- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.621
özlettın kendini ama o kısa yokluğundaarayı çok uzatma
kızım sana arada laf atıyoruz,onu bile görmüyorsun
ben de bakayım şu kitaba en kısa zamanda
Ben o sayfayı kapattım canım.. Şu iş değişikliği mevzusu hayatımın en önemli gündemi şu sıralar..
Eğer olursa, maddi olarak çok rahatlayacağım.. Cuma belli olur diye tahmin ediyorum.
Siz önce güzelce tanıyın birbirinizi, gerisi bir şekilde hallolur canım...Bazen, aynı evde yaşamakla uzaktan flört etmek arasında çok fark olabiliyor. Özellikle de, aranızda kültür farkı varsa.. Bence önce bunları halledin, gerisi bir şekilde kendiliğinden gelir
Ama bana sorarsan yüz yüze görüşme sürecini fazla uzatmayın derim. İlk yıllık izninde Türkiye'ye bir tatil ayarlasın
hakkında hayırlısı olsun canım, hayat bu, belli olmaz ne getireceği...
biz zaten 1.5 yıldır görüşüyoruz internetten canım, tanıyabildigim kadar tanıdım uzaktan... ben onun karakterine olgunluguna sevgisine sadakatine anlayışlılığına kimseye güvenmedıgım kadar güvenıyorum zaten... zaten birbirimizi görme şansımız pek yoktu ama olacağı zaman da malesef hep bir engel çıktı görüşmeye... tabi illa ki fark olacaktır, sonuçta müslüman da olsa, başka kültürlere aşina da olsa sonucta başka bir kültürle yoğrularak büyümüş. Hatta Türk bile olsaydı uzaktan görüşmekle yakından görüşmek farklı olacaktır. Benim içimi acıtan ikimize de izafe edebileceğim hiçbir kusur yok, ama bir araya gelemiyoruz işte... hayırlısı olsun.
cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
Selamlar kızceler.hayırlı geceler.nasılsınız
sen neler yaptın benım yokluğumda
bol bol banyo yaptım
tez yazıyorum canım
Selamlar kızceler.hayırlı geceler.nasılsınız
kısss ne cabuk banyo yaptın sen
senin yoklugunda yaptım ayol, bugün daha yapmadım
hımm
sen banyosuz duramazsın kısss
tahmin etmiştim
sen izlemiyomusun
ne kitabı yahuu
annem izliyor şu anben izlemiyorum dizi. sen?
tahmin etmiştim
duramıyorum valla, banyoda tüm dertler kederler yok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?