- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.741
Sağol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah....Çok zor işler Allah kolay eylesin
amin ınsallah ....gercekten zor....
zOR dedikçe zor olur kızlarr...
Ne dersek o olur biliyorsunuz.
Hayatta kolayca ilerliyorum.
Hayatım tam ve mükemmel
diye tekrarlıyalım hepberaber.
aydebuz, sen çalışıyor muydun? erkek arkadaşının evinden yazan sen değil miydin? ben seni çalışmıyorsun sanmıştım.tekstil piyasası ben güneşlideyim canım
Lahesis, ilgine çok teşekkür ediyorum. Sağ ol var ol.gülümsünn; canım ben 10 dk limitine takıldım :) şimdi acil çıkıyorum dönünce cevap yazıcam
aydebuz, sen çalışıyor muydun? erkek arkadaşının evinden yazan sen değil miydin? ben seni çalışmıyorsun sanmıştım.
Ben tekstilde çalışmıyorum. Dış ticaret firmasındayım.
Bu arada herkese G Ü N A Y D I N
burnum yanıyor, nefes almak işkence. :2:selam günaydın canım evet bendim o ben :) çalışmıyorumkiii ayrıldıgım yer benımde dış tic.firmasıydı ama sektör hazır giyimdi tekstil yane :)
merterde genelde aksesuar,tekstil ,kumaş. v.s varya ondan öle dedimdi:) nasılsın bakalım bugün ?
aydebuz, sen çalışıyor muydun? erkek arkadaşının evinden yazan sen değil miydin? ben seni çalışmıyorsun sanmıştım.
Ben tekstilde çalışmıyorum. Dış ticaret firmasındayım.
Bu arada herkese G Ü N A Y D I N
burnum yanıyor, nefes almak işkence. :2:
Hasta olmak üzereyim bence. Dikkat etmem lazım ki hasta olmayayım.ne oldu canım hayırdır hastamısın ?
Hasta olmak üzereyim bence. Dikkat etmem lazım ki hasta olmayayım.Sen nasılsın?
sağ ol ve hoş geldin kestane şekeri, bahsetsene kendinden. neler yaparsın? çalışıyor musun? okuyor musun? ben az çok yaşını yaşadığın şehri falan biliyorum ama arkadaşlar hiçbir şey bilmiyorlar.geçmiş olsuni kendine dikkat et
Gülümsün naber?
Bu arada herkese selam.
burnum yanıyor, nefes almak işkence. :2:[
Gulumsunn geçmiş olsun canım dikkat et kendine
izmirliyim, istanbulda yaşıyorum, editörüm, 24 yaşındayım, 3 yıllık sevgilimden ayrıldığım için sürekli ağlıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?