30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

doğrudur :)akşamları nete pek giremiyorum..siz de baya yazışınca arada kayboluo demekki..

tavsiye ederim güzel ve akıcı bi kitap..

evet internetten baktım da önermişler, ben karamsar düşünce yapımdan sıyrılabilmek istiyorum eger mümkünse

evet internetten baktım da önermişler, ben karamsar düşünce yapımdan sıyrılabilmek istiyorum eger mümkünse

ben de çok istiyorum..bi de mükemmelliyetçilik var ben de..hiç esnek deilim..stresten saçlarımda egzama olmuş..
doktor naptın sen kendine bu yaşta dedi..umarım rahat ve pozitif bi insan olmayı başaracağım :)

ben de çok istiyorum..bi de mükemmelliyetçilik var ben de..hiç esnek deilim..stresten saçlarımda egzama olmuş..
doktor naptın sen kendine bu yaşta dedi..umarım rahat ve pozitif bi insan olmayı başaracağım :)

canım çok geçmiş olsun yaa, stres her şeyi tetikliyor zaten,stres de olumsuz düşünmekten olmuyor mu sonucta...
bu kadar içine atıp dert edinme, kendine edersin ne edersen

canım çok geçmiş olsun yaa, stres her şeyi tetikliyor zaten,stres de olumsuz düşünmekten olmuyor mu sonucta...
bu kadar içine atıp dert edinme, kendine edersin ne edersen

saol canım..aslında her şey olacağına varıyor bunu biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum..ama artık düşünce kalıplarımı değiştiriyorum :)

saol canım..aslında her şey olacağına varıyor bunu biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum..ama artık düşünce kalıplarımı değiştiriyorum :)

bence de değiştirmeye calış acilen,bünyene de zarar veriyor artık mazallah. ben de olumlu olmaya çalışacağım. mutlu olmayı hak ediyoruz ben duş alıp yatacagım canım,malum yarın işbaşı yine. iyi geceler, kendine iyi bak

Günaydın herkese...
bana mı diyorsun,ben 28 yaşındayım ben bebek görmeye gidiyorum,nişan düğünleri aştım artık
aynen Aslı yaa :d nişan düğün nedir bizim için? benim arkadaşlarım tur bindirdi bana. ikincileri üçüncüleri doğurdu lise arkadaşlarım, ilk çocukları da ilkokula gidiyor.

merhaba kızlar nasılsınız?
Yukarıda bir kitaptan bahsedilmiş, hangi kitap öyle o, antidepresan gibi birşey herhalde, ben de istiyorum

turkuaz hasta galiba

selam canım
ya tam gripde değilim olmak olmamak arasındayım. halsizim bitkinim uykum var uyumak istiyorum
keyifsizim açıkcası aşırı yorgunum, kolumu kaldıracak halim yok. evim bile aldı başını gidiyor. ben çok titiz ve topluyumdur normalde.
yıkanan çamaşırları bile kaldıramadım düşün:111::111:

aaa ne oldu yahu

nazar değiyo bize

valla nazar mı bilmem cnm ama herşey çok üst üste geldi inan son 1,2 aydır yaklaşık.
haftasonu bile sürekli dışarda işlerim var bir oturamıyorum. :18:
havada şansızlık herhalde çok sert soğuk, bayağı üşüttüm ben. bacaklarım kesik kesik gibi.

birde periyodik dönemim gecikti stresden vs vsvs ......... etkileri oluyor

merhaba kızlar nasılsınız?
Yukarıda bir kitaptan bahsedilmiş, hangi kitap öyle o, antidepresan gibi birşey herhalde, ben de istiyorum
Louise L. Hay tarafından yazılan "Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri" adlı kitap!

@turkuaz geçmiş olsun canım.

Hayırlısı olsun hakkınızda canım. :)
Sen nasıl zaman geçiriyorsun evde?

sağol bitanem aslında pekte evde durmuyorum:)sevgilime gidiyorum öğleden sonra 5 gibi evde oluyor ,evi toparlıyorum yeek yapıyorum o gelmiş oluyor zaten ,hergün pasta,börek ,kek, yapıyorum valla seviyorum yemek yapmayı oyalanıyorum öylee .yemekdi,kahveydi derken zaman geçiyo ,evde evi seviyorum ben gezmeyide çok seviyorum ama yoruldum hergün dışardaydık eskiden önemli olan yer mekan degıl miş zaten yanındaki kşiymiş aslolan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…