiki ile hayat ?

Canım valla reiki uygularken bir ateş basması olabiliyor.
Birşeyler hissediyorum. :)
Sakinleşip, hayatın akışına daha çok bırakıyorum sanırım herşeyi.
Cumartesi bir fırtına estirdim gerçi evde. Baya 2-3 gün ağladım.
Şimdi iyiym şükür. Sakinleştim. :)

Canım bu 21 günlük arınma sürecinde çok normal o yaşadığın. İçinde biriktirdiğin,sıkışıp kalmış duygularının blokajları çözülüyor
O olan iyi bir şey yani

2.aşamada, bilinçaltı çalışmaları yaptığın zaman da yaşayabilirsin aynı şeyi. Çözülme- dönüşüm süreçlerinde oluyor böyle kriz anları. Ama sonunda çok güzel bir aydınlık getiriyor insanın hayatına

Ayy iyi o zaman canım. Baya kızgındım çünkü. Yastıkları falan yumrukladım. :)
Aydınlanıcam inşallahh.
Sende olmuşmuydun böyle?

41 yaşında. Türkiye ile iş yapan bir yabancı şirkette yönetici. Aslen makina mühendisi.
Ama yaşına bakma , bildiğinm ergen

Yaşına bakınca daha olgun olucağını düşünüyor insan. :)
Demekki ruhunda ergenlik var.
İşi gücü de iyi gibi ama önemli olan tabi ruhlarınız uyuşsun.

Ayy iyi o zaman canım. Baya kızgındım çünkü. Yastıkları falan yumrukladım. :)
Aydınlanıcam inşallahh.
Sende olmuşmuydun böyle?

Olmaz olur mu ? Hatta , 4. sembolle ağır çalışmalar yaptığım zaman hala öyle oluyorum
Sadece, bir süre sonra neden öyle hissettiğinin farkında oluyorsun. Farkında olduğun için de, tepkilerin aşırı olmuyor
ve sebebi bildiğin için sakince geçmesini beklerken "acaba bu durumda evrenin bana vermek istediği mesaj ne ola ki?
diye düşünüyorsun

Sen harika bir kişisel gelişim koçu olacaksın tatlım, maria demişti dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…