30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

geçmiş olsun canım..

Günaydın herkese... aynen Aslı yaa :d nişan düğün nedir bizim için? benim arkadaşlarım tur bindirdi bana. ikincileri üçüncüleri doğurdu lise arkadaşlarım, ilk çocukları da ilkokula gidiyor.

ahh ahh..tur bindirenleri geçtim velilerim benden küçük.hatta .geçen yıl mezun ettiğim öğrencilerimin kardeşlerini okutuyorum bu yıl..

merhaba kızlar nasılsınız?
Yukarıda bir kitaptan bahsedilmiş, hangi kitap öyle o, antidepresan gibi birşey herhalde, ben de istiyorum

İyiyiz canım sen nasılsın?
Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi
Şuan çoğumuz o kitabı okuyoruz. :)
Psikologların ve kişisel gelişim uzmanlarının önerdiği bir kitap.
Düşüncelerimizdeki yanlışlıkları testip edip, kendimizi düzeltme yoluna gidiyoruz.
İçindede alıştırmalar var. Onları uyguluyorsun.

Turkuaz canım dikkat et kendine.

Bende evi severim.
Zaten siz evli gibi sayılırsınız canım. :)
Ne güzel...
Çok mutlu oluyordur.
Ama evliliği de konuşmaya başlasa artık çok iyi olur. :)
Böyle güzel hoş tabi de nereye kadar?
Tabiki aslolan yanındaki kişi... Arada çıkılır dışarı ama hergün yorucu olur.

geçmiş olsun canım..

tşk ederim canım

Louise L. Hay tarafından yazılan "Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri" adlı kitap!

@turkuaz geçmiş olsun canım.

saol canım

Turkuaz canım dikkat et kendine.

valla kuzum pek bişi yapasım gelmiyor sürekli yalnız olup uzanmak dinlenmek istiyorum. bendenimde yorgun beynimde ruhumda herhalde.
tam hasta gibide değilim yani grip vs gibi değilim.
ilaç ve zencefil filanda boğpazımın acısını aldı bayağı.
bakalım artık dinlenemeiyorumda yoğunlukdan

grş kıslar ilginize tşk ederim hepinize

Sen evdemisin canım? İzin aldın mı? Görüşürüz canımm...

yok kuzum işteyim. ben rapor haftamdı bu hafta gönderdim ama bende bittim.
izin alma durumum yok, ama bu şekilde de yorgunluğun rehaveti var çalışamıyorum.
canım ya, Allah kolaylık versin. Şu ara her şey üst üste geldi.
İnşallah tez zamanda feraha çıkarsın canım.

yok kuzum işteyim. ben rapor haftamdı bu hafta gönderdim ama bende bittim.
izin alma durumum yok, ama bu şekilde de yorgunluğun rehaveti var çalışamıyorum.

Kolay gelsin canım. İyi çalışmalar.
Allah şifa versin.
İyiyim, sağlıklıyım, güçlüyüm, mutluyum diyerek terkar et.

aynen :) alında biyerde iyi oluyor biliyormusun en azından evdeki huyunu ,suyunu ögreniyorsun bu çok önemli keşke herkezin bunu yaşama imkanı olsaydıda evlilikler daha uzun olurdu diye düşünüyorum.( bu arada bana asla cinsel anlamda yaklaşmıyo evlenmeden olmazmış :)tabii onu ençokta bu yönden taktir ediyorum, belkıde sevgim arttı bundan dolayı .benım için en önemli olan şey bana yaklaşmaması kendimi kullanılmış hissederim yoksa .aslında normal bişey yaşayanlara bakınca gayet olumlu karşılıyorumda konu kendıme gelince öle düşünemiyorum işte .evet konuşmaya başlasa bencede ii olur herkez sorup duruyo zaten ( yoksa yazın bırakcam :)aynen öyle nereye kadar böyle böyle tabiki. evet biz sıkıldık artık yorulduk dışarda hergün ,hergün :)
umarım böyle senınde evde ,anlaşabilicegin ,mutlu olabilicegin,seni çokkkk seven bir erkekle tez zamanda karşılarsın canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…