30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

işte görgünün eğitimle gelişmesi gerekiyor,ama olmayınca olmuyor demek ki

ahahah siz millete malzeme verin hiç affederlermi

yeni şeyler ögrenirmiyız diye takip ediyolardır

çözemedim ben bu işi bu konu aileden alınan ilk eğitime kadar gider...

kızlar konunun tam ortasına bomba atıp dağıtıcam ama kaç gündür aklımda burada yazacaktım fikir almak için.... anti-aging ürünleri kullanıyor musunuz ya da 30 yaş üzeri için yaşlanma karşıtı bakım kremleri falan... ben artık kullanmaya başlasam mı diyorum ama kimyasallara da bir ton para vermek istemiyorum... şu an sadece yüz yıkama jeli, tonik ve nemlendirici kullanıyorum... bir de aklıma gelirse eğer clinic göz altı şeysi var onu sürüyorum ama düzenli değil...siz ne yapıyorsunuz kırışmamak için

fazla kimyasall kıl tüy yapar dikkat et

ahahah siz millete malzeme verin hiç affederlermi

yeni şeyler ögrenirmiyız diye takip ediyolardır

hehehhe mutfakta ne öğrenecekler ki balık kızartan adamla salata yapan kadın...

aynı evdeyken evlendilerse de, iyi bari gezdi tozdular ama sonunda evlendiler demişlerdir, mahallenin namısı kurtuldu

yegane amacım mahallemin namusu idi zaten ama yetmedi işte, bi yerde sıkıştırıp imam nikahı kıyacaklar hala içleri rahat değil

Son düzenleme:

((Adam + Kadın)*Mutfak)^n

n = yapılacak eylem

bilmem anlatabildimmi

kimseyi röntgenlemem ama bende aynı evde yaşamaya karşıyım kusura bakmayın

amanın aynı evde yaşamadık canım biz, ben de karşıyım o olaya... bu bahsettiğim 2 ya da 3 haftada bir olan ziyaretlerden biriydi... aynı şehirde de değiliz zaten...

beyza çok güldüm kıl-tüy olayına marka verin bana kızlar ya da evde yapılan yağlı-ballı maskelerden de verseniz olabiler

kızım yaptırmayacaksan evet yaptırdık deseydin ya sen de, sanki imamı mı araştırıp bulacaklar

((Adam + Kadın)*Mutfak)^n

n = yapılacak eylem

bilmem anlatabildimmi

tövbe tövbe, neler düşünüyorsun öyle aaaaa

bu arada ben de esmerim kıl-tüy öyle sıkınt yaratacak boyutta değil de, şöyle porselen gibi bir cilt fena olmazdı hani... kırışıyorum yahu ufaktan ufaktan

ben 28 im daha öyle başlamadı bende kırışma nasıl da attım havamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…