- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.901
selam kızlar, kahvemi şimdi yaptım aydebuz gel içelim :)
Ben cukulata fındık kuru meyve falan derken kan şekerimi yükselttim galiba.
Çok uykum geldi.
Ya da yaşlanıyor muyum neeeeee?
Ben de bı rezene cayı hazırladım kızlar.tv ekranlarının en kanserojen kanserojen dızısını ızlıyorum
herkese merhabalarrr güzel kıssssslar
oooooohh mis ,miss afiyet bal şeker olsun canım sen nerdeydin bu arada :) yakınsan aç kapıyı gelicem :) senın koca gittimi bu arada ?
Ben Yahşi Batı karşısı ayaklarımı uzatmışım dizimde notebook bi yandan iş bi yadan TV bi yandan KK bi yandan da babamla msn video call.
Aynı anda bir sürü iş.
ooo davet bırbırınızı
bıze bi davet yok mu
aynı anda bir çok işi yapabilene KADIN DENİR :)
oooooohh mis ,miss afiyet bal şeker olsun canım sen nerdeydin bu arada :) yakınsan aç kapıyı gelicem :) senın koca gittimi bu arada ?
herkese merhabalarrr güzel kıssssslar
Bayıldım yorumuna
Hatta 30 yaş üstü kadın denir (mi?) bilemedim :44:
Ben öyleyim, topik de öyle işte bunu bildim.
Bayıldım yorumuna
Hatta 30 yaş üstü kadın denir (mi?) bilemedim :44:
Ben öyleyim, topik de öyle işte bunu bildim.
batı anadolunun bozkırlarına bekliyorum sizi kahveye kızlar
Afyonkarahisardayım canım ben (böyle tam ismini yazınca havalı bir yer gibi oldu)
benim koca pazartesi sabahın 6 sında gitti, yolda uykusu gelmiş diye de 140 la gitmiş!!, saat 8 de mesaiye başladı mecburen...
saol canım sen nasılsınn
batı anadolunun bozkırlarına bekliyorum sizi kahveye kızlar
Afyonkarahisardayım canım ben (böyle tam ismini yazınca havalı bir yer gibi oldu)
benim koca pazartesi sabahın 6 sında gitti, yolda uykusu gelmiş diye de 140 la gitmiş!!, saat 8 de mesaiye başladı mecburen...
:) denir canımmm zaten çok marifetli oldugumuz kesin ondan evde kaldıkya :) kıs o bu degılde valla bak yumurta bile pişiremeyen kızlar var eşlerine bakıyorum 4x4 lük
iyiyim canım, motivasyonum yerlerde sadece, diyete motiveyim bu ara, tez kendi kendini yazar diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?