- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.001
işte laf olsun
erken olunca neden erken yaptınız
olmayınca aaa neden yapmıyosunuz olmuyomu
en iyisi kimseye kulak asmamak,ben de pek beceremem bunu,ama öğrenmek zorundayım yıpranmamak için
selam kızlar;
evlendikten sonra hemen hamile kalırsan sen doğurana kadar gün sayar bizim millet aslıcımhele bir de erken doğum falan olursa, süper malzeme çıkar ahaliye...
dedikoduyu da çok seviyoruz malesef, zaten günahların çoğu dedikodu nedeniyle, kul hakkından işleniyor bence ülkemizde
namus bekçisi çooook, apartman teyzelerim var benim de mesela... imam nikahı yaptınız mı diye soran oldu yani, ötesi yoktur herhalde....
kesınlıkle katılıyorum
gunahdan korkma olayı sadece dılde
onu soranlar kendi ailesine akrabasına baksın, vardır bir yaraları bir yerde...
genelde en iyi yapılan şey dedikodu, en eğitimsizden en eğitimliye kadar, hatta eğitim seviyesi arttıkça daha acımasız ve kırıcı olabiliyor bu dedikodular
ya Allaseversen dedikodunun eğitimi olur mu hiç
bak dedikoduya gir hemen gözler çakmak çakmak parlar
ama yurtdışında böyle değil:44: neyle alakası var peki sence, kültür mü ne...
Bu bence biraz oryantal kültür ile alakalı
batılılar daha soğuk
en güzeli umursamamak galiba....
kızlar; bugün apartmanda cenaze vardı,
çokta muhatap olamadığım, olmamak için özen gösterdiğim komşularım, komşuluk kavramı üzerine bir daha düşünmeme sebep oldular...
sevdiğim komşularımdan bir teyze bugün sabaha karşı trafik kazasında oğlunu ve damadını kaybetti... sabahtan bu yana yerde mi gökte miyim farkında değilim, anlatılacak gibi bir dram değil orada yaşananlar... eşlerini kaybeden iki kadın, biri hem abisini hem eşini kaybediyor. babasız kalan iki çocuk,evlat acısı yaşayan anne-babalar... "yalan dünya" terimini canlı canlı yaşadım bugün... komşuluk demiştim ya, her ne kadar dedikodularından boğuluyor olsak ta zaman zaman, iyi ki komşuluk diye bir şey var... herkes nasıl çırpındı bir şeyler yapabilmek,destek olabilmek için anlatamam...üzerimden halı silkeleyen de, mutfak perdesinin ardından evimi gözetleyen de, namus bekçiliği yapan da ordaydı... öyle ya da böyle iyi ki varlar ve acıları paylaşıyorlar...
bizler batıya göre doğu doğuya göre batılıyız
en güzeli umursamamak galiba....
kızlar; bugün apartmanda cenaze vardı,
çokta muhatap olamadığım, olmamak için özen gösterdiğim komşularım, komşuluk kavramı üzerine bir daha düşünmeme sebep oldular...
sevdiğim komşularımdan bir teyze bugün sabaha karşı trafik kazasında oğlunu ve damadını kaybetti... sabahtan bu yana yerde mi gökte miyim farkında değilim, anlatılacak gibi bir dram değil orada yaşananlar... eşlerini kaybeden iki kadın, biri hem abisini hem eşini kaybediyor. babasız kalan iki çocuk,evlat acısı yaşayan anne-babalar... "yalan dünya" terimini canlı canlı yaşadım bugün... komşuluk demiştim ya, her ne kadar dedikodularından boğuluyor olsak ta zaman zaman, iyi ki komşuluk diye bir şey var... herkes nasıl çırpındı bir şeyler yapabilmek,destek olabilmek için anlatamam...üzerimden halı silkeleyen de, mutfak perdesinin ardından evimi gözetleyen de, namus bekçiliği yapan da ordaydı... öyle ya da böyle iyi ki varlar ve acıları paylaşıyorlar...
arada kalmışlık en zoru galiba
Benim gibi gecede en az 2 tane izlersen bulamazsın tüm o sitelerde
Kitap ve film saatlerim vardır benim, geçirirsem o günü yaşamış saymam:26:
Bazen saatlerce film aradığımı hatırlarım.
Ama bundan sonra sende yardımcı olabilirsin mesela bana
yok yahuuu kim arada kalmış
biz iki tarafa da hakim olmaya çalışıyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?