30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

haklısın güzel yerler çogunuda gezdım ben.ama gerçektenden doğruydu oteldekiler hepsi çoluk çocuklu ve orta yaş üstü diyebirliriz hatta gençlik yoktu fazla olanıda turistti
napcaksın orta yaşlıyı :)

evde bayadır kalıyorum degısıklık yapam dıyorum

kızlar baya konusmussunuz yaw tatıl falan yaz gelmeden planlar yapılıyor hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
sz birbirinizi nasıl begendiniz ?:)

2010 ekimden 2011 ekime kadar karar vermeye çalışmış olabiliriz

geçen yaz bir hafta sonu marmarise gittik.. benim ilk gidişimdi bayıldım... ama balayı için uygunluğunu bilemiyorum

temmuz ayında da fethiyeden başlayarak alanyaya kadar gezdik kenardan kenardan, bahsettiğin yerlerden didim hariç hepsini görmüş oldum aslında...

bu yılda geçen yaz gezemediğimiz kalan yerleri gezelim diyoruz.(ölüdenize inerken deniz manzaralı butik oteller gördüm mesela onların birinde 1 gece konaklamak istiyoruz, bir de olimposta kaldık ama adrasan a şöyle uğrayıp geçtik, adrasan pansiyonları denize sıfır onlarda 1 gece konaklayabiliriz..)

2-3 gün böyle gezip en son ultra herşey dahil bir otelde 3-4 gece kalıp dinlenelim gibi bir planımız var... muhtemelen belek otellerinden tercih edicez gibi görünüyor...

farklı bir rota olarak marmaris-datça da düşünülebilir ama...

... çok çalıştım ben bugün, spora gidiyorum şimdi de

Hayırlısı olmadiktan sonra evde kalmak daha iyi valla. ben evlendim de ne oldu, evlenecegime evde kalsaydım keşke derim hep kendime. şimdi yine bekarim en azından ömrümün birkaç yılı heba olmazdı. neyse nasip buymuş. redroseee seni de bekleriz canım fethiye'ye. tum kızlar toplanın gelin valla. :)

arabayla gidiceksınız sanırım ama planın hoşş begendim .belekte iyi fikir

aynen öyle nıye bekarsınki ayrıldınmı ? ayy ne güzel olur kız,kıza

aynen öyle her şeyin hayırlısı...
İpeknur, ne yaparsın canım, senin de onu yaşaman lazımmış. bundan sonra çok daha mutlu olursun inşallah canım.

aynen öyle her şeyin hayırlısı...
İpeknur, ne yaparsın canım, senin de onu yaşaman lazımmış. bundan sonra çok daha mutlu olursun inşallah canım.

Teşekkür ederim canim. hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. Yaşamam lazımmış ve yaşadım dediğin gibi. artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)

Teşekkür ederim canim. hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. Yaşamam lazımmış ve yaşadım dediğin gibi. artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)
"Bugünkü aklım olsaydı dün yaptıklarımı yapmazdım AMA dün yaptıklarımı yapmasaydım bugünkü aklım olmazdı"

sevdiğim sözlerden bir tanesi... yaşadıklarımız bizi biz yapıyor işte... ben de "neden ben?" dediğim şeyler yaşadım ama işte bazen de diyorum ki onları yaşamasaydım bugünkü gülümsün olmazdım.

hayırlısını ıstedım bu zaman kadar bakalım kısmet ,her yasın kendıne göre bır güzelligi var ,her şeyinde kendine göre zorlugu ve kolaylıgı var bazı seylerı kaderkısmet olarak alıyorum,ama su hayattaysak elbettekı bıseylerde zorluk cekıyoruz kolay olsaydı hersey neyın kısmetını bılırdık acaba ??
sagolasın ipeknur ben karadenız kıyılarında gezıyorum

bir karamsarlık bir üşengeçlik bir vurdumduymazlık sezdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…