- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.701
Turkuaz, küsme canım, küstün mü cidden?
Ben de küseceğim artık.Ben geliyorum kimse yok, ben gidiyorum muhabbetler gırla.
yok canım işin şakasındayım.sende küsme kısss:) biz gündüz oluyoruz,onlarda akşam ve geceye doğru :) dönüşümlü nöbetlerimiz:)
yok canım işin şakasındayım.
evet, konumuzu boş bırakmıyoruz, gündüz ve gece hep nöbetteyiz.
MERTER canım! ya sen?:)vardiyalar degişmiyo nedense :) sen istanbulun neresındesın şuan ?
MERTER canım! ya sen?
iyi olmana sevındım canım evet turkuaz küstü bence :) marianın hakkettende sesi çıkmıyor nerelerde acep?
yok canım işin şakasındayım.
evet, konumuzu boş bırakmıyoruz, gündüz ve gece hep nöbetteyiz.
Selam kızlarTurkuaz, küsme canım, küstün mü cidden?
Ben de küseceğim artık.Ben geliyorum kimse yok, ben gidiyorum muhabbetler gırla.
Selam kızlar
İnş iyisinizdir
Kızlar küsmedim niye küseyim size
Çok yoğunum gerçekten gündüzleri hiç giremiyorum eee akşamlarıda siz yoksunuz ama :26:
Grş inş yakın zamanda kendinize iyi bakın heeeeee
Maria dan hiç haberim yok ama oda yoğundur bence
aslında duraklama dönemine girmiyor bence .herkesin kısmetı ayrı,ayrı yerlerdedir,ya zamanı gelmemiştir,yada yeri yanlıştır .evet seni çok iyi anlıyorum nu unatamıyosun işte .benımde var böle bir hikayem
anlatırsan dınlerım
bence çevreyi,ve evdekleri takma ( ben öle yapıyorum ) yoksa annem gece gündüz evlen dıyo yaaaaa bende bıktım .evlılık bana göre degıl sanırım bu dünyada ki ruh eşimi bulmuştum ben aslında gururumdan kaybettimyoksa o ne der,bu ne der takmamki.hem EN GÜZEL ŞEYLER SEN YA UNUTTUGUNDA,YADA VAZGEÇTİGİNDE OLUR.
embesillerde ondan :))) erkekler zaten tuhaflar kendıne karşı sorumlulugunu bilmiyorkı adam eşine karşı bilsin .erkekler çok zor olgunlarşıyor bence seni... seveni seçiceksin bu hayatta sen sevmıyceksın. :)
sevılmek guzel aslındasende heyecan olması lazım....
ne güzel şeyler sölemişsin melegımızsın sen bizim :) evet ben çok istesemde derimki hayırlıysa beri,hayırsızsa ötee :)olmuyorsada hayırsızdı derim :)
hayırlısı artık gelsın bı kısmetım kızcam artık
aşk imkansız olanı ister ve çeker:)benımde öledir
zor sevıyoruz
aslında duraklama dönemine girmiyor bence .herkesin kısmetı ayrı,ayrı yerlerdedir,ya zamanı gelmemiştir,yada yeri yanlıştır .evet seni çok iyi anlıyorum nu unatamıyosun işte .benımde var böle bir hikayem
anlatırsan dınlerım
bence çevreyi,ve evdekleri takma ( ben öle yapıyorum ) yoksa annem gece gündüz evlen dıyo yaaaaa bende bıktım .evlılık bana göre degıl sanırım bu dünyada ki ruh eşimi bulmuştum ben aslında gururumdan kaybettimyoksa o ne der,bu ne der takmamki.hem EN GÜZEL ŞEYLER SEN YA UNUTTUGUNDA,YADA VAZGEÇTİGİNDE OLUR.
embesillerde ondan :))) erkekler zaten tuhaflar kendıne karşı sorumlulugunu bilmiyorkı adam eşine karşı bilsin .erkekler çok zor olgunlarşıyor bence seni... seveni seçiceksin bu hayatta sen sevmıyceksın. :)
sevılmek guzel aslındasende heyecan olması lazım....
ne güzel şeyler sölemişsin melegımızsın sen bizim :) evet ben çok istesemde derimki hayırlıysa beri,hayırsızsa ötee :)olmuyorsada hayırsızdı derim :)
hayırlısı artık gelsın bı kısmetım kızcam artık
naber nasıslsın
sizleri gördüm daha iyi oldum efem
tşkler efendım bır mukabeleneler yapıyosun ??
sağlıgınızaa duacıyız efem
takılıyoruzz ole
agırdan agırdan takılıyoruzsen neler yaparsın okuyomusun calısıyomusun??
agırdan agırdan takılıyoruzsen neler yaparsın okuyomusun calısıyomusun??
Iyı akshamlar,nasılsınız?ben ıyı olmaya calısıyorum.yorgunum epeyce.beyzoş,ben de evlılık bana gore degıl dıye dusunurdum ama yalnızlık hıc bana gore degılmıs valla.bu ne boyle yaerkekler de bellı bı yasa gelmıs kızlara bu cok gormus gecırmıstır gozuyle bakıp evlenıcek kız gozuyle gormuyolar mı nedır 40 yasında adamlar bıle 12 yas fılan kucuk kızları tercıh edıyolar :-/
sen neler yapıyorsuun
bende ikinci unı okuyorum işletme ,dekorasyon calısmaları,resım calısmaları yapıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?