30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlarrrr ben kaçarrr iyi geceler bol sohbetler hepinize ( fazla yazmayın yarın okuması zor oluyor :) )öptüm hepinizi

hemen bakıyorum bende de var o takıntı
ne yapıyorsun peki... fitness,pilates,step,vb.

Beachbody'nin Brazil Butt Lift videolarını yapıyorum, bir de spor salonunda fitness egzersizleri yapıyorum.

Su içelimmmmm. Bol su önemli demişsiniz doğruuu.... ben hemen içiyom şimdi.

Beachbody'nin Brazil Butt Lift videolarını yapıyorum, bir de spor salonunda fitness egzersizleri yapıyorum.

Su içelimmmmm. Bol su önemli demişsiniz doğruuu.... ben hemen içiyom şimdi.

o ne ki acaba
canım sen profesyonel yapıyorsun sanırım
ben kilo verme amaçlı takılıyorum
haftada 2 seans pilates-1 seans step- aynı günlerde fitness- kalan 3 günde yürüyüş yapıyorum... ama kilo konusunda çok sıkıntı yaşıyorum çok ağır gidiyor...

beyza ben de su içmeye gidiyorum şimdi...

yarasınnnn

afiyet olsuuunnnn, su gibi aziz ollll denir bir de

internetten indirdim torrent ile, evde yapıyorum o videoları. Popo egzersizleri ağırlıklı.

Senin de süpermiş sporun

iyi akşamlar eve gelınce bir ara girdim telefondan ınternete,elimde telefonla uyuyakalmışım yıne tabi bugün yine duş günüm

afiyet olsuuunnnn, su gibi aziz ollll denir bir de

internetten indirdim torrent ile, evde yapıyorum o videoları. Popo egzersizleri ağırlıklı.

Senin de süpermiş sporun

ben de bakayım şuna merak ettim... :)

varmı gerçekten kaldırma ve sıkıştırma kuvveti

offf hem de nasıl, kendime şaşırıyorum, bir de ben de hiç yoktu... baya şekle girdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…