30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

cok haklısınız ama ne bıleyım yuzde 90 dogru olunda soykedıklerı ben de korktum ya kötü seyler cıkarsa dıye sız cok haklısınız ben de tovbe ettım zaten ama cok etkılendım cok agladımm

Günaydın kızçeler, nasılsınız bakalım?
Gece sohbetler gırla, gündüz kimse yok.

Beni soracak olursanız, hâlâ hastayım ve iş yerindeyim. Bunum yanıyor, boğazım da... C vitamini falan almaya çalışıyorum... Dikkat etmeye çalışıyorum...

@aydebuz, tavsiye ettiğin ilacı tanıdık eczacıya sordum ama reçete ile satılıyormuş o ilaç, üstelik sinüzit ilacıymış -ki bende çok şükür sinizüt yok...

slm 28 ım ben ve nısanlıyım cok sıkıcı nısanlılık offfff

Seda, hoş geldin aramıza...
Fala inanma falsız kalma, derler.
Lahesis'e katılıyorum. Bir an sonrasını ancak ve yalnızca Allah bilebilir... Böyle şeylere kafa yorma bence. Hayatın tadını çıkar... Bunlar suni dertler. Bizlerin kendimizi üzmek için uydurduğu şeyler... Allah dert vermesin.

selam kızlar gunaydın bende 30 oluyorum bu sene =) bısey sorucam yazdıgınız bır yoruma cevap geldıgınde bıldırım gelıyor mu yoksa kendımız tekrar topıge gırıp bakmalı mıyız?

selam kızlar gunaydın bende 30 oluyorum bu sene =) bısey sorucam yazdıgınız bır yoruma cevap geldıgınde bıldırım gelıyor mu yoksa kendımız tekrar topıge gırıp bakmalı mıyız?
Svgn, merhaba, günaydın.

Bu ayarlarınla ilgili bir durum. Eğer ayarlarında "cevap yazılırsa maille bildir" gibi bir seçeneği işaretlersen cevap yazıldığında mail gelir mail adresine.

Herkese Merhaba kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir . Gulumsun Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin . Kendine çok dikkat et, tam hastalık havaları bu havalar .

merhabalar herkese,

gülümsün canım bi seni tanıyorum burda bi de tuğçecan cığımı galiba
çok geçmiş olsun canım

burada neler yapıyoruz , ne konuşuyoruz, accık yabancı kaldım muhabbetlere :)

hosbulduk cnm tskr ederımm bıraz daha rahatladı içim boyle yorumları alınca

Hoşgeldin canım . Valla burada istediğini konuşabilirsin herhangi bir kısıtlama yok yani . Takıl kafana göre :)

Hoşgeldin canım . Valla burada istediğini konuşabilirsin herhangi bir kısıtlama yok yani . Takıl kafana göre :)

sağol canım hoşbulduk, tahmin edeceğiniz üzere ben de 30 yaşından büyüğüm ve evli değilim. ama kendimi 18 yaşında hissediyorum, şu an 30-35 yaş arası arakdaşlarımın çoğunda var bu durum, sizde durum nedir :)

Melidia, hoş geldin. Ne iyi ettin de geldin.

Hiç yabacı kalma, gel katıl aramıza... Kafana göre dal sohbetin bir ucundan...

ama adettendir önce anlat kendini. kaç yaşındasın? çalışıyor musun? nelerden hoşlanır, nelerle uğraşırsın?

gülümsün geçmiş olsun canım...

vallahi akşam ben de geç kalmışım sohbete ama kıskandım azcık 2 gecedir süper muhabbet dönmüş

sedaaa27; unut o falı, sil zihninden, belki de bir daha fal konularına bulaşma diye bir uyarıydı bu sana,(beşinci boyut modundayım bugün ben de)

kahve fincanında envai çeşit hayvanat görmekten ibarettir benim fal geçmişim, bu bile sonrasında rahatsız eder beni,psikolojik olarak...

svgn, melidia hoş geldiniz :)

ipeknur seninle tanışmadık ve sohbette hiç karşılaşmadık sanırım, o zaman sen de hoş geldin

hoşbuldum canım benim , çok tatlısın sağol varol

ben 32 yaşındayım, bankada çalışıyorum 5 yıldır, işimi çok seviyorum, çok da memnunum şükürler olsun
seninle dua topiclerinde karşılaşıyoruz, bi dileğim var ve onun duacısıyım
istanbulda yaşıyorum doğduğumdan beri :)

böyle işte

sen neler yapıyosun canım, hastaymışsın accık çok geçmiş olsun

teşekkürler canım , hoşbuldum, gerçekten de çok güzel eğlenceli sohbetler oluyo burda, ben de katılayım dedim :) iyi ki gelmişim

Melidiacığım ben de aynen senin gibi 18'inde hatta liseli kızlar gibi hissediyorum kendimi. Hatta bir arkadaşım evlenip boşanmış olduğumdan şen dul diye takılır bana :) Bir de havalar güzel olunca içim daha da kıpır kıpır oluyor . :) Ama depresyona girince de tam girerim :)

Lahesisciğim, ben bu topiği uzun zamandır takip ediyorum ama bayağıdır girememiştim o yüzden karşılaşmadık heralde . Çok memnun oldum canım seninle de tanıştığıma .

süpermiş ya, çok sevindim, insan gerçekten genç hissedince genç gösteriyo
depresyon durumunu hiç sorma, hepimizin başında zaman zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…