- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.401
ailem izmirde ben tek yaşıyorum evet yakınmışız senle
evet baya yakınız :) kıs gitsin üzülme yenısını bulursun ,hem herşeyin yenisi makuldür
evet baya yakınız :) kıs gitsin üzülme yenısını bulursun ,hem herşeyin yenisi makuldür
öyle kolay değilki... çok seviyom
söz vermiştm kavga etmicem die ama ettm oda bda kavga çıkarırsan ayrılırz demişti. ayrıldı
ooo tartışma ilişkinin tadı tuzudur
yoksa rutıne bıner
şiddetli tartışma çıkarmıcam diye söz vermiştimde:18:
çok seviyorum hemdeeee3 seneyi geçmişti
ooo tartışma ilişkinin tadı tuzudur
yoksa rutıne bıner
şiddetli tartışma çıkarmıcam diye söz vermiştimde:18:
bayada varmışş hımmm
katılıyorum kavgasız ilşkimi olur bea
öle bir sözmu olur yeri geldiginde çatır,çatır kavgamıda ederim gardınıda veririim . ama ayrılmanız için bu bir sebep olmamalı bence.barışırsınız üzülme bence
kızlar inşallah dediğiniz gbi olur... dua edin benim için
hm şey bn braz fazlaca kavga ediyomda:S evini basmıştımdao sebepten yaniii öhö öhöm
inşallah te z zamanda barışırsınız tatlım ALLAH kalbine göre versin
durup,dururken basmadın sanırım sebebi vardır mutlaka :) kıs bende bastım merak etme deli damarım tutmasın yeterki .bizde ayrıldık sonra barıştık 3 güne
1 ay oldu bz ayrılalı, inşallah barışırz... ahaha sendemi bastın bi deli ben deilmişimim demekki...
kızlar duanızı eksik etmeyin olur mu... gerçekten çok ihtiyacım var... hepinizi çok öpüyorum
sen daha deli görmemişsin deli,deliyi görünce çomagını saklar:))
yok kız bızden delılerıde var.senın yaş kaçtı bu arada canım
kız 1 ay uzun bir zamanmış benım bır ay osaydı ben barışmazdım .unuturdum gıderdi:)
aslı, ne haber?
( senin Turkuaz'a yaptığın gibi ben de sana sordum.)
24 yaşındayım çok seviom gerçekten... 1 ay oldu işteçok üzülüyorm
Gulumsun merhaba gormedim kusura bakma. Su sira telefondan giriyorum internete. Biraz yogunum. Ondan hizla genel olarak bakip cikiyorum. Sen iyisindir umarim. Gorusuruz.
ilk defamı oldun
bir mutlu gordum senııı
tmm bakıcam mutlaka o kitaplara çok teşekkürler. sen bu konularda baya bilgilisin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?