- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.661
selam canım
ya tam gripde değilim olmak olmamak arasındayım. halsizim bitkinim uykum var uyumak istiyorum
keyifsizim açıkcası aşırı yorgunum, kolumu kaldıracak halim yok. evim bile aldı başını gidiyor. ben çok titiz ve topluyumdur normalde.
yıkanan çamaşırları bile kaldıramadım düşün:111::111:
valla nazar mı bilmem cnm ama herşey çok üst üste geldi inan son 1,2 aydır yaklaşık.
haftasonu bile sürekli dışarda işlerim var bir oturamıyorum. :18:
havada şansızlık herhalde çok sert soğuk, bayağı üşüttüm ben. bacaklarım kesik kesik gibi.
birde periyodik dönemim gecikti stresden vs vsvs ......... etkileri oluyor
Günaydın herkese... aynen Aslı yaa :d nişan düğün nedir bizim için? benim arkadaşlarım tur bindirdi bana. ikincileri üçüncüleri doğurdu lise arkadaşlarım, ilk çocukları da ilkokula gidiyor.
merhaba kızlar nasılsınız?
Yukarıda bir kitaptan bahsedilmiş, hangi kitap öyle o, antidepresan gibi birşey herhalde, ben de istiyorum
selam canım
ya tam gripde değilim olmak olmamak arasındayım. halsizim bitkinim uykum var uyumak istiyorum
keyifsizim açıkcası aşırı yorgunum, kolumu kaldıracak halim yok. evim bile aldı başını gidiyor. ben çok titiz ve topluyumdur normalde.
yıkanan çamaşırları bile kaldıramadım düşün:111::111:
valla nazar mı bilmem cnm ama herşey çok üst üste geldi inan son 1,2 aydır yaklaşık.
haftasonu bile sürekli dışarda işlerim var bir oturamıyorum. :18:
havada şansızlık herhalde çok sert soğuk, bayağı üşüttüm ben. bacaklarım kesik kesik gibi.
birde periyodik dönemim gecikti stresden vs vsvs ......... etkileri oluyor
sağol bitanem aslında pekte evde durmuyorum:)sevgilime gidiyorum öğleden sonra 5 gibi evde oluyor ,evi toparlıyorum yeek yapıyorum o gelmiş oluyor zaten ,hergün pasta,börek ,kek, yapıyorum valla seviyorum yemek yapmayı oyalanıyorum öylee .yemekdi,kahveydi derken zaman geçiyo ,evde evi seviyorum ben gezmeyide çok seviyorum ama yoruldum hergün dışardaydık eskiden önemli olan yer mekan degıl miş zaten yanındaki kşiymiş aslolan
geçmiş olsun canım..
Louise L. Hay tarafından yazılan "Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri" adlı kitap!
@turkuaz geçmiş olsun canım.
Turkuaz canım dikkat et kendine.
tşk ederim canım
saol canım
valla kuzum pek bişi yapasım gelmiyor sürekli yalnız olup uzanmak dinlenmek istiyorum. bendenimde yorgun beynimde ruhumda herhalde.
tam hasta gibide değilim yani grip vs gibi değilim.
ilaç ve zencefil filanda boğpazımın acısını aldı bayağı.
bakalım artık dinlenemeiyorumda yoğunlukdan
grş kıslar ilginize tşk ederim hepinize
Merhaba kızlar,
@poarlpijama , mesaj kutumu boşaltıyorum. Yeniden gönderir misin?
boşalttım işte canım. bekliyorum.gülümmmm özelden yazamadım..msjlarını silmen gerekiyormuş..
Sen evdemisin canım? İzin aldın mı? Görüşürüz canımm...
canım ya, Allah kolaylık versin. Şu ara her şey üst üste geldi.yok kuzum işteyim. ben rapor haftamdı bu hafta gönderdim ama bende bittim.
izin alma durumum yok, ama bu şekilde de yorgunluğun rehaveti var çalışamıyorum.
canım ya, Allah kolaylık versin. Şu ara her şey üst üste geldi.
İnşallah tez zamanda feraha çıkarsın canım.
boşalttım işte canım. bekliyorum.
@tuğce melek, ne haber? neler yapıyorsun?
ben klasik iş yerindeyim ve de çalışıyorum.
yok kuzum işteyim. ben rapor haftamdı bu hafta gönderdim ama bende bittim.
izin alma durumum yok, ama bu şekilde de yorgunluğun rehaveti var çalışamıyorum.
Bende evi severim.
Zaten siz evli gibi sayılırsınız canım. :)
Ne güzel...
Çok mutlu oluyordur.
Ama evliliği de konuşmaya başlasa artık çok iyi olur. :)
Böyle güzel hoş tabi de nereye kadar?
Tabiki aslolan yanındaki kişi... Arada çıkılır dışarı ama hergün yorucu olur.
Herkese Tünaydınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?