30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar, kahvemi şimdi yaptım aydebuz gel içelim :)

oooooohh mis ,miss afiyet bal şeker olsun canım sen nerdeydin bu arada :) yakınsan aç kapıyı gelicem :) senın koca gittimi bu arada ?

Ben Yahşi Batı karşısı ayaklarımı uzatmışım dizimde notebook bi yandan iş bi yadan TV bi yandan KK bi yandan da babamla msn video call.

Aynı anda bir sürü iş.

Ben cukulata fındık kuru meyve falan derken kan şekerimi yükselttim galiba.

Çok uykum geldi.

Ya da yaşlanıyor muyum neeeeee?

anammmmmm bu kadar şeyi yiyipte uykusmu gelir insanın beya kalk oyna enerjide toplamışsın bak :)

Ben de bı rezene cayı hazırladım kızlar.tv ekranlarının en kanserojen kanserojen dızısını ızlıyorum

neydi o dizi bende 20 dakikayı izliyorum normaldede bu akşam maç var haftaya kaldı dizi faslım

herkese merhabalarrr güzel kıssssslar

merhaba şekerr

Ben Yahşi Batı karşısı ayaklarımı uzatmışım dizimde notebook bi yandan iş bi yadan TV bi yandan KK bi yandan da babamla msn video call.

Aynı anda bir sürü iş.

aynı anda bir çok işi yapabilene KADIN DENİR :)

oooooohh mis ,miss afiyet bal şeker olsun canım sen nerdeydin bu arada :) yakınsan aç kapıyı gelicem :) senın koca gittimi bu arada ?

batı anadolunun bozkırlarına bekliyorum sizi kahveye kızlar
Afyonkarahisardayım canım ben (böyle tam ismini yazınca havalı bir yer gibi oldu)
benim koca pazartesi sabahın 6 sında gitti, yolda uykusu gelmiş diye de 140 la gitmiş!!, saat 8 de mesaiye başladı mecburen...

Bayıldım yorumuna

Hatta 30 yaş üstü kadın denir (mi?) bilemedim :44:

Ben öyleyim, topik de öyle işte bunu bildim.

:) denir canımmm zaten çok marifetli oldugumuz kesin ondan evde kaldıkya :) kıs o bu degılde valla bak yumurta bile pişiremeyen kızlar var eşlerine bakıyorum 4x4 lük

Yahşi Batı Demet Evgar'ın poposu iyiymiş. (ayıp olmadı umarım)

Spora taktım da iyicene, algıda seçicilik var.

Sislerle de paylaşıyım dedim.

gösterdinmi kocana çeyizlerini

ah ahhhh o şehrin bende anısı çokk büyükkk .içime oturdu şimdikya .( ALLAH kavuştursun en kısa zamana canım.ayrılmak zor olmuştur eminim neolurdu biraz daha kalsaydınnnnnn ........... dedinmi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…