- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.061
Fethiye muhabbeti dönmüş ben yokken sanırım :) Fethiye tatil için çok güzel bir yer gerçekten ama tadıni çıkarmak için en az 1 hafta kalmanız lazım. gezilecek çok yer var çünkü. Gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa tavsiyem şunlar:
1. Kesinlikle tekne turuna çıkıp Göcek koylarini gezin.
2. Ölüdeniz'e gidin.
3. Kayaköy'ü gezin.
4. Saklıkent'i gezin
5. Çalış şat denilen yerde kahvaltı yapın.
6. Balık pazarından baliklarinizi alıp pazar içindeki restoranlarda çalgı cengi eşliğinde süt(!) balık yapın :)
Bu arada bahsettiğiniz orta yaşlılar neden benim karşıma çıkmıyor :)
iyiyim sağ ol.tünaydınnnn canım eh işte bildigin gibi hasteyemm sen nabersin ?
otelde kalmak çok konforlu olmaz, o yüzden evde kalmış olabilirsin.:86::120: (tamam iğrençti kabul ediyorum. :) )
hoş geldiniz! adettendir biz bahsettik kendimizden, siz de bahsetseniz? kaç yaşındasınız? neler yapar, nelerden hoşlanırsınız?
sz birbirinizi nasıl begendiniz ?:)
nasıl bryer istiyorsun ne tarz ? kemer çok taşlı denizi ama çok güzel otelleri var ben havuzda kalırım diyorsan süper oteller var.
sidede hiç birşey yok tavsiye etmem alanyanında bir kalesi var görülcek .eglence arıyrsanız bodrum yada antalya derim .böyle portakal bahçeleri içinde tavuk sesleriyle uyanmak istiyorsan Antalya olimpos derim dogayla başbaşasın .çıralıda yanartaşa çıkarsınız .marmaris idare eder. denizi iyi olsun dersen didim derim altınkum güzeldir .fethiye ölüdenizde güzel
2010 ekimden 2011 ekime kadar karar vermeye çalışmış olabiliriz
geçen yaz bir hafta sonu marmarise gittik.. benim ilk gidişimdi bayıldım... ama balayı için uygunluğunu bilemiyorum
temmuz ayında da fethiyeden başlayarak alanyaya kadar gezdik kenardan kenardan, bahsettiğin yerlerden didim hariç hepsini görmüş oldum aslında...
bu yılda geçen yaz gezemediğimiz kalan yerleri gezelim diyoruz.(ölüdenize inerken deniz manzaralı butik oteller gördüm mesela onların birinde 1 gece konaklamak istiyoruz, bir de olimposta kaldık ama adrasan a şöyle uğrayıp geçtik, adrasan pansiyonları denize sıfır onlarda 1 gece konaklayabiliriz..)
2-3 gün böyle gezip en son ultra herşey dahil bir otelde 3-4 gece kalıp dinlenelim gibi bir planımız var... muhtemelen belek otellerinden tercih edicez gibi görünüyor...
farklı bir rota olarak marmaris-datça da düşünülebilir ama...
... çok çalıştım ben bugün, spora gidiyorum şimdi de
Hayırlısı olmadiktan sonra evde kalmak daha iyi valla. ben evlendim de ne oldu, evlenecegime evde kalsaydım keşke derim hep kendime. şimdi yine bekarim en azından ömrümün birkaç yılı heba olmazdı. neyse nasip buymuş. redroseee seni de bekleriz canım fethiye'ye. tum kızlar toplanın gelin valla. :)
kızlaarr nasılsınız? gene ne çok sohbet etmişsiniz yav
iyidir şeker sen nasılsın ?
aynen öyle her şeyin hayırlısı...Hayırlısı olmadiktan sonra evde kalmak daha iyi valla. ben evlendim de ne oldu, evlenecegime evde kalsaydım keşke derim hep kendime. şimdi yine bekarim en azından ömrümün birkaç yılı heba olmazdı. neyse nasip buymuş. redroseee seni de bekleriz canım fethiye'ye. tum kızlar toplanın gelin valla. :)
aynen öyle her şeyin hayırlısı...
İpeknur, ne yaparsın canım, senin de onu yaşaman lazımmış. bundan sonra çok daha mutlu olursun inşallah canım.
"Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım AMA dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı"Teşekkür ederim canim. hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. Yaşamam lazımmış ve yaşadım dediğin gibi. artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)
hep iyi ol ASLIcanım,merhaba kızlar
ilginiz için hepinize teşekkürler,bugün iyiyim
hep iyi ol ASLIcanım,
Hayırlısı olmadiktan sonra evde kalmak daha iyi valla. ben evlendim de ne oldu, evlenecegime evde kalsaydım keşke derim hep kendime. şimdi yine bekarim en azından ömrümün birkaç yılı heba olmazdı. neyse nasip buymuş. redroseee seni de bekleriz canım fethiye'ye. tum kızlar toplanın gelin valla. :)
hayırlısını ıstedım bu zaman kadar bakalım kısmet ,her yasın kendıne göre bır güzelligi var ,her şeyinde kendine göre zorlugu ve kolaylıgı var bazı seylerı kaderkısmet olarak alıyorum,ama su hayattaysak elbettekı bıseylerde zorluk cekıyoruz kolay olsaydı hersey neyın kısmetını bılırdık acaba ??
sagolasın ipeknurben karadenız kıyılarında gezıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?