- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.021
mutfağımda kalın perdem yoktu yakın zamana kadar,hani mutfak yani,gerek duymadım, tülle idare ediyordum... o dönem eşimle nişanlı ya da evli değiliz,hafta sonları geldiğinde mutfakta birlikte yemek yapıyoruz o da alkol alıyor mesela,muhabbet ediyoruz,kaç kez şahit olduk karşı komşu balkona bir şey silkeleme bahanesiyle çıkıp film izler gibi izliyordu öyle... çaprazdaki de çıkıyordu sonra... yok dedik olmayacak böyle gittim kalın perde aldım da rahat ettim...
insanların hayatını merak etme olayı doğu kültürlerine özgü bir durum mu bilmiyorum... ama ben daha ziyade eğitim ve görgü ile ilişkilendiriyorum bu durumu... dedikodu farklı ve çok boyutlu bir durum onun eğitimle alakası yok benceufak tefek masumane cinslerini tüm kadınlar yapıyor... ama bunu kendine iş edinmek, insanların hayatına zarar verecek ve ahlakını sorgulayacak noktaya taşımak yine görgüyle alakalı...
mutfağımda kalın perdem yoktu yakın zamana kadar,hani mutfak yani,gerek duymadım, tülle idare ediyordum... o dönem eşimle nişanlı ya da evli değiliz,hafta sonları geldiğinde mutfakta birlikte yemek yapıyoruz o da alkol alıyor mesela,muhabbet ediyoruz,kaç kez şahit olduk karşı komşu balkona bir şey silkeleme bahanesiyle çıkıp film izler gibi izliyordu öyle... çaprazdaki de çıkıyordu sonra... yok dedik olmayacak böyle gittim kalın perde aldım da rahat ettim...
insanların hayatını merak etme olayı doğu kültürlerine özgü bir durum mu bilmiyorum... ama ben daha ziyade eğitim ve görgü ile ilişkilendiriyorum bu durumu... dedikodu farklı ve çok boyutlu bir durum onun eğitimle alakası yok benceufak tefek masumane cinslerini tüm kadınlar yapıyor... ama bunu kendine iş edinmek, insanların hayatına zarar verecek ve ahlakını sorgulayacak noktaya taşımak yine görgüyle alakalı...
ahahah siz millete malzeme verin hiç affederlermi
yeni şeyler ögrenirmiyız diye takip ediyolardır
aynı evdeyken evlendilerse de, iyi bari gezdi tozdular ama sonunda evlendiler demişlerdir, mahallenin namısı kurtuldu
yalnız şu an bizim yaptığımız da dedikodu değil mi:26:
çözemedim ben bu işibu konu aileden alınan ilk eğitime kadar gider...
kızlar konunun tam ortasına bomba atıp dağıtıcam ama kaç gündür aklımda burada yazacaktım fikir almak için.... anti-aging ürünleri kullanıyor musunuz ya da 30 yaş üzeri için yaşlanma karşıtı bakım kremleri falan... ben artık kullanmaya başlasam mı diyorum ama kimyasallara da bir ton para vermek istemiyorum... şu an sadece yüz yıkama jeli, tonik ve nemlendirici kullanıyorum... bir de aklıma gelirse eğer clinic göz altı şeysi var onu sürüyorum ama düzenli değil...siz ne yapıyorsunuz kırışmamak için
ahahah siz millete malzeme verin hiç affederlermi
yeni şeyler ögrenirmiyız diye takip ediyolardır
aynı evdeyken evlendilerse de, iyi bari gezdi tozdular ama sonunda evlendiler demişlerdir, mahallenin namısı kurtuldu
fazla kimyasall kıl tüy yapar dikkat et
hehehhe mutfakta ne öğrenecekler kibalık kızartan adamla salata yapan kadın...
yegane amacım mahallemin namusu idi zaten ama yetmedi işte, bi yerde sıkıştırıp imam nikahı kıyacaklar hala içleri rahat değil
ben pek kozmetik ürün kullanmam ama yine de tüylüyüm, bunu da açıkla
kimseyi röntgenlemem ama bende aynı evde yaşamaya karşıyım kusura bakmayın
((Adam + Kadın)*Mutfak)^n
n = yapılacak eylem
bilmem anlatabildimmi
Esmermisin canımcım
eğer öyleyse doğrudan yaradana bağlıyacam
senden de başka fantazi beklenmezdi zaten
hehehhe mutfakta ne öğrenecekler kibalık kızartan adamla salata yapan kadın...
yegane amacım mahallemin namusu idi zaten ama yetmedi işte, bi yerde sıkıştırıp imam nikahı kıyacaklar hala içleri rahat değil
((Adam + Kadın)*Mutfak)^n
n = yapılacak eylem
bilmem anlatabildimmi
amanın aynı evde yaşamadık canım biz, ben de karşıyım o olaya... bu bahsettiğim 2 ya da 3 haftada bir olan ziyaretlerden biriydi... aynı şehirde de değiliz zaten...
beyza çok güldüm kıl-tüy olayınamarka verin bana kızlar ya da evde yapılan yağlı-ballı maskelerden de verseniz olabiler
kumralımhormonlar da normal çıktı, nedir bu çektiğim arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?