- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.361
meleklerle yaşamak canımcımmm
bende yapıyorum bu olumlamaları :) iyki varsın tatlım her eve senden lazım bidene
dün akşam annemede yaptırıyorum başım agrıyo dıyeöle deme ben saglıklıyım de daha ıyı olcam de diyorum oda tekrarlıyoo:)
O zaman şimdi düşünce gücüyle tedavi kitabına başla canım. Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi
iyi yapmışsın canım. Olumlamalar gerçekten işe yarıyor.
Bilincimiz düşüncelerimizi oluşturur.
Bak şöyle söylüyim geminin kaptanı olarak düşün bilinci. Mesela diyoruz ki ben hastayım, ben kötüyüm v.s
Bilinçaltı da gemideki mürettebat ve emirlere uymak zorunda. Doğal olarak ne yapıyor bunu uyguluyor. Kötüyüm diyorsan karşına böyle şeyler çıkartıyor sürekli.
Ben iyiym mutluyum sağlıklıyım dersen sürekli bu sefer de bunu dinleyip bu tarz olaylar çıkarıyor karşına.
O yüzden ben bunu yapamam, ben bunu alamam, ben şansızım gibi sözlerden kaçınmamız gerekiyor.
hepinizi çok öpüyorum, beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
o geri dönmeden iyi olmam, ama yinede yapıcam bu dediğini... başka önerin var mı? ben sahiden hiç iyi değilim... bugün melidiayla telde konuşurkende ağladım nası
çok iyi değilim ama iyi olmaya çalışıyom sen nasılsın kuzum?
O zaman şimdi düşünce gücüyle tedavi kitabına başla canım. Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi
iyi yapmışsın canım. Olumlamalar gerçekten işe yarıyor.
Bilincimiz düşüncelerimizi oluşturur.
Bak şöyle söylüyim geminin kaptanı olarak düşün bilinci. Mesela diyoruz ki ben hastayım, ben kötüyüm v.s
Bilinçaltı da gemideki mürettebat ve emirlere uymak zorunda. Doğal olarak ne yapıyor bunu uyguluyor. Kötüyüm diyorsan karşına böyle şeyler çıkartıyor sürekli.
Ben iyiym mutluyum sağlıklıyım dersen sürekli bu sefer de bunu dinleyip bu tarz olaylar çıkarıyor karşına.
O yüzden ben bunu yapamam, ben bunu alamam, ben şansızım gibi sözlerden kaçınmamız gerekiyor.
varya gecen gün içimden geldi aslında bu kitap biliyomusun kitapçıya girmiştim ,dedimki tuğçe bir kitap önericekti aynıymış.çokkkkkkkkk haklısın ben varya mesela atıyorum tavla oynuyoruz,benim hiç şansım yok kazananki ersem o eli kaybediyorum .bu el kesınlıkle benım dersem kazanıyorum evrene iyi enerji yollarsak bencede iyi oluruz teşekkürler tatlım böle güzel,güzel,şeyleri çokkkk,çokkkk sölemelisin bizlereeee
hepinizi çok öpüyorum, beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim
varya gecen gün içimden geldi aslında bu kitap biliyomusun kitapçıya girmiştim ,dedimki tuğçe bir kitap önericekti aynıymış.çokkkkkkkkk haklısın ben varya mesela atıyorum tavla oynuyoruz,benim hiç şansım yok kazananki ersem o eli kaybediyorum .bu el kesınlıkle benım dersem kazanıyorum evrene iyi enerji yollarsak bencede iyi oluruz teşekkürler tatlım böle güzel,güzel,şeyleri çokkkk,çokkkk sölemelisin bizlereeee
Ben sürekli okuyup, uygulamaya çalışıyorum canım ve sizlere de aktarıyorum burdan.
Çünkü gerçekten evrenin bir işleyişi var. Ve düşünce gücüyle istediğimiz herşeyi kendimize çekebiliriz.
Sadece nasıl yapıcağımızı bilmemiz yeterli.
Senin de tavla örneğin tam bunla ilgili bir örnek. :)
Rica ederim canın. Yeni kitabını güzel güzel oku sonra onun üzerine konuşuruz. Sana iyi geliceğini düşünüyorum. :)
Annene de aktarıcağın bilgiler olucak orda.
benim için de kart ceker misin.
benim için de kart ceker misin.
Ben sürekli okuyup, uygulamaya çalışıyorum canım ve sizlere de aktarıyorum burdan.
Çünkü gerçekten evrenin bir işleyişi var. Ve düşünce gücüyle istediğimiz herşeyi kendimize çekebiliriz.
Sadece nasıl yapıcağımızı bilmemiz yeterli.
Senin de tavla örneğin tam bunla ilgili bir örnek. :)
Rica ederim canın. Yeni kitabını güzel güzel oku sonra onun üzerine konuşuruz. Sana iyi geliceğini düşünüyorum. :)
Annene de aktarıcağın bilgiler olucak orda.
sağolasın canım haklısın katılıyorum sana .umarım iyi gelir:) hımmm sevındim valla zaten bir hafta sonra gidiyorlar
sağolasın canım haklısın katılıyorum sana .umarım iyi gelir:) hımmm sevındim valla zaten bir hafta sonra gidiyorlar
Seni yanlarına almıyorlar mı canım?
Seni yanlarına almıyorlar mı canım?
yok hayatımya onlar kasıma kadar gelmezler arrtık.kah,köyde,kah yazlıktalar ben onlara ayak uyduramam zaten köy hayatınıda sevmıyorum şehir çocuyumya :) hem benımkını bırakıp nere gidiyimki işede başlarım nisan gibi diye düşünüyorum
yok hayatımya onlar kasıma kadar gelmezler arrtık.kah,köyde,kah yazlıktalar ben onlara ayak uyduramam zaten köy hayatınıda sevmıyorum şehir çocuyumya :) hem benımkını bırakıp nere gidiyimki işede başlarım nisan gibi diye düşünüyorum
Anladım canım. Ben annemlerle gidiyorum da ondan sordum. :)
Allah kavuştursun canım.
Anladım canım. Ben annemlerle gidiyorum da ondan sordum. :)
Allah kavuştursun canım.
ama sizin aynı şehirdedir .birde biz alıştık yanlızlıgaya aynı yerde barınamıyoruz pek:) amin tatlım sağol
Evet canım regl oldum.
Teşekkür ederim.
selamlar nasılsınız
selam canım iyi .sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?