30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhaba kestane şekeri, hastayım. burnum yanıyor, boğazım doluyor gibi, dudaklarım kurudu. sabah sabah greyfurt yedim iyi gelir diye... sen nasılsın? çalışıyor musun? editör müydün?

gemiş olsun diyim tekraradan ben sana özelden bir ilaç adı yazıcam onu al ben yıllardır grip yada nele olmam bu ılacın sayesınde halbukı alerjık astımımda var en ufacık kokudan nezle olabiliyorum

gemiş olsun diyim tekraradan ben sana özelden bir ilaç adı yazıcam onu al ben yıllardır grip yada nele olmam bu ılacın sayesınde halbukı alerjık astımımda var en ufacık kokudan nezle olabiliyorum
sağ ol, bakayım mesaj kutuma.

gecmıs olsun bol bol c vıtamını takvıyesıı yapmalısın
sağ ol. öyle yapmaya çalışıyorum... sabah sabah greyfurt yedim mesela...

eee, ne iş üzerine çalışıyorsun?
sevgilin var mı?

boş ver depreşme...

Ben de buradayım canım. İş yoğunluğum ve kafa karışıklığım fazla biraz, o yüzden sık sık gelemiyorum...
İlk fırsatta uzun uzun yazışırız

Bu arada, yeni arkadaşlar merhaba !
maria'm, uzun uzun yazışalım ne olur? özledim seninle yazışmayı, seni okumayı, en kısa zamanda bekliyorum.

aydebuz
sanırım bu durumumuzda aynı 3yas kucuk ,acılmayım fazla ama 1,5 aydır gorustugum kısıyıde dusunmuyorum artık :44: rabbım hayırlısını versın

Son düzenleme:
aydebuz
sanırım bu durumumuzda aynı 3yas kucuk ,acılmayım fazla ama 1,5 aydır gorustugum kısıyıde dusunmuyorum artık :44: rabbım hayırlısını versın

hadıya :) yok ben açılmam canım zaten 24.25 yaşındakıler hepte ee ben 32 yaş . 6.7 yaşta bence çok valla yaşımı göstermıyorum sarya boyuyorum azcık göstersin dıyede inanmıyolarda kımlık çıkarıyorum hemen ahahhahaha ben bılıyorumya yaşımı o yeter erkekler zaten geç olgunlaşıyor .onlara diyorumkı çocuk büyütcek olsam evkenipte doğururdum dıyorum acayıp bozuluyrlarya:) 1.5 ayır görüştügün kişiyle neden düşünmüyosun canım ?

delirdim mi acaba? diyor ya. :) Alemsin Kestane Şekeri!

delirmiş olabilir miyim sahiden ya? bi ağlıyorum bi gülüyorum manik depresif gibi oldum. küçücük bişeyde annemlere yükleniyorum sonra nasıl pişman oluyorum. ameliyattan dolayıda 15 gündür dışarı kmadım daraldıkça daraldım. sanki biri içimde balon şişiriyo hani o koca zıp zıp balonlar varya onlardan... mesaj atıyorum paşamıza bitti diyo başka bişey demiyo... gerçekten deliriyorum yaa((

yaşadıkların çok normal, ben de öyle olmuştum. bir ağlak bir zırlak. ilişki konusunda uzman değilim ama artık mesaj atma bence... mesaj atıp da şımartma, sakin ol, bir bekle bence... o da yalnız kalıp bir düşünsün bakalım... şimdi sen üzerine gittikçe daha kötü tepki verecek. :44:

naçizane fikrim budur.

evet uzman tvde de böyle diyo atmıycam bida mesaj aramıycamda sadece dua edicem... topicteki hatunlar nolur sizlerde benim için dua edin

yok ,yok delirmiyosun normalsin korkma :)) ben olsam ona oşşşşşştttttt diye mesaj atardım :) kaçan kov alanır kovalananda kaçar diye bir laf varya duymadınmı güzelim .erkekleri şımartmıycaksın fazla
giden ağammmm gelen paşam ddiceksın yanlışsın :)

29-30 yasındayım bekarım cok sevmedıgım bır ıste calısıyorum mecburiyetten ve bu benı zaman zaman depresıf yapıyor iste sızler neler yapıyorsunuz?

nedir yaptıgınız iş ? bence işini sevmeye çalışmalısın yoksa depresyona girersin iyice

hakkında hayırlısı tugcecım.gece mı gezdın?nıye yollarınızı ayırma kararı aldınız?

Sağol canım.
Gündüz çıktım gece geldim.
Hayatıma kafayı taktı eski nişanlım gibi.
Annenle tanışmak istiyorum dedi. Bende tamam dedim ayarladım gün.
O gün gelincede ben korkuyorum dedi.
Birsürü safsata. Bende güle güle dedim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…