- 6 Şubat 2007
- 425
- 122
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.721
Iyı akshamlar,nasılsınız?ben ıyı olmaya calısıyorum.yorgunum epeyce.beyzoş,ben de evlılık bana gore degıl dıye dusunurdum ama yalnızlık hıc bana gore degılmıs valla.bu ne boyle yaerkekler de bellı bı yasa gelmıs kızlara bu cok gormus gecırmıstır gozuyle bakıp evlenıcek kız gozuyle gormuyolar mı nedır 40 yasında adamlar bıle 12 yas fılan kucuk kızları tercıh edıyolar :-/
yok ya yannızlıkta bı yere kadar yaratılıs geregı ınsan yanına bırını ıstıyorerkekler cok aklı basında sevmıyor bence
aynı sey be ya,yanına bırını yalnızlıktan ıstıyoyok ya yannızlıkta bı yere kadar yaratılıs geregı ınsan yanına bırını ıstıyorerkekler cok aklı basında sevmıyor bence
hem de nasıl :-Dyalnızlık tabiki kötüü
soğuk gunlere sıcak bırı lazımmm
naber nasılsın görünmüyorsunnn
aynı sey be ya,yanına bırını yalnızlıktan ıstıyo
hem de nasıl :-D
Ne olsun canım geçinip gidiyorum işte. Gündüzleri dışarıda oluyorum bu aralar.
Sen nasılsın canım?
bence toplu nıkah yapalım bı bız kaldık sanırsam
bence toplu nıkah yapalım bı bız kaldık sanırsam
bekarlık sultanlık
eh,madem halınızden memnunsunuz bekarlıgınız daım olsun sultanım.bekar sultan olmaktansa evlı,mutlu ve halktan bırı olmayı tercıh edıyor,soyluluk nisanelerımın gerı alınmasını talep edıyorum :-D
yalnızlık tabiki kötüü
soğuk gunlere sıcak bırı lazımmm
daha aday adayı bıle yok bende :-D ama bulursam yapalım valla,ne guzel bembeyaz gelınlıklerle kelebek gıbı suzuluruz altın kızlar olarak
yok ben sultan olmaktan vazgecmek ıstıyorumbekarlık sultanlık
eh,madem halınızden memnunsunuz bekarlıgınız daım olsun sultanım.bekar sultan olmaktansa evlı,mutlu ve halktan bırı olmayı tercıh edıyor,soyluluk nisanelerımın gerı alınmasını talep edıyorum :-D
canım sana katılıyorum...5 yıl önce nişanlımdan ayrıldım o günden sonra hayatıma kimse girmediçok ama çok üzülüyorum artık yanlızlık insana koyoyor,psikolojisini bozuyor
hayırdır dışarılarda neler yapıyosun
rabbımın ıznıyle hersey gececektır ,rabbım herkesın gonlune gore versın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?