- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.121
kusura bakma, bakayım hemengülümsün mesaj kutun dolmuş mu ne, birşey olmuş, gönderemiyorum özel msj :)
İnsan kendisi olunca hiç büyümüyor zihninde...Melidiacığım ben de aynen senin gibi 18'inde hatta liseli kızlar gibi hissediyorum kendimi. Hatta bir arkadaşım evlenip boşanmış olduğumdan şen dul diye takılır bana :) Bir de havalar güzel olunca içim daha da kıpır kıpır oluyor . :) Ama depresyona girince de tam girerim :)
Lahesisciğim, ben bu topiği uzun zamandır takip ediyorum ama bayağıdır girememiştim o yüzden karşılaşmadık heralde . Çok memnun oldum canım seninle de tanıştığıma .
hamdolsun tatlım,ıyı dıyelım,ıyı olalım,geldıgıne sevındım.kestane sekerı de bıze katıldı,yas olarak yakınız evet,artık dılımı alıstırıp 31 deme vaktı geldıaaa canım benim hoşbuldum
ne güzel burda seninle karşılaşmak, vallahi itiraf edeyim ben bi kendimi büyük sanıyodum, çok sevindim yakın gördüğüm arkadaşlarla yaşıt olduğumuza
nasılsın canım benim
topıgımıze beklıyoruz ;-):) gel canım benim, çok güzel dualar ediyoruz, bak bi tanesi maslow cumun açtığı topic
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...va-kurmak-icin-fetih-suresine-baslayalim.html
İnsan kendisi olunca hiç büyümüyor zihninde...
Önceden bana "30 yaşında birisi" denilince... anooommm ne kadar büyük birisi canlanırdı gözümde...
Fakat ben 30 yaşındayım şimdi... ve kendimi daha liseli kızlarla yaşıt sanırdım iki üç yıl öncesine kadar...
pazar günü mü doğum günün? amcamın kızının da o gün. şimdiden kutlayayım Lahesis! Hafta sonu nete girmem de...dua topiğini akşam daha ayrıntılı bakıcam kızlar, çok güzel bir dayanışma var orada, çok sevdim...
ben daha 31 diyemiyorum ya, nasıl olacak bilemedim... 30 diyorum sorana... hep heyecanlanır beklerdim doğum günlerimi, bu yıl bir şaşkınlık çöktü üzerime, 4 gün sonra doğum günüm ama ilk defa sıradan geliyor... belki çok yoğunum ve telaşlıyım bu aralar ondandır...yoksa yaşlanmıyoruz yani demi kızlar
hoş geldin Gülcihan, kendinden bahsetsene biraz.Herkeze meraba. Bende yeni katıldım aranıza.
pazar günü mü doğum günün? amcamın kızının da o gün. şimdiden kutlayayım Lahesis! Hafta sonu nete girmem de...
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. İYİ Kİ DOĞDUN.
bu arada ben de 31 diyemem. gerçi Ekim'de doğum günüm ama 31 olunca da diyemem ya... :))
30 iyidir. En çok da 28 yaşımı sevmiştim ben!
Bu arada 30. doğum günümde kendime şu kitabı alacaktım da stoklarda yoktu. basılmıyormuş da...((
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=80433
hamdolsun tatlım,ıyı dıyelım,ıyı olalım,geldıgıne sevındım.kestane sekerı de bıze katıldı,yas olarak yakınız evet,artık dılımı alıstırıp 31 deme vaktı geldı
topıgımıze beklıyoruz ;-)
aynen,ben bı ara sabah kalktıgımda sok oluyodum.vay be 30 oldum,bunca yıl hangı ara gectı,ne yaptım kı dıye.bu hıssıyat da bekar olmamdan mutevellıt tabı.
dua topiğini akşam daha ayrıntılı bakıcam kızlar, çok güzel bir dayanışma var orada, çok sevdim...
ben daha 31 diyemiyorum ya, nasıl olacak bilemedim... 30 diyorum sorana... hep heyecanlanır beklerdim doğum günlerimi, bu yıl bir şaşkınlık çöktü üzerime, 4 gün sonra doğum günüm ama ilk defa sıradan geliyor... belki çok yoğunum ve telaşlıyım bu aralar ondandır...yoksa yaşlanmıyoruz yani demi kızlar
acıkcası ben de şaşırdım. çünkü sen bana dün tavsiye edince google'dan bakmıştım. dediğin gibi nezle grip vs ilacı o! bunlar neden böyle dediler hiç bilmiyorum.UOTE=Gulumsunn;29462322]Günaydın kızçeler, nasılsınız bakalım?
Gece sohbetler gırla, gündüz kimse yok.
Beni soracak olursanız, hâlâ hastayım ve iş yerindeyim. Bunum yanıyor, boğazım da... C vitamini falan almaya çalışıyorum... Dikkat etmeye çalışıyorum...
@aydebuz, tavsiye ettiğin ilacı tanıdık eczacıya sordum ama reçete ile satılıyormuş o ilaç, üstelik sinüzit ilacıymış -ki bende çok şükür sinizüt yok...
aaaa çok şaşırdım şimdi ben yıllardır reçetesiz alırım .10 tl gibi bişeydi onu reçete ettirmeye degmez diye öle alırım.şuan istesem eczanede kalfalıkta yapabilirim .
ilacın adını yazyım reklam olmasın,ALERJİK SEMPTOMLARIN giderilmesinde endikedir.NEZLEDE GENELDE ALERJIK REAKSİYONLARIN OLUŞUMUNDAN OLUR . ( mikropların bir arada tolanmasıyla oluşur )belirtileride burun da kaşıntı.yanma, ardından bogaz yanması ,gıcık tutması , hatta ilerlerse yutmada zorluk bile olabilir zaman,zaman. eczacına söle canım sünüzit o kadar basit bir hastalık degıldirki böle hafif bir ilaçla geçsin
doğru diyosun canım ben de aynı düşünüyorum, insan artık sevdiği adamın yanında uyanmak istiyo
kızlar, hayırlısını isteyin bence... bir de yanlış anlamayın ama bu kadar takmayın! taktığın bir şey olmuyor çünkü, ben bunu öğrendim bu hayatta... bazı şeyler vazgeçtiğin an oluyor...aynen,ben bı ara sabah kalktıgımda sok oluyodum.vay be 30 oldum,bunca yıl hangı ara gectı,ne yaptım kı dıye.bu hıssıyat da bekar olmamdan mutevellıt tabı.
kızlar, hayırlısını isteyin bence... bir de yanlış anlamayın ama bu kadar takmayın! taktığın bir şey olmuyor çünkü, ben bunu öğrendim bu hayatta... bazı şeyler vazgeçtiğin an oluyor...
bir Gülümsün vardı birkaç yıl önce, hiçbir zaman evlenme delisi olmadığı halde 25 - 26 yaşlarına geldiği zaman acayip anne olma delisi oldu. zaten evel ezel anaçtı. küçücük bir kızken bile kız kardeşine "küçük anne" gibi bakardı. annesine bu konuda çok yardımcı olurdu...
Gülümsün deli gibi istiyordu anne olmayı, herkesten bu konuda dua etmelerini istiyor, her yerde bunu yazıyor, her konuşmada bunu dillendiriyordu. kocasının kim olacağı umurunda bile değildi. diyorum ya evlenme meraklısı değil, anne olmak meraklısıydı. tabii bunun için de evlenmesi şarttı... yaşım geçti, şu anda birisi ile tanışsam, evlensem şu yaşımda anne olsam çocuğum x yaşında iken ben y olacağım falan filan hesaplar yapar, geç kalmışlığına hayıflanırdı. üç - dört sene böyle geçti.
Gülümsün baktı ki hiçbir şeyin olduğu yok! oluruna bıraktı artık, içgüdüsel olarak da isteklerinin törpülendiğini fark etti. bir şeyi sen çok takarsan, sen çok istersen değil; Allah isterse elde edebilirdi bunu anladı.
şimdi Gülümsün ara sıra anne olmaya heveslense de anne olmaktan da evlenmekten de çok korkuyor... bir tarafı istiyor bir tarafı kararsız. HER ŞEYİN HAYIRLISIYLA GÖNLÜNE GÖRE OLMASINI DİLİYOR SADECE...
tamam, masal henüz "mutlu son"a ulaşmadı belki ama Gülümsün şimdi sakin ve mutlu olayları akışına bıraktığı için... her şey anne olmak ya da birisinin karısı olmak değil. bunu anladı Gülümsün...
ama yine de inanıyor ki günün birisinde onun da çok seveceği karşılıklı aşk yaşayacağı bir kocası ve sağlıklı hayırlı minnoları olacak.( inşallah )
acıkcası ben de şaşırdım. çünkü sen bana dün tavsiye edince google'dan bakmıştım. dediğin gibi nezle grip vs ilacı o! bunlar neden böyle dediler hiç bilmiyorum.
zaten parasından ötürü değil, parası 8 - 10 TL bir şey... bana direkt "Bu reçetesiz satılmaz." dediler. :44:
kızlar, hayırlısını isteyin bence... bir de yanlış anlamayın ama bu kadar takmayın! taktığın bir şey olmuyor çünkü, ben bunu öğrendim bu hayatta... bazı şeyler vazgeçtiğin an oluyor...
bir Gülümsün vardı birkaç yıl önce, hiçbir zaman evlenme delisi olmadığı halde 25 - 26 yaşlarına geldiği zaman acayip anne olma delisi oldu. zaten evel ezel anaçtı. küçücük bir kızken bile kız kardeşine "küçük anne" gibi bakardı. annesine bu konuda çok yardımcı olurdu...
Gülümsün deli gibi istiyordu anne olmayı, herkesten bu konuda dua etmelerini istiyor, her yerde bunu yazıyor, her konuşmada bunu dillendiriyordu. kocasının kim olacağı umurunda bile değildi. diyorum ya evlenme meraklısı değil, anne olmak meraklısıydı. tabii bunun için de evlenmesi şarttı... yaşım geçti, şu anda birisi ile tanışsam, evlensem şu yaşımda anne olsam çocuğum x yaşında iken ben y olacağım falan filan hesaplar yapar, geç kalmışlığına hayıflanırdı. üç - dört sene böyle geçti.
Gülümsün baktı ki hiçbir şeyin olduğu yok! oluruna bıraktı artık, içgüdüsel olarak da isteklerinin törpülendiğini fark etti. bir şeyi sen çok takarsan, sen çok istersen değil; Allah isterse elde edebilirdi bunu anladı.
şimdi Gülümsün ara sıra anne olmaya heveslense de anne olmaktan da evlenmekten de çok korkuyor... bir tarafı istiyor bir tarafı kararsız. HER ŞEYİN HAYIRLISIYLA GÖNLÜNE GÖRE OLMASINI DİLİYOR SADECE...
tamam, masal henüz "mutlu son"a ulaşmadı belki ama Gülümsün şimdi sakin ve mutlu olayları akışına bıraktığı için... her şey anne olmak ya da birisinin karısı olmak değil. bunu anladı Gülümsün...
ama yine de inanıyor ki günün birisinde onun da çok seveceği karşılıklı aşk yaşayacağı bir kocası ve sağlıklı hayırlı minnoları olacak.( inşallah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?