- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.521
Hastadir, ne kusu muhabbet mi?
hasta canımya ishal sanırım antıbiyotik aldık su ble içmiyo bugünde ishal kesici aldık şırıngayla agzına sıktık ama yemekte yemıyoya uçmuyo normalde sesınden duramazdık
Veterinere mi goturdun , kuscudan mi aldin ilaclari.
kuşçudan aldık,kaçgündürde nnette araştırıyoruz canım hepsi aynı kapıya çıktı zaten veterinerde bulamadık yakınlardaki havalarda aksı gibi soguk .kutuya sonradan peteklerın üstüne koyuyoruz o derece yani
bendede öle ık gündür felan sanırım havalardan dengesizleşti baya .şimdide soğuk.birde biizm kuş ıyleşmedi onunla ugraşıyoruz sabahtan beri neyiyo,ne içiyo ,uçmuyo ,bakmıyo sallanıyo ölece gözleride kapalı
Kuscudan aldigin ilaclar bir ise yaramaz. Muhtemelen usutmus, cok sicak tutulmasi lazim. Belki de antibiotik ama kuscularda satilanlardan degil. Normal suya karistirinca icmiyorlar. Ben papatya cayi veriyorum usuttuklerinde. Ama kendini kabartmissa , yemek yemiyorsa durumu baya agirdir o yetmeyebilir. Veterinere goturmen sart. Yoksa baska turlu bir sonuc olabilir. Hazirlikli ol.
Ayy kıyamam ben onaa...
İnşallah iyileşir.
Veterine götürseniz iyi olurdu.
maleseffff öldü canım nasıl ağladım nasıl üzüldüm bilsen biizmkide çok ugraştı yemleri kıramıyo dıye penseyle kırmaya bile başladı elınde hareket etmedı ördek gibi sesler çıkarmaya başladıya offfffff 10 dk sonrada öldü ama ben bakamadım bile görmeden kaldır dedım şimdi gömcez yarında istanbuldada toprak bul bulabilirsen
öldü canımya zaten böyle olunca yaşamıyormuş umarım ötekıne bişey olmaz nasılda sesi çıkmıyo 2 gündür yavrum benımya
Basin sagolsun canim cok uzuldumBir saksiya gomebilirsin.
saol canım senınkıler uzun yaşar umarım çok alışıyosun insan gibi oluyor evdesaksıya olurmıkı canım kokmazmı evi böcekler sarar dıye düşünüyorum
Insallah. Ben bir tanesini 7 ay once kaybettim, saksiya koydum balkon gibi kucuk bir yer var orda duruyor. Hic birsey olmadi. Gayette temiz duruyor.
ne koyuyosunuz saksıya yawww
Arkadas muhabbet kusunu kaybetmiste , onu soyledim.
Basin sagolsun canim cok uzuldumBir saksiya gomebilirsin.
Insallah. Ben bir tanesini 7 ay once kaybettim, saksiya koydum balkon gibi kucuk bir yer var orda duruyor. Hic birsey olmadi. Gayette temiz duruyor.
hımm olurmıkıya böcekler basarsa bıde yazda gelıyor olmazsa yarında biyer bulamassak bende öle yapıcam cnm tşkler.ben kaçtım canım iyi geceler hepinize beyzoş sanada ii geceler hoşçakalın
orası öle
insanı cocuguna bile muhtaç etmesin
Aslı hosssgeldın
naber nasılsın
amin, kimse kimseyi çekemiyor artık...
hoşbulduk, sağol canım iyiyim,eski yazılanları okuyordum,bir de duşa girmeye hazırlanıyorum,sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?