- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.501
anladım tatlım,onu da tahmın etmıstım ama belkı burdakı kızları daha once tanıdıgın ıcındır fılan dedım.bu arada 30 oldum demeden once 30 oldugunu anlamazdım,ben de 26 yasımdan sonra basladım 30a merdıven dayadım fılan dıye konusmaya ama 30a ne zaman geldım o zaman ısın rengı degıstı,kabullenmek bıraz zor oluyomuskusura da bakma ,cıdden merak ettım
hayırdır ingilizce pratik mi yapıcan
yoksam dujjja mı gidicen
kusura bakmadım merak etmedogrudur canım,ölmez de 30 u görürsek ben de farklı düşünürüm belki, ben de amma duygu sömürüsü yaptım 2 gündür
görüşürüz kızlar
herşeyi Allah bilir ama
inşallah çoluğunla cocugunla 100 leri görürsün
hayırlı, güzel bir ömür olsun olsun da, yoksa perişan, hasta, muhtaç halde çekilmez 100 yıl
kusura bakmadım merak etmedogrudur canım,ölmez de 30 u görürsek ben de farklı düşünürüm belki, ben de amma duygu sömürüsü yaptım 2 gündür
görüşürüz kızlar
neyse kaçtım ben kızlar
tez yazacagımiyi geceler...
sonda gıbı bırsey herhalde :26::26:
Ben geldim:) Soguk ve usuyorum, sanirim hastayim.
Ben geldim:) Soguk ve usuyorum, sanirim hastayim.
Hoşgeldinn...
Hemen bir hap iç canım.
cok gecmıs olsun,hava da sogudu ama
Hosbulduk ve sagolun. Ilaca karsiyim:) Ilacla olmuyor sekerler, 1 ay ilac kullandim gecmedi. Iyilesmistim ama bu hafta hava cok soguktu. Sizden naber?
Tünaydın kızlarr...
tünaydınnnnn canımcım nasılsın bakalım bugün ?
iyiyim canım hep bir mayışıklık halindeyim sen nasılsınn?
bendede öle ık gündür felan sanırım havalardan dengesizleşti baya .şimdide soğuk.birde biizm kuş ıyleşmedi onunla ugraşıyoruz sabahtan beri neyiyo,ne içiyo ,uçmuyo ,bakmıyo sallanıyo ölece gözleride kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?