30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım benim haklısın ne diyim, o sıcakta çalışmak zordur, Allah yardımcın olsun
ama çok güzel yerler maşallah
saklıkente gidemedik aklımda kaldı
inşallah bu sene gelicez yine

Evet melidiacigim gerçekten çok güzel bir yer. Sicaklarda çalışıyorum ama yanına plaj çantamı alıp, içime de bikinimi giyip iş çıkışı kendini plaja da atabilme gibi bir güzelliği de var :)

Saklikente gidersen havuzdaki balıkları sevmeyi unutma sakın :)

tamam canım inşallah gelirsem mutlaka gidicem
ölüdeniz de çok güzeldi
ayyy yazı özledim ya
sen çok şanslısın gerçekten
biz de arkadaşımla onu düşünmüştük ilk gittiğimizde
dedik ki ohhh keyfe bak iş çıkışı deniz :)

biliyorum herhalde nerde ne olduğunu

ya o değil de, biz balayına nereye gidelim bir el atın, sanki oteli satın alıcaz, karar veremiyoruz...

eve perde bile beğenemeyiz biz bu kararsızlıkla

sz birbirinizi nasıl begendiniz ?:)

nasıl bryer istiyorsun ne tarz ? kemer çok taşlı denizi ama çok güzel otelleri var ben havuzda kalırım diyorsan süper oteller var.

sidede hiç birşey yok tavsiye etmem alanyanında bir kalesi var görülcek .eglence arıyrsanız bodrum yada antalya derim .böyle portakal bahçeleri içinde tavuk sesleriyle uyanmak istiyorsan Antalya olimpos derim dogayla başbaşasın .çıralıda yanartaşa çıkarsınız .marmaris idare eder. denizi iyi olsun dersen didim derim altınkum güzeldir .fethiye ölüdenizde güzel

aynen soğuk burda yolda geliren dondum hatta ama olsun bene sevıyorum ilk baharla,sonbaharı

aaa bende bu yaz ordaydımm :)

ben çok beğendim canım ya, 3 gün kalabildim izin alamamıştım, ama yine de güzeldi, 2 kız kafa dinlemeye gittik
kız arkadaşımın sevgilisi ordaydı
ben biraz yalnız kaldım ama olsun deniz süperdi

sen beğenmiş miydin canım

melidaa fethiyede JEEP SAFARİ turlarına katıldınmı harikaydı amma şamataydıya biz çok sevdık herkez heryerden çıkıp senı ıslatıyor bir kuruyamadık o gün :) saklıkent ,süper çamur banyosu süperd.balıkçılar çiftligi. şelalelerden oluşmuş o suyun içinde kımse 5 dk duramıyordu durana ödül veriyorlar :)su savaşları kovalar,tabancalarla ,isteyenler rafftıng de yapabiliyordu birçok yerede götürüyorlar ALLAHIMMM istanbula gelınce hastalandım zaten bir hafta :) ama degerdiii

3 güncükmüüüü çok az ki ben 1 haftada anca alışıyorum anca geziyorum heryerini :) bu sene tadını çıkarırsın kız,kıza gitmek daha güzelya ben hersene tek giderdim tatıllere de sevgılım yollamaz tek .geçen sene onunla gıttık 2 tanede çiftle arkdaş olduk ama nasıl görsen 4 .müzde ıkız gibiydik kı benle erkekte sevgılımle herşeyımız aynıydı burcumuzdan tutda kişiligimize kadar aynıydık hala görüşüyoruz yoksa başbaşada çekılmıyorya kavga edıyorsun .bikini giyme mayo giy .yok doğru yat yok tek nereye ıyyyy,ıyyy,ıyyy

yok canımcım nerde
bizim tatil pek sakin geçti
birlikte gittiğim kız arkadaşım sevgilisiyle vakit geçirdi
ben yalnız takıldım
erkenden uyuduk filan
saklıkentte aklım kaldı ama

yok canımcım nerde
bizim tatil pek sakin geçti
birlikte gittiğim kız arkadaşım sevgilisiyle vakit geçirdi
ben yalnız takıldım
erkenden uyuduk filan
saklıkentte aklım kaldı ama

sende bulsayn orda birilerini kızzzz :) ama fethiyeye orta yaşgurubu gidiyor genelde .hatta biz burda tur firmasına baktıgımızda öle demişlerdi biz dedıkkı bu sene sakin olsun dedık .ama jeep safarileri çok sevdık acayip keyifli 7 jeeple yola çıkıyosun su savaşları başlıyor saklı kentede gidiyosun mola verip yemek yiyosun eglencelıydı .

ne güzel canım ya, ben de erkek arkadaşımla gitmeyi çok isterdim, bu yıl böyle oldu
siz çok sağlam eğlenmişsiniz belli :)

evet canım hep orta yaş ve çoğunlukla turist vardı, ben de tek başıma gezdim dolaştım
denize girdim güneşlendim ohh mis :)

yok bacım yokkkk tek gıtmek yada kafa dengi kız arkadaşınla gıtmek enn güzeliya .ben hayatımda ilk defa sevvgılımle tatıl yapıyorum çıkss begenmedım ben orda bıle tartıştık kıskançlık olunca havuza girince başkasıda girmişmi yanına yandın normalde kıskanç degıl ama şöle diyo şişman felan olsan kıskanmamda fizigin düzgün olunca kıskanırmış ne alakaysa şişmanlara kımse bakmıyormuşşş anam erkek milletiya tartışmaya yer arıyor.elalemın turisti baksa ne olur birdahamı görcek benı dilini izini bilmem :)

canım benim olsun ya, romantik romantik yemek yiyip el ele yürümüşünüzdür
kız kıza tatilde yok ki bunlar :)

canım benim olsun ya, romantik romantik yemek yiyip el ele yürümüşünüzdür
kız kıza tatilde yok ki bunlar :)

evet onlar oldu tabıkı istanbulda el ele yüreyemıyoruz :) neyse artık sende bus sene gidersin romantık tatıllere.yokmu sevgıli

evet onlar oldu tabıkı istanbulda el ele yüreyemıyoruz :) neyse artık sende bus sene gidersin romantık tatıllere.yokmu sevgıli

:) ah canım benim ordan gelme
durum çok karışık
aylardır görüşmediğim erkek arkadaşımla görüştük yeniden
kısmet işte
şimdi durumumuzun ne olduğu tam belli olsa , hemen erken rezervasyon yaptırıcam :)

eskı sevgılıden yenı sevgılı olmuyor gerçi :) ama bellıde olmaz hadı bakalım hayırlısı en kısa zamanda netleşir durumunuz umarım

Fethiye muhabbeti dönmüş ben yokken sanırım :) Fethiye tatil için çok güzel bir yer gerçekten ama tadıni çıkarmak için en az 1 hafta kalmanız lazım. gezilecek çok yer var çünkü. Gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa tavsiyem şunlar:
1. Kesinlikle tekne turuna çıkıp Göcek koylarini gezin.
2. Ölüdeniz'e gidin.
3. Kayaköy'ü gezin.
4. Saklıkent'i gezin
5. Çalış şat denilen yerde kahvaltı yapın.
6. Balık pazarından baliklarinizi alıp pazar içindeki restoranlarda çalgı cengi eşliğinde süt(!) balık yapın :)

Bu arada bahsettiğiniz orta yaşlılar neden benim karşıma çıkmıyor :)

:) tamam canım tavsiyelerini yazdım bi kenara
napıcan orta yaşlıları ki , anlamadım
gençlere bak sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…