- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.621
bellı bı yastan sonra gonul ıslerı duraklama donemıne gırıyor.kendıne uygun kısıyı bulmak zor,hadı buldun dıyelım,bası bağlı olmaması ufak bı ıhtımal...bu da senı umutsuzluga surukluyo tabı.yıne de emın ol kı halen unutamadıgın,eskı ama daha ayrıldıktan sonra eskıycek kadar uzun sure gecmemıs bır sevgılının evlenmesı kadar berbat olamaz ;-)
Dusuncelerımı ne guzelde tanımlamıssın tskler aynen oyle ınan
evt sosyal agdan gordum sagdece
he sen sosyal agdan mı tanıstın?ben de sevdıgım kısıler deyınce reelde tanısıp da sosyal agdan kısının profılıne baktıgını sandım,
bellı bı yastan sonra gonul ıslerı duraklama donemıne gırıyor.kendıne uygun kısıyı bulmak zor,hadı buldun dıyelım,bası bağlı olmaması ufak bı ıhtımal...bu da senı umutsuzluga surukluyo tabı.yıne de emın ol kı halen unutamadıgın,eskı ama daha ayrıldıktan sonra eskıycek kadar uzun sure gecmemıs bır sevgılının evlenmesı kadar berbat olamaz ;-)
he sen sosyal agdan mı tanıstın?ben de sevdıgım kısıler deyınce reelde tanısıp da sosyal agdan kısının profılıne baktıgını sandım,
hayır senın dedıgın gıbı reel tanıstıgım bırısı yanlıs anlasıldı ,sosyal agdan profılıne baktım sagdece
evt ya evdekılerın baskısı cevre derken herkesı dusunur oluyor ınsan ,bende yanlıs evlılıkten korkuyorumorta yerinden dahil oluyorum muhabbete müsaadenizle bayanlar ; bu çok doğru bir tespit bence... yaş 30 civarı olduğunda insan elinde olmadan alternatifleri tükettiğini düşünüyor... ve belki de bu yüzden 30 lu yaşların olgunluğundan beklenmeyecek yanlış evlilik kararları ortaya çıkabiliyor... o meşhur mahalle baskısını kendine uygulamaya başlıyor neredeyse, artık evlenmeliyim düşüncesi yanlış insana götürebiliyor insanları...
bu arada eski sevgilinin evlenmesi hadisesi zerre bir şey hissetmiyor olsanız bile, sinir bozucu bir hadise, kısa süreli şok sebebidir itiraf ediyorum
orta yerinden dahil oluyorum muhabbete müsaadenizle bayanlar ; bu çok doğru bir tespit bence... yaş 30 civarı olduğunda insan elinde olmadan alternatifleri tükettiğini düşünüyor... ve belki de bu yüzden 30 lu yaşların olgunluğundan beklenmeyecek yanlış evlilik kararları ortaya çıkabiliyor... o meşhur mahalle baskısını kendine uygulamaya başlıyor neredeyse, artık evlenmeliyim düşüncesi yanlış insana götürebiliyor insanları...
bu arada eski sevgilinin evlenmesi hadisesi zerre bir şey hissetmiyor olsanız bile, sinir bozucu bir hadise, kısa süreli şok sebebidir itiraf ediyorum
evt ya evdekılerın baskısı cevre derken herkesı dusunur oluyor ınsan ,bende yanlıs evlılıkten korkuyorumaslında bugun bahsettıgım kısı bana evlılık teklıfınde bulundu ama guvenemedım ayrılmısı 2 ay sora geldı teklıf ettı cok ısrar ettı falan ama kısıye guvenemedım bıraz zamana bıraktım oda ne dese ben geldım dıye kastın dedı benımde talıplerım var dedı , sora 5,6 gun sora ılıskısı var yaptı nıyet cıktı ortaya ,herseye ragmen nıye takıyorum kendıme kızıyorumm ben ona deyıl
orta yerinden dahil oluyorum muhabbete müsaadenizle bayanlar ; bu çok doğru bir tespit bence... yaş 30 civarı olduğunda insan elinde olmadan alternatifleri tükettiğini düşünüyor... ve belki de bu yüzden 30 lu yaşların olgunluğundan beklenmeyecek yanlış evlilik kararları ortaya çıkabiliyor... o meşhur mahalle baskısını kendine uygulamaya başlıyor neredeyse, artık evlenmeliyim düşüncesi yanlış insana götürebiliyor insanları...
çok klişe olacak ama, tamamen akışına bırakmalısınız, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama o "doğru insan" diye adlandırdığımız kişi hiç ummadığımız anda çıkıp geliyor... çok ilginçtir ki soru işareti olmadan giriyor hayatımıza...
belli bir yaştan sonra daha çok sorguluyor insan haklı olarak, hayır dediyseniz bunun haklı bir sebebi vardır, hakkınızda hayırlı olan budur emin olun...
bahsettiğiniz kişi de evlilik baskısı altındaymış ve ilk fırsatta evliliğe atlamış gibi geldi bana... yani şöyle söyleyeyim Allah kurtarmış sizi çünkü derdi siz değil sadece evet cevabını aldığı birini hayatına almakmış...kendince alternatifleri değerlendirmiş...
kendinize kızmanız için hiç bir sebep yok bence... :)
beyzaaaaa ses ver, nasıl havalar okyanus ötesinde
Allah dogru insanlarla karsilastirsin. Hayirli evlilik ve omur nasip etsin hepimize insallah.
millet sevgülüsünü almış geziyor
Sen de tam adamlarina soyluyorsun burada yani
arkdaslar evlılık cok cıddı ıs hıc bır seye benzemıyor
belkı yanlıs dusunuyorum ama gozlerı degıl 4 acabılıyosan 5 acmak lazım
arkdaslar evlılık cok cıddı ıs hıc bır seye benzemıyor
belkı yanlıs dusunuyorum ama gozlerı degıl 4 acabılıyosan 5 acmak lazım
amin diyorum. belli zamandan sonra ne anne ne baba kalıyor sadece kocan ve sen
oyle ama tatlım,bız ınce eleyıp sık dokurken mıllet 1.turları bıtırdı,2.turlara donuyo,herkes bu kadar korkmuyo dogrusu,kendı hesabıma bu kadar secıcı olmakla hata yaptıgımı dusunuyorum
bence onların ki alışkanlığa dönüyor canımm.
onları 1 2 hatta 3 de kesmez.
onlar için önemli olanın ne olduğunu tartışmak lazım birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?