- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.241
Bunların hazır olmuşlarından olaydı iyiydi Beyzoşum..
Bakalım, şu sıralar gayet dikkatli konuşuyor, her fırsatta "sen kuralları olan bir kadınsın ve ben onları yıkmak yerine uymaya karar verdim" diyor.. Ve en çok hoşuma giden de bana "bella" diye seslenmesiNe garip değil mi ? İtalyanca da güzel dilmiş haa, çok farklı bir ritmi ve müziği var dilin
yeah,kalbı dınlemek ıcın ne yapıluyur onu bılemuyrum ıste,kalbım gogsumde de muayenesı ıcın nabız da olculuyomus ona bakarsak,ne bılıym ya,evlenmemıs hatun olmak da ne zor valla,muhattap oldugum tek erkek doktorcanımcım kalbın nerede
stretoskobu gögüs altına tutacak
göğüsler sarkmamışsa problem yokkk
he,balkon gomme de muayene gogus ustunden yapılıyomus dıye duymustum ama carpıntı ıcın gerekır mı onu bılemıyorumonun aklı pek başında değil zaten, aklı mıyomlara gitti
yavrum balkonun gömmeyse kalp atışını değmeden dinleyebilir, ama yok balkonun aşağı doğru bakıyorsa o zaman illa ki bir müdahale lazım
düğününde halay çeker göbek atarızzz
evet canım ama insan onca emek ve sabrın karşılıgını da olumlu manada görmek istiyor tabi, bir umutla katlanılıyor çünkü bunlara... hayırlısı olsun bakalım.
ooo hadi bakalım canım,artık nıye aramadın dıye sormuyor ve çat kapı gelmiyor mu
Yazarı David Burns. Umarım her şey gönlünce olur tatlım
Bunların hazır olmuşlarından olaydı iyiydi Beyzoşum..
Bakalım, şu sıralar gayet dikkatli konuşuyor, her fırsatta "sen kuralları olan bir kadınsın ve ben onları yıkmak yerine uymaya karar verdim" diyor.. Ve en çok hoşuma giden de bana "bella" diye seslenmesiNe garip değil mi ? İtalyanca da güzel dilmiş haa, çok farklı bir ritmi ve müziği var dilin
yeah,kalbı dınlemek ıcın ne yapıluyur onu bılemuyrum ıste,kalbım gogsumde de muayenesı ıcın nabız da olculuyomus ona bakarsak,ne bılıym ya,evlenmemıs hatun olmak da ne zor valla,muhattap oldugum tek erkek doktoracılmadan ıade mı olucim ne
he,balkon gomme de muayene gogus ustunden yapılıyomus dıye duymustum ama carpıntı ıcın gerekır mı onu bılemıyorum
bende de o sorun var canım yasmin kullanıyorum ben. Annemin arkadaşları yok kısır olursun yok hormon ilacı diyince kafamı karıştırdılar.
Ben yatayım artık, malum yarın iş-güç var.
Özlemişim sizi, görüşürüz fıstıklar
Ne düğünü yaa, dur daha onun için çok erken. Şimdilik, ban auygun bir sevgili olmayı öğreniyor arkadaş. Becerebilirse önce sevgilim olacak. Daha olmadı
Niye aramadın diye sormuyor. Çat kapı gelmek konusunda da anlaştık, bir daha yaparsa onu kapının önünde öylece bırakacağımı çok açık söyledim
Ben bir daha benimle görüşmez sanıyordum lakin, adam bundan hoşlanıyor gibi.. Ona da kafam karıştı valla.. Adamın biri benimle böyle konuşsa, bir daha asla aramazdım
doktor bana da onerdı kıst ıcin ama ben de kullanmıyorum.sankı hazırda koca adayı var da cocuk olmazsa evlendıkten sonra dıye korkuyorum :-D
yeah,kalbı dınlemek ıcın ne yapıluyur onu bılemuyrum ıste,kalbım gogsumde de muayenesı ıcın nabız da olculuyomus ona bakarsak,ne bılıym ya,evlenmemıs hatun olmak da ne zor valla,muhattap oldugum tek erkek doktoracılmadan ıade mı olucim ne
he,balkon gomme de muayene gogus ustunden yapılıyomus dıye duymustum ama carpıntı ıcın gerekır mı onu bılemıyorum
düğünü ben kendi üstüme alınmıştım ama
balkon gömmeyse iyi yavrum, kocan evlenince gömülür artık oraya
ee canım ıkınızde evlenın
ıkınızınkınde de halay ceker gobek atarızzz
sağol canım, ilaç geçici tedaviymiş malesef, doktor yakında evlilik var mı diye sordu, doğumla alınabilir diyebekar olunca da amelıyat olmuyor. bu hafta gidecegım doktora sonuç göstermek için, bakalım ne diyecek.
evet malesef, aslında inan ortada elle tutulur hiçbir şey de yok, ama şu sıra herkesin stresi,hassaslıgı ve alınganlığından mıdır, uzadı üzücü bir şekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?