30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Samsundayım ben merkezdenim..Atakum'da güzeldir severimmmm.

Evet canm bitti. Bende kendimi öyle avutuyorum valla :)

bugün kızlar meşgul galiba,maria malum, italyanla görüşecekti bugün,turkuazın da işleri var galiba,beyza zaten meçhullerde, tuğçe de melek kartlarına bakıyor, ben de turkuaz gibi özet geçiyorum burada

Samsundayım ben merkezdenim..Atakum'da güzeldir severimmmm.

Evet canm bitti. Bende kendimi öyle avutuyorum valla :)

hadiya canım güzel memleketim benden slm götür oralara .eskiden oranın en güzel yeriydi merkez şimdi en hareketli en güzel yeri atakum ee neler yapıyosun baaşka caanım aslen nerelisin okuyomusun orda sen ?

Slm herkese

Meleğim iyi dileklerin için tşk ederim cnm.
Panpişim ev olayında yazdıklarını okudum. Haklısın cnm bende önce güven ce huzurlu olmak adına zatem katlanıyorum şuan
Dedikletini bende düşünüyorum cnm. Aklın yolu bir
Ben bugün 11 e doğru kalkdım. Evi süpürdüm topladım vs
Sonra kuaföre gittim. Aslında az işim olcakto. Ama saçımı da bıyatım. Beuazlar çıkmıştı. Birde aralarına da bişi attırdım. Bayağı işlem oldu. Önce tüm boya sonra aralarına attırdım.arlarına attırdığım tonu açık geldi rengi kırdırdım.
Güzel oldu. Sonra geldim duj aldım. Sonra yemek yaptım. Ama şimdi kahvaltı ediyom yemek sıcak diye.
İşte günüm böyle geçti.
Sizler neler yaptınız?

selamlar herkese

tansiyonum fırladmış

hastanedeydım sımdı ıyıyım.

pampıs ile ben yazı ıle tura gıbıyız

Kısss ne oldu stres mi yaptın sen bakim? Nasılsın şimdi? Kıs üzme kendini sakın bak oralarda. Tek başınasın zaten sakın stres yapma deli kıs ne oldu ki tansiyonun çıktı?
Panpişşş yalnız kaldı bir ara seni bekledi. Neyseki panpişimle ben ilgilendim

stresden olmus dedi doktur

bende tamam dedim

sağol turkuazcım balyaj ya da gölge mi attırdın kız,ne renk,fotoğraf isterim

Kızlar kestane üstüne gölge attırdım.
Ama sarı değil yanî basıl diyim karamel balyaj.
Ama sarı gibiydi de cila ile koyulttum. Çiğ gibiydi rengi daha soft oldu

Panpişşş resim mail atarım çekilince ama haftaiçi çektirirm.
Amnnnnn oldu olmadı beyaz saçlan gezmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…