- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.121
beni motive ediyorsun lahesis! çok teşekkür ederim.
oldukça...tşk ederim canım yogundur işlerin baya
sağ ol örtttmenimmm...gülümsün kolay gelsin,içine çalışma isteği gelsin..başarılar şimdiden..
Aynı geleceği paylaşmak, sadakatle bağlanmak için imzaya gerek yok ki , ya da şöyle söyleyim daha doğrusu attığın imza bunu sağlamaz. Bunu, ilişkinin kendi iç dinamikleri ve çiftlerden her birinin o ilişkiye yaklaşımı sağlar
tatlım biz de zaten o dinamiği ve yaklaşımı görünce atacağız imzamızı, imzasına kefil olabileceğimiz biri olunca yani
tatlım biz de zaten o dinamiği ve yaklaşımı görünce atacağız imzamızı, imzasına kefil olabileceğimiz biri olunca yani
iyiyim canım, sen nasılsın? karar verdin mi girecek misin alese?
teze yoğunlaştım hazirana yetiştirmeye çalışıyorum..
eşimle haftasonları görüşebiliyoruz ancak, yarın gelecek inşallah...
evlilikten pek bir şey anlamadım henüz zaten aynı evde yaşamaya başlamadan da anlayamam herhalde, ama evlilik tarafları değiştiriyor bunu anladım,
evlilik hakkında bir muhabbet dönmüş yukarıda ben de fikirlerimi paylaşayım; atılan bir imza insanların hayatında neyi değiştirebilir ki, hissedilenler ve paylaşılanlar olumsuz yönde değişmediği sürece hayat aynı hayat diyordum ama yanılmışım :) henüz aynı evi paylaşmamamıza rağmen eşimin soyadını kullanmaya başlamak bile hayatımı etkiledi,ama alışma evresi geçirmiyorum,direk atladım evlilik olayına :) ilişkimizde değişen somut hiçbir şey yok ama ben eşimi görmediğim günlerde çok daha fazla özlüyorum ve o da böyle olduğunu söylüyor, sanki daha fazla üzerime düşmeye, daha çok ilgilenmeye başladı, hayatımı kısıtlamıyor ama kendi hayatını nispeten değiştirdi, haftada 2 kez dışarda arkadaşlarıyla alkol alırdı, 2 haftadır sadece bir kez çıkıp onda da erken döndü eve... en basitinden attığı twitlere bile dikkat ediyor hissediyorum, sanırım "evli bir adam" olduğunu bu şekilde idrak etmeye çalışıyor. iki de bir 36 yaşında kazık kadar evli barklı insanım diye ekliyor her cümlenin sonuna
ben de soyadıma alışmakla meşgulum daha ziyade, odamın kapısındaki levhayı değiştirmedim diye, face te soyadını kendiminkinin ardına eklemedim diye biraz bozuluyor ama izah ettim, düğün sonrası diye, şimdilik anlamış gibi görünüyor...
Panpişimmmmmmmm özledim seni.
Bu akşam dizim varrrrrr oleyyyyyyeve ışınlanmak îstiyommmm
Panpişimmmmmmmm özledim seni.
Bu akşam dizim varrrrrr oleyyyyyyeve ışınlanmak îstiyommmm
ben de...hangi dizi bu kız.
Ne dizisiymiş bu böyle seni bu kadar mutlu eden ?
Fıstıkkkkkk naber
İntikam
O kızı seviyom ben berencikim
Berencikiminnn dizisi
Yaaaa hafta bitsin diyom ama haftaya da rapor vercem ya çok yorgunum yaffffff
mariacım bu yabancı kişiler Ankara'da sürekli mi yaşıyor ve ingilizce konuşarak burada rahat yaşayabiliyorlar mı? memnunlar mı?
Fıstıkkkkkk naber
İntikam
O kızı seviyom ben berencikim
Eğer benim arkadaşlarımdan bahsediyorsan canım, evet. Çoğunun işi burada ve burada yaşıyorlar. İngilizce konuşarak rahat yaşadıklarını düşünüyorum çünkü şimdiye kadar hiç şikayet ettiklerini duymadım. Üstelik, kendilerini idare edecek kadar Türkçe de biliyorlar.. Tabii buradann Ankara'da yaşayan bütün ecnebiler adına bir genel yargıya ulaşamayız. Ben sadece kendi arkadaşlarımdan gördüğümü söylüyorumHayırdır, seninkisine buradan iş bulup buraya yerleşmesini mi sağlayacağız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?