30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızım yaptırmayacaksan evet yaptırdık deseydin ya sen de, sanki imamı mı araştırıp bulacaklar

cevap vermedim ki, geçiştirdim tayin işlemleri için falan filan diye geveledim lafı ama salak oldum soruyu duyunca, kızsam mı gülsem mi bilemedim...
o değil de beyza formül buldu ahaliiiiii:18:

ben 28 im daha öyle başlamadı bende kırışma nasıl da attım havamı

30 oldun mu duyan geliyor canım yavaştan
ben de atayım havamı gerçi 25 gibisin diyorlar, eşime de nikah fotolarını görenler yenge senden baya küçük galiba demişler, bunalıma girdi adam

cevap vermedim ki, geçiştirdim tayin işlemleri için falan filan diye geveledim lafı ama salak oldum soruyu duyunca, kızsam mı gülsem mi bilemedim...
o değil de beyza formül buldu ahaliiiiii:18:

onlar anlamıştır kızım, kaçın kurası onlar

canım cımbızı kaş dışında kullanma sakın, kuaförüm de demişti ben de deneyip onayladım sert ve belirgin çıkıyor cımbızla alınan tüyler...

mecburen her şeyi denedim,hiçbirinin de faydası olmadı,şu an karışık kullanıyorum bir şeyler bir de benim yabancı çocuk olursa o bembeyaz kılsız bense kıllı,kim kadın kim erkek belli olmayacak

hayır ben daha küçük gösteriyorum diye uzar gider bu konu... aslıcım 3 yaş küçüksün zaten benden, kesinlikle daha küçük gösteriyorsundur... o yüzden susuyorum senin karşında

sus küçüğün,söz büyüğün yaşla ilgisi var ama genetikle, minyonlukla daha çok ilgisi var hepimiz güzeliz ve daha küçük gösteriyoruz

ooo hayırlısı olsun ... sorularımı sıralıyorum bir çırpıda (özel hayata müdahale olarak algılarsan cvp vermeyebilirsin tabiki,amacımız muhabbet sonuçta )
nasıl tanıştınız?
ne zamandır görüşüyorsunuz?
kaç yaşında ne iş yapıyor?
ne zaman görüşeceksiniz?
bu işin sonu nereye gidiyor?

(duşa giriyorum,hemen döneceğim kızlar)

yaşıtız canım. 1,5 yıl oldu tanışalı. asker ve şu an için görüşmemiz mümkün görünmüyor hala sonumuzu ben de çok merak ediyorum açıkçası ve hayırlısını diliyorum...
ne tesadüf ben de duşa gireceğim iyi geceler kızlar

hayırlısı olsun canım, hayli zaman olmuş...

beyza sen nereye kayboldun... saat farkından muzdarip olduk sanırım yine

Tuğçecim sen reiki dersini kimden alıyorsun?
Benim bornovada bir özlem ablam var, birden o geldi aklıma, dedim tesadüftür, olur mu olur, en iyisi bir sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…