- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.641
beyzoşşşş
aaa ne oldu yahu
nazar değiyo bize
culiiiiii napıyosunn bakalım
kızım sana arada laf atıyoruz,onu bile görmüyorsun
ben de bakayım şu kitaba en kısa zamanda
doğrudur :)akşamları nete pek giremiyorum..siz de baya yazışınca arada kayboluo demekki..
tavsiye ederim güzel ve akıcı bi kitap..
evet internetten baktım da önermişler, ben karamsar düşünce yapımdan sıyrılabilmek istiyorum eger mümkünse
ben de çok istiyorum..bi de mükemmelliyetçilik var ben de..hiç esnek deilim..stresten saçlarımda egzama olmuş..
doktor naptın sen kendine bu yaşta dedi..umarım rahat ve pozitif bi insan olmayı başaracağım :)
canım çok geçmiş olsun yaa, stres her şeyi tetikliyor zaten,stres de olumsuz düşünmekten olmuyor mu sonucta...
bu kadar içine atıp dert edinme, kendine edersin ne edersen
saol canım..aslında her şey olacağına varıyor bunu biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum..ama artık düşünce kalıplarımı değiştiriyorum :)
aynen Aslı yaa :d nişan düğün nedir bizim için? benim arkadaşlarım tur bindirdi bana. ikincileri üçüncüleri doğurdu lise arkadaşlarım, ilk çocukları da ilkokula gidiyor.bana mı diyorsun,ben 28 yaşındayımben bebek görmeye gidiyorum,nişan düğünleri aştım artık
turkuaz hasta galiba
aaa ne oldu yahu
nazar değiyo bize
Louise L. Hay tarafından yazılan "Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri" adlı kitap!merhaba kızlar nasılsınız?
Yukarıda bir kitaptan bahsedilmiş, hangi kitap öyle o, antidepresan gibi birşey herhalde, ben de istiyorum
Hayırlısı olsun hakkınızda canım. :)
Sen nasıl zaman geçiriyorsun evde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?