30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aaa! neden tuğçe melek? ne oldu ki? ilgisiz gibiydi sanırım? ondan mı?

Sadece ilgisiz değil canım. Düşünceleri çok farklıydı.
İşte ileride evlenirsek ev işine elimi sürmem. Bu kadının işidir.
Sana harçlık çok vermem bilmemne.
Saçma sapan şeyler.
Seviyorum demesi falan da bence gerçek değildi.

aa tuğcem ne oldu kuşum düzenli gidiyodu sanki ilişkiniz üzüldüm hayırlısı olsun ama seyrek görüşüyodunuz sanki

Evet canım seyrek görüşüyorduk. sÜREKLİ gelemiyordu falan.
En azından bu sefer erkan farkettim olmıyacağını canım.

Hımmm..Oldu canım..
Taş devrindeki barni daha düşüncelidir.

Hayırlısı olmuş bence canım, Allahtan baştan konuşulmuş bunlar.

Hımmm..Oldu canım..
Taş devrindeki barni daha düşüncelidir.

Hayırlısı olmuş bence canım, Allahtan baştan konuşulmuş bunlar.

Bencede canım.
Annesi evde arkasını hep topluyormuş. Öyle alışmış.
Hayırlısı canım. Evet sonradan öğrenseydim boşa zamanım geçicekti.

Evet canım seyrek görüşüyorduk. sÜREKLİ gelemiyordu falan.
En azından bu sefer erkan farkettim olmıyacağını canım.

evet zararın neresınden dönersen hesabı oldu.hakkında hayırlısı canım zaten korkak adamlada işin olmasın ,arkanda sapasaglam dursun,daha şimdiden sana vercegi parayımı hesaplıyor pinti çok kızdım bak varya bu adamlarla ciddi düşünmüyceksın aslında ,gez,toz,eglenmene bak,sonra nasıl hepsi per perişan peşindeler sen ne isstersn o olsun hayatımlar .

Selam kizlar. Nasil gidiyor :) Tugce'cim cift kart istiyorum ben Dun hocayla tartistim , okulu biraktim bununla ilgili bir kart ceker misin. Bir de biriyle tanistim. Uygun mudur bir kartta bunun icin. Istersen oteki tarafa yazayim.

Evet canım... Çok geri kafalıydı.
Ben geç kalkıyorum işim yok diye. Kafayı ona taktı ya sen evlenince geç kalkarsan, ev işi yapmassan diyordu.
yaparım diyorum ileride. İnnamıyordu.
İlginç bir model yaa...

Selam kizlar. Nasil gidiyor :) Tugce'cim cift kart istiyorum ben Dun hocayla tartistim , okulu biraktim bununla ilgili bir kart ceker misin. Bir de biriyle tanistim. Uygun mudur bir kartta bunun icin. Istersen oteki tarafa yazayim.

Oraya gidicem şimdi çünkü uzun süredir bakmadım kimseye ve sıra birikti.
yolun açık diyor kartın. yolunda uçarak gidicecksin.
Sevgi yolla diyor aşk için de.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak ve tüm kalpleri açacak güçte.
Sevginin karşılığını alıcaksın canım.

Tesekkur ederim . Sira atladim ben, normalde yapmam da cikicam birazdan

Yani birakmiyim mi okulu kizip. Oyle mi diyorsun. Hayirliysa birakmam tabi Hoca benim tepemi attirdi dun ama

Okuz istemiyorum ben okuzse uzak dursun benden:)

Son düzenleme:

6,7 yas farkı cok canım ,3 yas belkı olabılır dedım zaten kısı 30 ustu gosterıyor , ya iş konusunda aıleye guvenen bırı gıbı ,ılgısızlesmeye basladı bıseylerı ıma edıyorum anlamıyor abartıyosun sen dıyo bızımkılerle tanısmak ıstıyor,ama face sıfresını ıstedım kırk dereden su getırdı falan fılan amannnn, ben aslında bısılerden uzaklasmak ıcın gorustum hepten karıstı ortalık

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun canım ,ınsallah gonlunce olur hersey ...

Tesekkur ederim . Sira atladim ben, normalde yapmam da cikicam birazdan

Yani birakmiyim mi okulu kizip. Oyle mi diyorsun. Hayirliysa birakmam tabi Hoca benim tepemi attirdi dun ama

Okuz istemiyorum ben okuzse uzak dursun benden:)

Vayy kankam, hayırlı olsun
Kelebekler uçuşuyormu bakim mide taraflarında, uçuşuyorsa tatmdır, yok uçuşmuyorsa sal gitsin

aman bu yaştan sonra bizim ileri derecede düşünen adamlara ihtiyacımız var zaten geriler geri dursun bizden canım.senın herşeyi yapabilicegıne belkıde degişcene inanamayn biri kendıde muhtemelen öyle dir.ne alakaysa işin yoksa geç kalkarsın kim erken kalkıyoki .şimdi süslü,püsü olunca bu embesil beyınlıler öle sanıyorlar hödükkkk

ailesine güvenen biri sana güven vermez asıl ,nasıl bakıcaktıki sana ? anlamazlar zaten bu erkek milletine 50 kere sölüceksın canım :) ben istemme normalde bi kere biirnden istemiştim öle sevmıyodumda zaten o sevıyodu benı bide msn şifresini bir verdi aman yarappimmmmm bi sürü kız eklemiş adam harem kurmuş bikaçınada yazdım hemen :) anında yolu gösterdim elimde kalıyodu yalvar yakar peşime düştü araya milleti koydu sonra ben bunu bir bastım bir kızla kızıda kafaya aldım tabıkı.sonra kafasını duvara,duvara vurdum valla baktımkı cafede kımse kalmamış hahhahhahahha ay aklıma geldıkçe eglenıyorum

guvenıyorum demıyor ama bana oyle geldı özel sektorde calısıyo bısıler zoruna gıdıyor ama sınava gırcekmıs ,yaw zaten kac yasındayım onu bekle bunu bekle nolcak boyle evlılıgı hemen dusunuyor ne hıkmetse,ben bılıncı ıstedım sıfreyı hem evlılık ıstıyor hem cok sevdı hoslandı ya bakıyım deneyım dedım bu yazılar dısardan okunmaması ıcın ne yapılabılır ?

ayy süpermiş giden ağam gelen paşam...ay zaten en son msj atıp aradıkça daha çok soğuyom senden yazmış aramıycam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…