- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.601
kendinize iyi bakın sen şimdi dujjjaa girersinn
tüh yaa ölmüş mü hasta kuşcuk, ben de üzüldüm şimdi
Uflayıp buflar oldum yaa
Hayırdır canım neden?
hayırdır neler oluyor desem[/QUO
sevdıgım hoslandıgım ınsanlar hep bana ters kısıler faceden bakıyım dedım adamlar evlenıyor
sevdıgım hoslandıgım ınsanlar hep bana ters kısıler faceden bakıyım dedım adamlar evlenıyor
onlar senı kaybedıyor bosveeer
onlar senı kaybedıyor bosveeer
sagolasın ama tuhaf oluyorum ,aslında deyecek bırıde deyıl ama ınsanız işte ....
sagolasın ama tuhaf oluyorum ,aslında deyecek bırıde deyıl ama ınsanız işte ....
ooo hem değmez diyosun hem de üzülüyorsun
daha kımler cıkar karsına
hem sosyal agları boşverr
dokunmak hıssetmek lazım
bellı bı yastan sonra gonul ıslerı duraklama donemıne gırıyor.kendıne uygun kısıyı bulmak zor,hadı buldun dıyelım,bası bağlı olmaması ufak bı ıhtımal...bu da senı umutsuzluga surukluyo tabı.yıne de emın ol kı halen unutamadıgın,eskı ama daha ayrıldıktan sonra eskıycek kadar uzun sure gecmemıs bır sevgılının evlenmesı kadar berbat olamaz ;-)
ooo hem değmez diyosun hem de üzülüyorsun
daha kımler cıkar karsına
hem sosyal agları boşverr
dokunmak hıssetmek lazım
kısılerı sosyal aglardan bulmuyo sanırım,tanıdıgı,ılgı duydugu kısılerı sosyal aglardan kontrol edıp de hayatlarında bırı oldugunu ogrenıyo
bellı bı yastan sonra gonul ıslerı duraklama donemıne gırıyor.kendıne uygun kısıyı bulmak zor,hadı buldun dıyelım,bası bağlı olmaması ufak bı ıhtımal...bu da senı umutsuzluga surukluyo tabı.yıne de emın ol kı halen unutamadıgın,eskı ama daha ayrıldıktan sonra eskıycek kadar uzun sure gecmemıs bır sevgılının evlenmesı kadar berbat olamaz ;-)
tabıkı uzulunur ama
geçmıs gecmıste kalmıstır cancagızım
kısılerı sosyal aglardan bulmuyo sanırım,tanıdıgı,ılgı duydugu kısılerı sosyal aglardan kontrol edıp de hayatlarında bırı oldugunu ogrenıyo
evt sosyal aglardan oyle bı bakmıstım sagdece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?