- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.381
saol canım işte aynı idare ediyoruz
amma kaynatmıssınız siz yahuu
evet arada kaynattık gündüz gelmıysun senkii:) ne zaman dönüyosun ülkene canım sen
aralık ta ama uzarsa bilemem
bayadır ordamıısn ? eşin iyi izin verdi kıymetını bil canım hrkez yollamaz sen ders alıyosun sanırım ordA
ben de ona izin vermiştim
herşey karşılıklı yanı
belkı o da gelecek yine
meleklerle yaşamak canımcımmm
ne güzelllll senı güldürdüysem eger :)
aaa yakınız ojaman . kız onun o simsiyah boyalı saçları yokmu hahahhaah aynen peruk gibi duruyor açı tipine bakınca gülüyosun zaten :) endeskopi kolay safre kesenı naptın peki ?
bende yapıyorum bu olumlamaları :) iyki varsın tatlım her eve senden lazım bidene
dün akşam annemede yaptırıyorum başım agrıyo dıyeöle deme ben saglıklıyım de daha ıyı olcam de diyorum oda tekrarlıyoo:)
sen nerdesin? bn şmdi izmrde ailemn yanndayım. 4ünde gelicem istanbula ararım senide:) evt o adamın saçı fln çok komik:)) safre kesemi aldırdım tek taşım vardı:) ağrıdan delirtiodu beni izmrde ameliyat oldum.
O dönmeden iyi olmam dediğin için hiçbir zaman iyi olma şansın yok canım.
Neden böyle bir kötülük yapıyorsun kendine?
Farzet ki o hiç dönmüyecek ve hayatına yalnız devam etmek istiyor. Peki sen ömür boyu mutsuzluğu mı mahkum ediceksin kendini?
Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını öneriyorum ve ayrıca seda diker Aslında Ayrılık da Yoktur kitabını okuyabilirsin canım.
maslowww & kestane şekeri neyınız var kuzular sizin bakıyıım ?
selamlar nasılsınız
ben sevgilimden ayrıldım, kötü bi durumdayım...
hiç üzülme yeni birini bulursun
yenisini istemiyomkionu istiyom
sen nerdesin? bn şmdi izmrde ailemn yanndayım. 4ünde gelicem istanbula ararım senide:) evt o adamın saçı fln çok komik:)) safre kesemi aldırdım tek taşım vardı:) ağrıdan delirtiodu beni izmrde ameliyat oldum.
güneşli,bağcılar canım ara tatlım :) sanada çokkk geçmiş olsun bu arada burda kiminle yaşıyorsun canım sen ?
güneşli,bağcılar canım ara tatlım :) sanada çokkk geçmiş olsun bu arada burda kiminle yaşıyorsun canım sen ?
ailem izmirde ben tek yaşıyorum evet yakınmışız senle
o ayrıldı ki
ben sevgilimden ayrıldım, kötü bi durumdayım...
naptın çocuğa saldırdınmı kısss
korkutup kaçırdın
hımmm kalp sancısı zordur şekerim bilirim benım gibi takıntılıysan helede dahada zordur .uzun bir ilşkimiydi niye ayrıldınız sevıyosun anladıgım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?