30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Turkuaz, küsme canım, küstün mü cidden?

Ben de küseceğim artık. Ben geliyorum kimse yok, ben gidiyorum muhabbetler gırla.

sende küsme kısss:) biz gündüz oluyoruz,onlarda akşam ve geceye doğru :) dönüşümlü nöbetlerimiz:)

iyi olmana sevındım canım evet turkuaz küstü bence :) marianın hakkettende sesi çıkmıyor nerelerde acep?

yok canım işin şakasındayım.

evet, konumuzu boş bırakmıyoruz, gündüz ve gece hep nöbetteyiz.

Turkuaz, küsme canım, küstün mü cidden?

Ben de küseceğim artık. Ben geliyorum kimse yok, ben gidiyorum muhabbetler gırla.

Selam kızlar
İnş iyisinizdir

Kızlar küsmedim niye küseyim size
Çok yoğunum gerçekten gündüzleri hiç giremiyorum eee akşamlarıda siz yoksunuz ama :26:
Grş inş yakın zamanda kendinize iyi bakın heeeeee
Maria dan hiç haberim yok ama oda yoğundur bence

selam ıyıyız sen nasılsın canım ? arada gündüzlerıde gel ama :)acaba maria yı ıtalyan kaçırdımıki ?:)

aşk imkansız olanı ister ve çeker:)benımde öledir
zor sevıyoruz

Iyı akshamlar,nasılsınız?ben ıyı olmaya calısıyorum.yorgunum epeyce.beyzoş,ben de evlılık bana gore degıl dıye dusunurdum ama yalnızlık hıc bana gore degılmıs valla.bu ne boyle ya erkekler de bellı bı yasa gelmıs kızlara bu cok gormus gecırmıstır gozuyle bakıp evlenıcek kız gozuyle gormuyolar mı nedır 40 yasında adamlar bıle 12 yas fılan kucuk kızları tercıh edıyolar :-/

vakıt gecırmeden hemen uygun bırını bulmak lazım

erkeklerınkı azgın teke sendromu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…