30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

olsun ama ben olabildiğime şükrediyorum. 28 yaşında menopoza giren iki tane tanıdığım var. evliler anne olamıyorlar.

annemmmm oda kötüymüşya ozamanlar binlerce şükür tabikisiiii

bende duydum biizm evınde farkı yok aktardan hehhhhhhhhhhhh bir hayıt otu kalmıştı içmedıgım zaten :)

bir de onu alayım bakalım. bu aralar çok duyuyorum onu. bizim ev de iş yeri de "aktar dükkanı" gibi. :))) aldığım ve içmeyi unuttuğum otlarla doludur.

kızlar bende böyle dgal şeylerden yanayımda bir ara ısırgan suyu varya han ı hazır aktarlarda satılan detox diye yarım şişeyı bitirmiştim anammm ,anammmmm 2 ay adet gördümya evden çıkamadım bile dışarıya duştan ayamı çıkaramıyordum berbat bişeydi bir söktü tam söktüüü dr.gittim dediki bana kız senın için cam gibi berrak tertemiz nasıl böle yaptın dedi anlattım şaşırdı.herşeyın azı karar çogu zarardır.sabahları bir fincan yeşil çayım var yada ada çayı gün içinde kayısı yada 6 çeşit karışık çayım var akşamlarıda araa,ara papatya çok etkılı antidepresan salgılayan sıvı var içinde prozak diye bilirsiniz belkı uykuda rahatlatıyo miss,misss

topicteki bütün hatunlar regl :) dikişlerim falan alındı iyiyim ben, hiç ses yok ne yazıkki bende aramadım... dua edip bekliyorum...

aynen öyle canımya birbirimizin halinden ,birbirmiz anlıyoruz yine .hımmm iyi dikişlerin alındıysa rahatlamışsındır. boşver arama o seni arıycak sen dua edip bekle hayırlısıysa olsun zaten

ben de kapatıcam, kökten çözüm olacak

kızlar kaçıyorum ben,çalışayım biraz.... size iyi sohbetler

olsun ama ben olabildiğime şükrediyorum. 28 yaşında menopoza giren iki tane tanıdığım var. evliler anne olamıyorlar.

cok haklısın gulumsun,ben de şukredıyorum olabıldıgıme,sonucta cok saglıklı bı durum

hanımlar bişey eklemeyi unttum .adet döneminde birde magnezyum eksikliginden kaynaklanıyor birde agrı ve sancılar suda eriyenler var nlardan aldıgımda agrım olmuyor çok şiddetli .

kızlarrrrrrr nasılsınız bu akşam bakemm :)

bende iyiyim sağolunnn. oturuyoruz işte evde pinekleme, maç da var sıkıldım bea

kızlarrrrrrr hadi gelinde kahve içelim yaaa

Ben cukulata fındık kuru meyve falan derken kan şekerimi yükselttim galiba.

Çok uykum geldi.

Ya da yaşlanıyor muyum neeeeee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…