- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.081
evet hatırlattıgın iyi oldu, duşa girmem lazım, sabah işbaşı zaten, saat gec olmuş, iyi gecelerrrr
kaşarın anlamını biliyorum da
küflü ne demek :44::44:
evet hatırlattıgın iyi oldu, duşa girmem lazım, sabah işbaşı zaten, saat gec olmuş, iyi gecelerrrr
onu dıyen erkeklere bakmak lazım ne kadar masumlar acabaaz kullanılmıs cok kullanılmısı varmıs onlardada :))
Anadolu'da yaşı geçmiş, evde kalmış kız gibi bir şey, biri bizden mi bahsetti acaba
Anadolu'da yaşı geçmiş, evde kalmış kız gibi bir şey, biri bizden mi bahsetti acaba
onu dıyen erkeklere bakmak lazım ne kadar masumlar acabaaz kullanılmıs cok kullanılmısı varmıs onlardada :))
onların az kullanılmışını nerden bulacan
bir formülün varmı
kuru falan duydumda
küflüyü ilk defa duydummm
böylelerinde kendilerinde tecrübe olunca iyi, kadının ise acemisi makbul, ikiyüzlü bir zihniyet malesef...
iyi geceler kızlar
hıc bı fıkrım yok
kuru ne kız,kuru fasulye gibicanım Anadolunun güzelliği,azizliği burada işte,arada kadınlara dokundursa da
aslı yazmıs işte tecrübeli olunca kötü
tecrübesiz olunca iyi
bı o eksıktı.evde kalmıs,kızkurusu tabırlerı yetmezmıs gıbıAnadolu'da yaşı geçmiş, evde kalmış kız gibi bir şey, biri bizden mi bahsetti acaba
aman yok ya,ben acemıyım de noluyo sankı :Sböylelerinde kendilerinde tecrübe olunca iyi, kadının ise acemisi makbul, ikiyüzlü bir zihniyet malesef...
iyi geceler kızlar
slm 28 ım ben ve nısanlıyım cok sıkıcı nısanlılık offfff
bı o eksıktı.evde kalmıs,kızkurusu tabırlerı yetmezmıs gıbı
aman yok ya,ben acemıyım de noluyo sankı :S
sacmalık sapan seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?