30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aslıcım, geçen yıl bu günlerde bu cümleleri kuruyordum içten içe...
hayat öyle acayip ki; ne olacak, nasıl olacak derken bu günleri gördüm...
stresimiz, yoğunluğumuz hiç bitmiyor ki, varsın bitmesin... yeter ki sağlık olsun...
güzel şeyler düşün güzel olsun...

guzel dusuncelerın ve yazın icin çok tşkler ,

bahsettiğiniz kişi de evlilik baskısı altındaymış ve ilk fırsatta evliliğe atlamış gibi geldi bana... yani şöyle söyleyeyim Allah kurtarmış sizi çünkü derdi siz değil sadece evet cevabını aldığı birini hayatına almakmış...kendince alternatifleri değerlendirmiş...
(bende oyle dusundum ne yazıkkı )
kendıme kızdıgım konuda aklıma gelmesı sureklı ondan yanı

bende aynen yukarıdakı gıbı dusunuyorum ama dıle getırmek ıstemedım:44::44:

Seneye bu zamanlar ha benim biraz zor gorunuyor ama hayirlisi.
Sen de ipleri verme sakin kocanin eline. Cifte standart yapmasi hos olmamis tabi ama bir araya geldiginizde zaten beraber gezip tozarsiniz sorun kalmaz.

aklına geldiği için kızma kendine, insanız ya, kızarız, güleriz, kıskanırız.... "şu an böyle düşünüyorum ve bu çok normal.... bir süre sonra umursamayacağım nasıl olsa" diye düşün...

Seneye bu zamanlar ha benim biraz zor gorunuyor ama hayirlisi.
Sen de ipleri verme sakin kocanin eline. Cifte standart yapmasi hos olmamis tabi ama bir araya geldiginizde zaten beraber gezip tozarsiniz sorun kalmaz.

farketti yaptığı saçmalığı sonunda...beyza daha iyi bilir, hepimizden deneyimli bu konuda ama uzaklık böyle etkileyebiliyor sanırım ilişkileri.... 3 saat önce girdim eve, eşimin yanındaydım,çok zor geldi ayrılmak ama diğer taraftan yalnızlığımı, evimi özlemişim 3 günde... bazen kara kara düşünüyorum nasıl alışacağım o tempoya diye, yalnız yaşamak güzel şey ya....

sohbete cagırdin,geldım,kacıp kacıp duruyosun,olmuyo boyle aslım ;-)
bence onların ki alışkanlığa dönüyor canımm.

onları 1 2 hatta 3 de kesmez.

onlar için önemli olanın ne olduğunu tartışmak lazım birazda
ya kotu nıyetlısı de vardır ama talıhsızlık yasayan da coktur beyzacım.kım ıstemez ruh ıkızını bulup bır omur mutlu olmayı ancak hayat bu,kotu surprızler de olabılıyo ve yolları ayırıp yenı ufuklara yelken acmak gerekebılıyo.ben sahsen bu yasıma kadar yalnız olmaktansa daha az secıcı olup anlastıgım,sevdıgım kısıyle kendı duzenımı kurmayı tercıh ederdım ;-( redrose,hıc uzulme,kım olursa olsun evlenıym mantıgında olan bırı asla senı mutlu edemezdı,ıkılı oynayan adamı bosver,bu modeller boyle,ya bı de baglansaydın!kalbının kapılarını omur boyu kapatırdın mazallah

Sevindim o halde.
Yalnizlik da bir yere kadar. Kac yildir yalniziz yetmedi mi ayni evi yatagi paylasinca aklina bile gelmez yalnizlik

Hosgeldin canim. En kisa zamanda donecegim sahalara merak etme

ozel olucak ama esınle nıye ayrı evlerdesınız kııı?

eskıden hıc umursamazdım yaslandım sanırım evlımısın ?

cok haklısın gercekten bazen gerceklerı bılsende baskasından duymak daha ıyı gelıyor

ozel olucak ama esınle nıye ayrı evlerdesınız kııı?

eskıden hıc umursamazdım yaslandım sanırım evlımısın ?

tayin nedeniyle 1 ay önce nikah yaptık... ama düğümümüz ağustosta olacak kısmetse... şimdi 200 km mesafe var aramızda, hafta sonları mümkün olduğunca görüşüyoruz... ben yalnız yaşıyorum, eşim; babası ve erkek kardeşiyle....

Sevindim o halde.
Yalnizlik da bir yere kadar. Kac yildir yalniziz yetmedi mi ayni evi yatagi paylasinca aklina bile gelmez yalnizlik

ağustostan sonra siteye girmezsem bil ki aklıma gelmiyor yalnızlık yok ama ben şimdiden hissediyorum, 14 yıldır ailemden ayrı yalnız yaşıyor sayılırım... ve yalnızlık çok feci bir alışkanlık... hem eziyet hem huzur... ironinin dibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…