- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.261
duş işi aceleye gelmez
koca ne yapacak bu denklemde
yaa ne kadar insan estetik yaptırıyor
Bu gecede duş olayı var sanırım :)
ne demek bizi sıkmak, aşk olsun sana. burada birbirimize anlatıp rahatlıyoruz. seni de burada daha sık görmek istiyoruz.mrb canım..evet biraz uzaklaştım malesef..ne bilim monoton ve sıkıcı konularımla sizi sıkmak istemiyorum..ama hep aklımdasınız :)))
ben fena olan insanlara "fena vasfiye" derim. bu vasfiye teyze de cidden fenaymış. diziyi izlemiyorum da "ne çektin be gülistan" kısmını bir arkadaşım gönderdi, izledim. şahane... yalnız Gonca Vuslateri'ne de Gülse Birsel'e de bir alkış.yalan dünya dizisinin vasfiye teyze karakterıne bayıldım
ne demek bizi sıkmak, aşk olsun sana. burada birbirimize anlatıp rahatlıyoruz. seni de burada daha sık görmek istiyoruz.ben fena olan insanlara "fena vasfiye" derim. bu vasfiye teyze de cidden fenaymış. diziyi izlemiyorum da "ne çektin be gülistan" kısmını bir arkadaşım gönderdi, izledim. şahane... yalnız Gonca Vuslateri'ne de Gülse Birsel'e de bir alkış. Kızcağız kendisinden 40 yaş büyük birisini çok güzel oynamış maşallah. Gülse de iyi karakter bulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?