- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.201
Panpişimmm hadi iyisin karta bak :))
Beyzoşşşşş koş kıs panpiş duja gitti sen hala ortalıkda yoksun
Bende uyuyayımmmm
İyi geceler herkeseee
sen zaten Ankara'daki hemen hemen tüm yabancılarla arkadaşsındırmemnun olmalarına, en azından şikayet etmediklerine sevindim Türkçeyi ne kadar zamanda ögrendıler acaba.
olur ne olmaz, aklımda bulunsun diye sordum
Mariacım canım nasılsınn?
Nefes eğitimin nasıl geçti?
Canımmmmm Harika hissediyorum kendimi her nefes seansı sonrası olduğu üzere..
Sen nasılsın ?
hakkında hayırlısı olsun.
biz tek tabanca takılıyoruz
Kız sen tek tabanca değilsin ki. :)
Hiç işte, atıyor
Benim gitttiğim yerdede nefes koçu var. Ayrıca istanbuldan bir eğitmen gelmiş. 4 günlük bir kursla nefes koçu olabiliyorsun.
Bende iyiyim canım sağol.
Bencede.
Canım o çocukla buluşucakmısın yakın zamanda?
İyi olduğuna sevindim canım. 4 günde koç olunabildiğine göre, haloterapik nefes sanırım. Çünkü transformal nefeste 4 günde nefes koçluğu olmuyor malesef... Günleeeeer süren seminerlere katılıp önce kendini arıtman gerekiyor. Daha sonra koçluk eğitimine katılabiliyorsun.Çok istiyorum nefes koçu olmayı ama, maliyeti biraz yüksek, bir de 5 gece 6 günlük 2 ayrı seminere katılman gerekiyor. İş-izin durumlarını ona göre ayarlaman lazım falan.. Yani, ben 1 yıldan önce koç olamayacağım sanırım
Şimdilik sadece terapi alıyorum ama o bile yetiyor, süper bir şeySen katılacak mısın nefes seminerlerine de ?
Benim aklım melek koçu olmakta canım. Nefes seminerini de sonra düşünebilirim belki.
Bu arada 10 gün kaldı. Sonra Reiki 2 ye uyumlanabilecem demi?
Bu cumartesi için olur demiştim ama, fazla ısrarcı. Sürekli görüşmek istiyor falan.. Bilmiyorum Tuğçeciğim yaaa..
Hem kestirip atmak istemiyorum , hem de içime sinmeyen bir şeyler var kararsız kaldım...
Enerjiyi hissetmeye başladın mı ellerinde ?
Nasıl gidiyor reiki ile hayat ?
Hımm ne hoşuna gitmedi acabaa?
Belkide ısrarcı oluşunu sevmedin.
Bir kaç kez daha dene bakalım bu his geçmesse kesersin görüşmeyi.
Bu hafta sonu da bakacağım işte , dediğin gibi aynı şeyleri hissedersem gönderirim gider.
Uğraşamam ergen tripleriyle
Canım valla reiki uygularken bir ateş basması olabiliyor.
Birşeyler hissediyorum. :)
Sakinleşip, hayatın akışına daha çok bırakıyorum sanırım herşeyi.
Cumartesi bir fırtına estirdim gerçi evde. Baya 2-3 gün ağladım.
Şimdi iyiym şükür. Sakinleştim. :)
Kaç yaşında canım? Ne işle uğraşıyor?
Canım bu 21 günlük arınma sürecinde çok normal o yaşadığın. İçinde biriktirdiğin,sıkışıp kalmış duygularının blokajları çözülüyor
O olan iyi bir şey yani
2.aşamada, bilinçaltı çalışmaları yaptığın zaman da yaşayabilirsin aynı şeyi. Çözülme- dönüşüm süreçlerinde oluyor böyle kriz anları. Ama sonunda çok güzel bir aydınlık getiriyor insanın hayatına
41 yaşında. Türkiye ile iş yapan bir yabancı şirkette yönetici. Aslen makina mühendisi.
Ama yaşına bakma , bildiğinm ergen
Ayy iyi o zaman canım. Baya kızgındım çünkü. Yastıkları falan yumrukladım. :)
Aydınlanıcam inşallahh.
Sende olmuşmuydun böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?