- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.941
Evet canım... Çok geri kafalıydı.
Ben geç kalkıyorum işim yok diye. Kafayı ona taktı ya sen evlenince geç kalkarsan, ev işi yapmassan diyordu.
yaparım diyorum ileride. İnnamıyordu.
İlginç bir model yaa...
Okuz modeliymis.Sen daha iyisine layiksin , bosver.
Tesekkur ederim . Sira atladim ben, normalde yapmam da cikicam birazdan
Yani birakmiyim mi okulu kizip. Oyle mi diyorsun. Hayirliysa birakmam tabiHoca benim tepemi attirdi dun ama
Okuz istemiyorum ben okuzse uzak dursun benden:)
bende iyiyim canım sağol..bu arada hayırlısı olsun inşallah hakkında canım,hatta böylesi daha hayırlı olmuş okuduğum kadarıyla..Rabbim karşına seni el üztünde tutan bir insan çıkarsın..
6,7 yas farkı cok canım ,3 yas belkı olabılır dedım zaten kısı 30 ustu gosterıyor, ya iş konusunda aıleye guvenen bırı gıbı ,ılgısızlesmeye basladı bıseylerı ıma edıyorum anlamıyor abartıyosun sen dıyo bızımkılerle tanısmak ıstıyor,ama face sıfresını ıstedım kırk dereden su getırdı falan fılan amannnn, ben aslında bısılerden uzaklasmak ıcın gorustum hepten karıstı ortalık
hakkında hayırlısı olsun canım ,ınsallah gonlunce olur hersey ...
aman bu yaştan sonra bizim ileri derecede düşünen adamlara ihtiyacımız var zaten geriler geri dursun bizden canım.senın herşeyi yapabilicegıne belkıde degişcene inanamayn biri kendıde muhtemelen öyle dir.ne alakaysa işin yoksa geç kalkarsın kim erken kalkıyoki .şimdi süslü,püsü olunca bu
tuğçeeee bi kartta benim için çekermisin ne olur... sadece sevgilimle barışıp barışmıcağımı merak ediyorum. eğer zor olmazsa senin için çok memnun olurum
aminnTeşekkürler canımm...
İnşallahh... Allah hepimizin kalbine göre versin.
embesil beyınlıler öle sanıyorlar hödükkkk
Evet canımm bize ileri görüşlü insanlar lazımm...
Hayatıma bu kadar müdahale edilmesi ve eleştirilmek hoşuma gitmiyor.
Olduğum gibi kabul edilmeliyim.
Selamlar canlar.tuğcecım hakkında hayırlısı.bhraz da bu yuzden ıstıyorum evlenmeyı.boyle macera yasamaktansa yerını yurdunu bılır ınsan
aminn
hakketen ya cok yorum yapıyolar tepemı attırıyolaraslında cok yuz vermekten sanırım ben tozunu ayarlayamıyorum ben sevmeye basladıgımda kaybedenlerdenım .....
Sağol canım ama evlenmek için evlenilmez.
Bak evli arkadaşlarımla konuşuyorum onlarda durumlarından memnun değiller bekar olmak istiyorlar.
O yüzden mutlu olucağımız hayat her ne ise onu yaşıyalım.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Bu arada ilişkilere evlilik niyetiyle başlanıyor canım. Macera olarak değil ama böyle olabiliyor işte bazen.
canım buradan bakmışsın birine daha da, bana da melek kartı çekebilir misin acaba, iş için
Sağol canım ama evlenmek için evlenilmez.
Bak evli arkadaşlarımla konuşuyorum onlarda durumlarından memnun değiller bekar olmak istiyorlar.
O yüzden mutlu olucağımız hayat her ne ise onu yaşıyalım.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Bu arada ilişkilere evlilik niyetiyle başlanıyor canım. Macera olarak değil ama böyle olabiliyor işte bazen.
Sanırım daha mesafeli davranmalıyız canım.
aslında yanlıs anlasılabılecegımı tahmın etmıstım o cumleyı yasarken.elbet ılıskılere macera nıyetıyle baslanmıyo.demek ıstedıgım evlensem de arayısım son bulsa.evlenmek ıcın evlenmekten bahsetmıyorum tabı.oyle bı bakıs acım olsa ılla kı bı evlılık yapmıs olurdum.evlıler cok aglasıyolar ama ben ınanmıyorum onlara ya
Canım sen birinemi kızgınsın yada kırgınsın? Kartın affet diyor öncelikle sana.
Yüreğindeki ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa.
Sen ışık işçisisin ve insanlara yardım etmek senin işin.
Bunu yap diyor kartın.
Bu ışık senin de dünyana yansıyacak.
Mutlu evliliklerde var tabi ama pek iyi gitmeyenler mutsuz olanlarda var canım.
Allah mutlu evlilikler nasip etsin.
Tabiki flört etmek benim içinde en başta garip oldu 1,5 yıl nişanlıydım.
Ama işte canım demekki böyle kısmet şuan için.
İnşallah son durağımızı buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?