30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkür ederim canım,amin inşallah tüm hastalar şifasını bulur.

sağol canım, inşallah. bir gittim hastaneye,kaç çeşit şey çıktı,hastane işleri hep böyle sanırım
ilaçlı MR' da iğne koldan yapılıyormuş sanırım. benim acı eşiğim yüksektir sorun yok, ne de olsa acıların kadınıyım

ilaçlı mr ne için yapptıracan yahuu

mr da çok saglıklı degıl dıye bılıyorum

diğer topik bu topikten sonra açıldı canım. ben de müsade isteyip girdim buraya,zaten ne kaldı ki 30' a

anladım tatlım,onu da tahmın etmıstım ama belkı burdakı kızları daha once tanıdıgın ıcındır fılan dedım.bu arada 30 oldum demeden once 30 oldugunu anlamazdım,ben de 26 yasımdan sonra basladım 30a merdıven dayadım fılan dıye konusmaya ama 30a ne zaman geldım o zaman ısın rengı degıstı,kabullenmek bıraz zor oluyomus kusura da bakma ,cıdden merak ettım

ilaçlı mr ne için yapptıracan yahuu

mr da çok saglıklı degıl dıye bılıyorum

böbreküstü bezinde tümör var mı diye ayrıntılı bakacaklar, böyle yerdeki tümörler çok zor görünürmüş, küçük ya da dagınık olabiliyormus çünkü.

İlaçlı MR imiş benımki canım, nasıl bir şeyse artık.
benım mıyom da mesaneye dayanmış zaten.
şu sıra kara bulutlar üzerimizde

Benimde bir tane ilaçlı birşey olmuştu ama aynı değildir.
Birşey bağlıyorlar idrar yoluna.
ilaç var serumda o doldu içime. Sıkışmış gibi oldum. Hani tuvaletim gelmiş gibi. Mesanem ilaçlı suyla doldu çünkü.
Sonra şimdi dediğimiz zaman bırak idrarını diyorlar.
O sırada işte röntgenmi neyse onu çekiyorlar.

internetten bakıyorum da şimdi,bu tümörler göbekte yağlanma yapıyormuş,benım göbek börekten değil belki de

bilemedim ki canım,benzıyor bıraz sanki anlattıgın... hayırlısı dıyelım. saglık için katlanacagız artık...

sonda gıbı bırsey herhalde :26::26:

neyse kızlar stresli ve yoğunum şu sıra, çıkmam gerekıyor, sonra görüşürüz,kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…