- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.641
Sevdigiyle dogru insanla evlenebilenlere ne mutlu... Ben cok ozeniyorum gordukce gercekten... Allah herkese nasip eder insallah. Es cok onemli gercekten.
Ben su sira her seyin ust uste geldigi yogun ve stresli bir donemdeyim kizlar. Biraz duygusalim su sira. Cok da giremiyorum. Merak etmeyin beni.
Kismet bu isler, herkes de ayni degil, buyuk de konusmamak lazim
çok klişe olacak ama, tamamen akışına bırakmalısınız, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama o "doğru insan" diye adlandırdığımız kişi hiç ummadığımız anda çıkıp geliyor... çok ilginçtir ki soru işareti olmadan giriyor hayatımıza...
belli bir yaştan sonra daha çok sorguluyor insan haklı olarak, hayır dediyseniz bunun haklı bir sebebi vardır, hakkınızda hayırlı olan budur emin olun...
bahsettiğiniz kişi de evlilik baskısı altındaymış ve ilk fırsatta evliliğe atlamış gibi geldi bana... yani şöyle söyleyeyim Allah kurtarmış sizi çünkü derdi siz değil sadece evet cevabını aldığı birini hayatına almakmış...kendince alternatifleri değerlendirmiş...
kendinize kızmanız için hiç bir sebep yok bence... :)
beyzaaaaa ses ver, nasıl havalar okyanus ötesinde
guzel dusuncelerın ve yazın icin çok tşkler ,
bahsettiğiniz kişi de evlilik baskısı altındaymış ve ilk fırsatta evliliğe atlamış gibi geldi bana... yani şöyle söyleyeyim Allah kurtarmış sizi çünkü derdi siz değil sadece evet cevabını aldığı birini hayatına almakmış...kendince alternatifleri değerlendirmiş...
(bende oyle dusundum ne yazıkkı )
kendıme kızdıgım konuda aklıma gelmesı sureklı ondan yanı
aslıcım, geçen yıl bu günlerde bu cümleleri kuruyordum içten içe...
hayat öyle acayip ki; ne olacak, nasıl olacak derken bu günleri gördüm...
stresimiz, yoğunluğumuz hiç bitmiyor ki, varsın bitmesin... yeter ki sağlık olsun...
güzel şeyler düşün güzel olsun...
oyle ama tatlım,bız ınce eleyıp sık dokurken mıllet 1.turları bıtırdı,2.turlara donuyo,herkes bu kadar korkmuyo dogrusu,kendı hesabıma bu kadar secıcı olmakla hata yaptıgımı dusunuyorum
heyyy karşımda bir hürmüz ruhu
ulkemizde evliliklerin cogu erkegin kusuru nedeniyle bitiyor... Onu demek istemistim yani. Ben de herkes gibi tek bir kisiyle olmak isterim sadece. O da hayirlisiysa O olsun
guzel dusuncelerın ve yazın icin çok tşkler ,
(bende oyle dusundum ne yazıkkı )
kendıme kızdıgım konuda aklıma gelmesı sureklı ondan yanı
Seneye bu zamanlar habenim biraz zor gorunuyor ama hayirlisi.
Sen de ipleri verme sakin kocanin eline. Cifte standart yapmasi hos olmamis tabi ama bir araya geldiginizde zaten beraber gezip tozarsiniz sorun kalmaz.
bende aynen yukarıdakı gıbı dusunuyorum ama dıle getırmek ıstemedım:44::44:
heyyy karşımda bir hürmüz ruhu
ulkemizde evliliklerin cogu erkegin kusuru nedeniyle bitiyor... Onu demek istemistim yani. Ben de herkes gibi tek bir kisiyle olmak isterim sadece. O da hayirlisiysa O olsun
erkkek ve kusurları
erkek doğuştan kusurlu zaten
sohbete cagırdin,geldım,kacıp kacıp duruyosun,olmuyo boyle aslım ;-)Sevdigiyle dogru insanla evlenebilenlere ne mutlu... Ben cok ozeniyorum gordukce gercekten... Allah herkese nasip eder insallah. Es cok onemli gercekten.
Ben su sira her seyin ust uste geldigi yogun ve stresli bir donemdeyim kizlar. Biraz duygusalim su sira. Cok da giremiyorum. Merak etmeyin beni.
ya kotu nıyetlısı de vardır ama talıhsızlık yasayan da coktur beyzacım.kım ıstemez ruh ıkızını bulup bır omur mutlu olmayı ancak hayat bu,kotu surprızler de olabılıyo ve yolları ayırıp yenı ufuklara yelken acmak gerekebılıyo.ben sahsen bu yasıma kadar yalnız olmaktansa daha az secıcı olup anlastıgım,sevdıgım kısıyle kendı duzenımı kurmayı tercıh ederdım ;-( redrose,hıc uzulme,kım olursa olsun evlenıym mantıgında olan bırı asla senı mutlu edemezdı,ıkılı oynayan adamı bosver,bu modeller boyle,ya bı de baglansaydın!kalbının kapılarını omur boyu kapatırdın mazallahbence onların ki alışkanlığa dönüyor canımm.
onları 1 2 hatta 3 de kesmez.
onlar için önemli olanın ne olduğunu tartışmak lazım birazda
aklına geldiği için kızma kendine, insanız ya, kızarız, güleriz, kıskanırız.... "şu an böyle düşünüyorum ve bu çok normal.... bir süre sonra umursamayacağım nasıl olsa" diye düşün...
farketti yaptığı saçmalığı sonunda...beyza daha iyi bilir, hepimizden deneyimli bu konuda ama uzaklık böyle etkileyebiliyor sanırım ilişkileri.... 3 saat önce girdim eve, eşimin yanındaydım,çok zor geldi ayrılmak ama diğer taraftan yalnızlığımı, evimi özlemişim 3 günde... bazen kara kara düşünüyorum nasıl alışacağım o tempoya diye, yalnız yaşamak güzel şey ya....
sohbete cagırdin,geldım,kacıp kacıp duruyosun,olmuyo boyle aslım ;-)
ya kotu nıyetlısı de vardır ama talıhsızlık yasayan da coktur beyzacım.kım ıstemez ruh ıkızını bulup bır omur mutlu olmayı ancak hayat bu,kotu surprızler de olabılıyo ve yolları ayırıp yenı ufuklara yelken acmak gerekebılıyo.ben sahsen bu yasıma kadar yalnız olmaktansa daha az secıcı olup anlastıgım,sevdıgım kısıyle kendı duzenımı kurmayı tercıh ederdım ;-( redrose,hıc uzulme,kım olursa olsun evlenıym mantıgında olan bırı asla senı mutlu edemezdı,ıkılı oynayan adamı bosver,bu modeller boyle,ya bı de baglansaydın!kalbının kapılarını omur boyu kapatırdın mazallah
aklına geldiği için kızma kendine, insanız ya, kızarız, güleriz, kıskanırız.... "şu an böyle düşünüyorum ve bu çok normal.... bir süre sonra umursamayacağım nasıl olsa" diye düşün...
farketti yaptığı saçmalığı sonunda...beyza daha iyi bilir, hepimizden deneyimli bu konuda ama uzaklık böyle etkileyebiliyor sanırım ilişkileri.... 3 saat önce girdim eve, eşimin yanındaydım,çok zor geldi ayrılmak ama diğer taraftan yalnızlığımı, evimi özlemişim 3 günde... bazen kara kara düşünüyorum nasıl alışacağım o tempoya diye, yalnız yaşamak güzel şey ya....
erkkek ve kusurları
erkek doğuştan kusurlu zaten
Biz de olabildigince kusura bakmiyoruz zaten
sohbete cagırdin,geldım,kacıp kacıp duruyosun,olmuyo boyle aslım ;-)
ya kotu nıyetlısı de vardır ama talıhsızlık yasayan da coktur beyzacım.kım ıstemez ruh ıkızını bulup bır omur mutlu olmayı ancak hayat bu,kotu surprızler de olabılıyo ve yolları ayırıp yenı ufuklara yelken acmak gerekebılıyo.ben sahsen bu yasıma kadar yalnız olmaktansa daha az secıcı olup anlastıgım,sevdıgım kısıyle kendı duzenımı kurmayı tercıh ederdım ;-( redrose,hıc uzulme,kım olursa olsun evlenıym mantıgında olan bırı asla senı mutlu edemezdı,ıkılı oynayan adamı bosver,bu modeller boyle,ya bı de baglansaydın!kalbının kapılarını omur boyu kapatırdın mazallah
HTML:Biz de olabildigince kusura bakmiyoruz zaten
neye bakıyosun bakalım
ozel olucak ama esınle nıye ayrı evlerdesınız kııı?
eskıden hıc umursamazdım yaslandım sanırımevlımısın ?
Sevindim o halde.
Yalnizlik da bir yere kadar. Kac yildir yalniziz yetmedi miayni evi yatagi paylasinca aklina bile gelmez yalnizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?