- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.901
kızlar merhaba nasılsınız?
merhaba kestane şekeri, hastayım. burnum yanıyor, boğazım doluyor gibi, dudaklarım kurudu. sabah sabah greyfurt yedim iyi gelir diye... sen nasılsın? çalışıyor musun? editör müydün?
sağ ol, bakayım mesaj kutuma.gemiş olsun diyim tekraradan ben sana özelden bir ilaç adı yazıcam onu al ben yıllardır grip yada nele olmam bu ılacın sayesınde halbukı alerjık astımımda var en ufacık kokudan nezle olabiliyorum
sağ ol. öyle yapmaya çalışıyorum... sabah sabah greyfurt yedim mesela...gecmıs olsun bol bol c vıtamını takvıyesıı yapmalısın
maria'm, uzun uzun yazışalım ne olur?Ben de buradayım canım.İş yoğunluğum ve kafa karışıklığım fazla biraz, o yüzden sık sık gelemiyorum...
İlk fırsatta uzun uzun yazışırız
Bu arada, yeni arkadaşlar merhaba !
sağ ol, bakayım mesaj kutuma.
bak canım bugünde al mutlaka derim
selam aramıza hoşgeldin iyilik senden naber?
maria'm, uzun uzun yazışalım ne olur?özledim seninle yazışmayı, seni okumayı, en kısa zamanda bekliyorum.
aydebuz
sanırım bu durumumuzda aynı 3yas kucuk,acılmayım fazla ama 1,5 aydır gorustugum kısıyıde dusunmuyorum artık :44: rabbım hayırlısını versın
Ben buradayım tatlım
kızlar ya uzman tvden sevgiliyi geri döndürme yolları videolarını izliyorum ben delirdim mi acaba
delirdim mi acaba? diyor ya. :) Alemsin Kestane Şekeri!
yaşadıkların çok normal, ben de öyle olmuştum. bir ağlak bir zırlak. ilişki konusunda uzman değilim ama artık mesaj atma bence... mesaj atıp da şımartma, sakin ol, bir bekle bence... o da yalnız kalıp bir düşünsün bakalım... şimdi sen üzerine gittikçe daha kötü tepki verecek. :44:delirmiş olabilir miyim sahiden ya? bi ağlıyorum bi gülüyorum manik depresif gibi oldum. küçücük bişeyde annemlere yükleniyorum sonra nasıl pişman oluyorum. ameliyattan dolayıda 15 gündür dışarı kmadım daraldıkça daraldım. sanki biri içimde balon şişiriyo hani o koca zıp zıp balonlar varya onlardan... mesaj atıyorum paşamıza bitti diyo başka bişey demiyo... gerçekten deliriyorum yaa((
yaşadıkların çok normal, ben de öyle olmuştum. bir ağlak bir zırlak. ilişki konusunda uzman değilim ama artık mesaj atma bence... mesaj atıp da şımartma, sakin ol, bir bekle bence... o da yalnız kalıp bir düşünsün bakalım... şimdi sen üzerine gittikçe daha kötü tepki verecek. :44:
naçizane fikrim budur.
delirmiş olabilir miyim sahiden ya? bi ağlıyorum bi gülüyorum manik depresif gibi oldum. küçücük bişeyde annemlere yükleniyorum sonra nasıl pişman oluyorum. ameliyattan dolayıda 15 gündür dışarı kmadım daraldıkça daraldım. sanki biri içimde balon şişiriyo hani o koca zıp zıp balonlar varya onlardan... mesaj atıyorum paşamıza bitti diyo başka bişey demiyo... gerçekten deliriyorum yaa((
29-30 yasındayım bekarım cok sevmedıgım bır ıste calısıyorum mecburiyetten ve bu benı zaman zaman depresıf yapıyor iste sızler neler yapıyorsunuz?
hakkında hayırlısı tugcecım.gece mı gezdın?nıye yollarınızı ayırma kararı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?