30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tuğçeeee bi kartta benim için çekermisin ne olur... sadece sevgilimle barışıp barışmıcağımı merak ediyorum. eğer zor olmazsa senin için çok memnun olurum

Tesekkur ederim . Sira atladim ben, normalde yapmam da cikicam birazdan

Yani birakmiyim mi okulu kizip. Oyle mi diyorsun. Hayirliysa birakmam tabi Hoca benim tepemi attirdi dun ama

Okuz istemiyorum ben okuzse uzak dursun benden:)

Canım okulu bırakman bence doğru olmaz.
Bence okul konusunda yolun açık.

bende iyiyim canım sağol..bu arada hayırlısı olsun inşallah hakkında canım,hatta böylesi daha hayırlı olmuş okuduğum kadarıyla..Rabbim karşına seni el üztünde tutan bir insan çıkarsın..

Aminn canımm...
Allah iyi, kadir kıymet bilecek insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

Benim yaşadıklarımı yaşamıssın canım.

embesil beyınlıler öle sanıyorlar hödükkkk
Evet canımm bize ileri görüşlü insanlar lazımm...
Hayatıma bu kadar müdahale edilmesi ve eleştirilmek hoşuma gitmiyor.
Olduğum gibi kabul edilmeliyim.

tuğçeeee bi kartta benim için çekermisin ne olur... sadece sevgilimle barışıp barışmıcağımı merak ediyorum. eğer zor olmazsa senin için çok memnun olurum

Canım kartın başardın diyor. Zirvede olucaksın ve herşey geride kalacak.
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın. Ama bunlamı yoksa başkasıylamı onu bilmiyorum canım.

Selamlar canlar.tuğcecım hakkında hayırlısı.bhraz da bu yuzden ıstıyorum evlenmeyı.boyle macera yasamaktansa yerını yurdunu bılır ınsan

Teşekkürler canımm...
İnşallahh... Allah hepimizin kalbine göre versin.
aminn

embesil beyınlıler öle sanıyorlar hödükkkk
Evet canımm bize ileri görüşlü insanlar lazımm...
Hayatıma bu kadar müdahale edilmesi ve eleştirilmek hoşuma gitmiyor.
Olduğum gibi kabul edilmeliyim.

hakketen ya cok yorum yapıyolar tepemı attırıyolar aslında cok yuz vermekten sanırım ben tozunu ayarlayamıyorum ben sevmeye basladıgımda kaybedenlerdenım .....

Selamlar canlar.tuğcecım hakkında hayırlısı.bhraz da bu yuzden ıstıyorum evlenmeyı.boyle macera yasamaktansa yerını yurdunu bılır ınsan

Sağol canım ama evlenmek için evlenilmez.
Bak evli arkadaşlarımla konuşuyorum onlarda durumlarından memnun değiller bekar olmak istiyorlar.
O yüzden mutlu olucağımız hayat her ne ise onu yaşıyalım.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Bu arada ilişkilere evlilik niyetiyle başlanıyor canım. Macera olarak değil ama böyle olabiliyor işte bazen.

canım buradan bakmışsın birine daha da, bana da melek kartı çekebilir misin acaba, iş için

canım buradan bakmışsın birine daha da, bana da melek kartı çekebilir misin acaba, iş için

Canım sen birinemi kızgınsın yada kırgınsın? Kartın affet diyor öncelikle sana.
Yüreğindeki ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa.
Sen ışık işçisisin ve insanlara yardım etmek senin işin.
Bunu yap diyor kartın.
Bu ışık senin de dünyana yansıyacak.

aslında yanlıs anlasılabılecegımı tahmın etmıstım o cumleyı yasarken.elbet ılıskılere macera nıyetıyle baslanmıyo.demek ıstedıgım evlensem de arayısım son bulsa.evlenmek ıcın evlenmekten bahsetmıyorum tabı.oyle bı bakıs acım olsa ılla kı bı evlılık yapmıs olurdum.evlıler cok aglasıyolar ama ben ınanmıyorum onlara ya

Sanırım daha mesafeli davranmalıyız canım.

aslında baslarda mesafelıyım ben, tugce sana bısı sorcam ben bı tv programına sms attım bu kısıde melek kartlarına bakan bırı ama tabı hıc bakmıyo o ısın gelısı ,belkı bılırsın adınız aynı bana dedıkı senın bekledıgın bıse var dedı baska yorum yapmadı merakta kaldım ne olur sonu dıye bununla ılgılı oluyorsa sende bır kart cekermısın ,

Mutlu evliliklerde var tabi ama pek iyi gitmeyenler mutsuz olanlarda var canım.
Allah mutlu evlilikler nasip etsin.
Tabiki flört etmek benim içinde en başta garip oldu 1,5 yıl nişanlıydım.
Ama işte canım demekki böyle kısmet şuan için.
İnşallah son durağımızı buluruz.

çok teşekkürler canım
ben kırgın değilim kımseye, ama bana kırılanlar olmuşsa bilemıyorum şu sıra işyerındekı yogunluktan dolayı yetiştirmem gereken dilekçeler, raporlar var, ondan bayagı streslıyım
ben başarı için sormuştum, ışık falan dediğine göre sanırım başarı görunuyor işyerınde

rabbım hayırlısı versın hepımıze ,ben flort olarak baslamıyorum acıkcası gorucu usulu gıbıydı zaten bu ,benım bıseylerı gormemezden gelıyorum gelıyorum ınsanlık halı falan dıyorum sora soguyorum ama bı bakıyorum karsı taraf agaya donmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…