30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayatta kolayca ilerliyorum...Tüm kapılar bana kolayca açılıyor..Kollarım açık hayatı kucaklıyorum sanırım bu gecenın son damgası oldu... kızlar biz iyi olan güzel olan herşeyi hakediyoruz tüm kilitler açılacak tek tek

tekstil piyasası ben güneşlideyim canım
aydebuz, sen çalışıyor muydun? erkek arkadaşının evinden yazan sen değil miydin? ben seni çalışmıyorsun sanmıştım.

Ben tekstilde çalışmıyorum. Dış ticaret firmasındayım.

Bu arada herkese G Ü N A Y D I N

selam günaydın canım evet bendim o ben :) çalışmıyorumkiii ayrıldıgım yer benımde dış tic.firmasıydı ama sektör hazır giyimdi tekstil yane :)
merterde genelde aksesuar,tekstil ,kumaş. v.s varya ondan öle dedimdi:) nasılsın bakalım bugün ?

burnum yanıyor, nefes almak işkence. :2:

arkadaşlar topiğinize uğradım mantralarınızı çok beğendim ve olumlu yaklaşımlarınıza hayran kaldım bunları söylemek istedim :) dilerim istediğiniz mutluluklara kavuşursunuz her şey gönlünüzce olur

gülümsün dikkat et kendine, geçmiş olsun

izmirliyim, istanbulda yaşıyorum, editörüm, 24 yaşındayım, 3 yıllık sevgilimden ayrıldığım için sürekli ağlıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

izmirliyim, istanbulda yaşıyorum, editörüm, 24 yaşındayım, 3 yıllık sevgilimden ayrıldığım için sürekli ağlıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

sekerım hosgeldın.dıger topıkten tanısıyoruz senle hatırlıyosan ama sen kucukmussun ya :-D sanırım yenı ayrıldın.henuz atlatamadıgına gore?..unutmak ıcın zamana ıhtıyacın var ve dıger topıgımızde yaptıgımız gıbı duaya.3yıl bır kalemde sılınmez.bence barısırsınız.
Canceler sızlere de selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…