- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.041
Evet canım fethiye'deyim. hava çok güzel şu sıralar ama yazın çok sicak oluyor. tatile gelen için güzel ama çalışanlar icin tam bir işkence oluyor sıcaklarda.
ben de hem çalışıp hem laf yetistirenlerdenim bu arada. hem de birkaç kere patronun kötü bakışlarına maruz kalmama rağmen :)
Evet melidiacigim gerçekten çok güzel bir yer. Sicaklarda çalışıyorum ama yanına plaj çantamı alıp, içime de bikinimi giyip iş çıkışı kendini plaja da atabilme gibi bir güzelliği de var :)
Saklikente gidersen havuzdaki balıkları sevmeyi unutma sakın :)
biliyorum herhalde nerde ne olduğunu
ya o değil de, biz balayına nereye gidelim bir el atın, sanki oteli satın alıcaz, karar veremiyoruz...
eve perde bile beğenemeyiz biz bu kararsızlıkla
o konsepti bir çok yer yapıyormuş, balayı çifti diye belirtince... beyzacım bir kaç alternatif kaldı elimde...
Adam&Eve
Voyage Belek gibi oteller zaten süper, onları saymıyorum bile...
Crystal Waterworld Resort & Spa - Boğazkent | Etstur ( bu otel bu yıl hizmete girecekmiş)
Amara Wing Resort Comfort - Kemer | Etstur
Q Premium Resort - Alanya | Etstur
Silence Beach Resort - Side | Etstur
diğer alternatiflerim bunlar...
Bir Gülümsün daha...Ben de hep böyle yazardım Aydebuz.
Bu arada günaydın arkadaşlar... nasılsınız bakalım?
günaydın canım
ben istanbulda mısın
bizim burda hava pek bi kapalı
ben bu yaz fethiyedeydim
süper yerler ya
eminim orda hava şahanedir şimdi :)
aynen soğuk burda yolda geliren dondum hatta ama olsun bene sevıyorum ilk baharla,sonbaharı
aaa bende bu yaz ordaydımm :)
melidaa fethiyede JEEP SAFARİ turlarına katıldınmı harikaydı amma şamataydıya biz çok sevdık herkez heryerden çıkıp senı ıslatıyor bir kuruyamadık o gün :) saklıkent ,süper çamur banyosu süperd.balıkçılar çiftligi. şelalelerden oluşmuş o suyun içinde kımse 5 dk duramıyordu durana ödül veriyorlar :)su savaşları kovalar,tabancalarla ,isteyenler rafftıng de yapabiliyordu birçok yerede götürüyorlar ALLAHIMMM istanbula gelınce hastalandım zaten bir hafta :) ama degerdiii
melidaa fethiyede JEEP SAFARİ turlarına katıldınmı harikaydı amma şamataydıya biz çok sevdık herkez heryerden çıkıp senı ıslatıyor bir kuruyamadık o gün :) saklıkent ,süper çamur banyosu süperd.balıkçılar çiftligi. şelalelerden oluşmuş o suyun içinde kımse 5 dk duramıyordu durana ödül veriyorlar :)su savaşları kovalar,tabancalarla ,isteyenler rafftıng de yapabiliyordu birçok yerede götürüyorlar ALLAHIMMM istanbula gelınce hastalandım zaten bir hafta :) ama degerdiii
yok canımcım nerde
bizim tatil pek sakin geçti
birlikte gittiğim kız arkadaşım sevgilisiyle vakit geçirdi
ben yalnız takıldım
erkenden uyuduk filan
saklıkentte aklım kaldı ama
3 güncükmüüüü çok az ki ben 1 haftada anca alışıyorum anca geziyorum heryerini :) bu sene tadını çıkarırsın kız,kıza gitmek daha güzelya ben hersene tek giderdim tatıllere de sevgılım yollamaz tek .geçen sene onunla gıttık 2 tanede çiftle arkdaş olduk ama nasıl görsen 4 .müzde ıkız gibiydik kı benle erkekte sevgılımle herşeyımız aynıydı burcumuzdan tutda kişiligimize kadar aynıydık hala görüşüyoruz yoksa başbaşada çekılmıyorya kavga edıyorsun .bikini giyme mayo giy .yok doğru yat yok tek nereye ıyyyy,ıyyy,ıyyy
sende bulsayn orda birilerini kızzzz :) ama fethiyeye orta yaşgurubu gidiyor genelde .hatta biz burda tur firmasına baktıgımızda öle demişlerdi biz dedıkkı bu sene sakin olsun dedık .ama jeep safarileri çok sevdık acayip keyifli 7 jeeple yola çıkıyosun su savaşları başlıyor saklı kentede gidiyosun mola verip yemek yiyosun eglencelıydı .
ne güzel canım ya, ben de erkek arkadaşımla gitmeyi çok isterdim, bu yıl böyle oldu
siz çok sağlam eğlenmişsiniz belli :)
evet canım hep orta yaş ve çoğunlukla turist vardı, ben de tek başıma gezdim dolaştım
denize girdim güneşlendim ohh mis :)
yok bacım yokkkk tek gıtmek yada kafa dengi kız arkadaşınla gıtmek enn güzeliya .ben hayatımda ilk defa sevvgılımle tatıl yapıyorum çıkss begenmedım ben orda bıle tartıştık kıskançlık olunca havuza girince başkasıda girmişmi yanına yandın normalde kıskanç degıl ama şöle diyo şişman felan olsan kıskanmamda fizigin düzgün olunca kıskanırmış ne alakaysa şişmanlara kımse bakmıyormuşşş anam erkek milletiya tartışmaya yer arıyor.elalemın turisti baksa ne olur birdahamı görcek benı dilini izini bilmem :)
canım benim olsun ya, romantik romantik yemek yiyip el ele yürümüşünüzdür
kız kıza tatilde yok ki bunlar :)
evet onlar oldu tabıkı istanbulda el ele yüreyemıyoruz :) neyse artık sende bus sene gidersin romantık tatıllere.yokmu sevgıli
:) ah canım benim ordan gelme
durum çok karışık
aylardır görüşmediğim erkek arkadaşımla görüştük yeniden
kısmet işte
şimdi durumumuzun ne olduğu tam belli olsa , hemen erken rezervasyon yaptırıcam :)
Fethiye muhabbeti dönmüş ben yokken sanırım :) Fethiye tatil için çok güzel bir yer gerçekten ama tadıni çıkarmak için en az 1 hafta kalmanız lazım. gezilecek çok yer var çünkü. Gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa tavsiyem şunlar:
1. Kesinlikle tekne turuna çıkıp Göcek koylarini gezin.
2. Ölüdeniz'e gidin.
3. Kayaköy'ü gezin.
4. Saklıkent'i gezin
5. Çalış şat denilen yerde kahvaltı yapın.
6. Balık pazarından baliklarinizi alıp pazar içindeki restoranlarda çalgı cengi eşliğinde süt(!) balık yapın :)
Bu arada bahsettiğiniz orta yaşlılar neden benim karşıma çıkmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?