30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tatlım biz de zaten o dinamiği ve yaklaşımı görünce atacağız imzamızı, imzasına kefil olabileceğimiz biri olunca yani

mal mülk konusunda da mal rejimi sözleşmesiyle mallarını ayırırsın, mirası da reddedersin oldu bitti işte

evlilikten kaynaklı sorumluluk ve sahiplenme oluyor anlattıkların

mariacım bu yabancı kişiler Ankara'da sürekli mi yaşıyor ve ingilizce konuşarak burada rahat yaşayabiliyorlar mı? memnunlar mı?

mariacım bu yabancı kişiler Ankara'da sürekli mi yaşıyor ve ingilizce konuşarak burada rahat yaşayabiliyorlar mı? memnunlar mı?

Eğer benim arkadaşlarımdan bahsediyorsan canım, evet. Çoğunun işi burada ve burada yaşıyorlar. İngilizce konuşarak rahat yaşadıklarını düşünüyorum çünkü şimdiye kadar hiç şikayet ettiklerini duymadım. Üstelik, kendilerini idare edecek kadar Türkçe de biliyorlar.. Tabii buradann Ankara'da yaşayan bütün ecnebiler adına bir genel yargıya ulaşamayız. Ben sadece kendi arkadaşlarımdan gördüğümü söylüyorum Hayırdır, seninkisine buradan iş bulup buraya yerleşmesini mi sağlayacağız ?

Fıstıkkkkkk naber
İntikam
O kızı seviyom ben berencikim

Benim kuzen de izliyor o diziyi. Güzelmiş galiba.
Bebişim görüşme saatim belli oldu bu arada , saat 14:00'da.
Gelmeme yakın yine arar haber veririm sana.

Sen dizini izle bakalım , ben de nefes terapisine gidiyorum.
Hayatta attığım adımların bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde sonuçlanması için, doğru adımları özgüvenle atabilmek için
şöyle bir nefes alıp geleyim. Döndüğümde burada olursanız görüşürüz fıstıklar, değilse yarın görüşürüz. Öptüm hepiniziii

Panpişimmm sen ona Türkçe öğretirsin.
İlk öğreneceği şey su ve duş olur
Beyzoşşş koş gel konu tam senlik

sen zaten Ankara'daki hemen hemen tüm yabancılarla arkadaşsındır memnun olmalarına, en azından şikayet etmediklerine sevindim Türkçeyi ne kadar zamanda ögrendıler acaba.

olur ne olmaz, aklımda bulunsun diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…