30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım ya o repliğe ben de bayıldım
klasik yaşlı bilmiş teyze :)
fitne fücur teyze. herkesin her şeyinden haberi var.

eee, ne haber Melidia'm? Ne var ne yok?

Ben de işler çok, fatura düzenliyorum da ara verdim. Çay içtim, kek yedim. ( tatlı ile pek işim yok da arkadaş evden getirmiş, eşi yapmış. sağ olsun. )

kızlaaaaar çok sakiniz bugün sanki...
burda yağmur var,hava kötü... benim de enerjim yerlerde...
kestaneşekeri senin neyin var

Çok sevindim süper olmanıza... İnşallah bigün bende sorduğunuzda süperim derim evdeyim klasik olarak... çalışınca giremem gündüzleri ama akşam muhabbetlerine katılırım
illa çok süper olman gerekmez. ben de dün akşam kırgın, depresif, moralsizdim. hatta rüyamda eski sevgilimi gördüm. bizim evdeydi. evli olduğunu biliyorum rüyamda da ama boşanmış mı? boşanmak üzere mi? ( aman Allah korusun ) öyle bir şey... gene huysuz, gene üzüyor beni, ama seviyorum da...

ne zaman evleneceğiz falan diyorum. ondan çocuğum olsun istiyormuşum. onun iki çocuğu var hem yaşı da geçti ama olsun ben de anne olayım diyorum. neyse diyorum ki: "ben evlilik meraklısı bir kız değilim fakat insan sevdiği adamın karısı olmak istiyor." gibi şeyler...

Allah'ım dedim bu sabah, şayet en ufak bir sevgi kıpırtısı kaldıysa bu adama karşı, içimden al onu ve bana gönlüme göre bir ömür seveceğim bir koca nasip et tez zamanda...

Son düzenleme:
kızlaaaaar çok sakiniz bugün sanki...
burda yağmur var,hava kötü... benim de enerjim yerlerde...
kestaneşekeri senin neyin var
hava nasıl oralarda? üşüyor musun? kar yağıyor saçlarımaaaa, bilmiyorsuuuun!

Burada da hava soğuk, yağış var Lahesis! boş ver havayı... Bir spikerin dediği gibi havalar nasıl olursa olsun, senin havan iyi olsun.

hahaha gülümsün Allah keyifine keyif katsın canım ya... o rüyaya gelince totonun açıkta kalmaması hadisesi o, bilinçaltı bile olamaz yani

bende günlerdir onu görüyom rüyamda, barışmışız... Hayra çıksın inşallah...İnşallah istediklerin olur gülümsün, hiç birimiz üzülmeyiz inşallah...bi barışalım ilk söylüceğim sizlersiniz...iyiki varsınız

canım benim ben 3 yıllık sevgilimden ayrıldım, burdaki kızlardan rica etmiştim sendende rica edeyim bnm için dua et olur mu? çok
üzülüyorum...

ay kusuruma bakma olur mu paldır küldür soruverdim... Canım hakkında hayırlısı ise tez zamanda yeniden barışmanızı dilerim, ama çok yıpratma kendini, vardır bir hayır diye düşün...

kaç yaşındasın peki,evlilik arefesi falan mıydı?

ben yarınki Cum'a suresi okumama seni de dahil ederim merak etme ( tabi okuyacak müsaitliğim olursa)

canım benim ben 3 yıllık sevgilimden ayrıldım, burdaki kızlardan rica etmiştim sendende rica edeyim bnm için dua et olur mu? çok
üzülüyorum...
eğer barışmak hakkınızda hayırlısıysa barışırsınız inşallah canım yaaa...

hahaha gülümsün Allah keyifine keyif katsın canım ya... o rüyaya gelince totonun açıkta kalmaması hadisesi o, bilinçaltı bile olamaz yani
aynen öyle Lahesis'im, çünkü artık o bilinçaltı evrelerini aştım ben Allah'ıma şükür; totom açık kalmış olabilir.

​ canım bana barışacaksınız gibi geliyor. gene de hakkında hayırlısı... sen artık aramıyorsun değil mi? peki, beyimiz arıyor mu? paşazade

Lahesis sen nerde oturuyon ne iş yaparsın? ben yeni katıldım ya aranıza mazur gör meraktan soruyom

canım ben öğretim görevlisiyim
30 yaşındayım belki 31 de olabilir ama 30 daha hoş geliyor kulağa
afyonda çalışıyorum
aslen izmirliyim
1.5 aydır evliyim ama barksızım
yaza düğünüm var kısmetse ve başka bir şehirde yaşayacağım

çok teşekkür ederim...Allah hepimizin dularını kabul etsin inşallah... saçlarım beyazladı üzüntüden yaa

ben 6 gündür aramıyorum oda lütfedip aramadı... bekliyorum, dua ediyorum. izmirde 10 yıllık bi dostum var, onun da hisleri çok kuvvetlidir, hep gelecek diye hissediyorum diyo, inşallah öyle olur...

Son düzenleme:

aa bende izmirliyim istanbulda yaşıyorum 6 senedir... Allah mutlu mesut etsin inşallah

sen neler yapıyorsun canım, okul, iş ( icq vardı eskiden öyle yazdım demi)

ya defalarca anlattın belki ama neden ayrıldınız diye sorsam seni üzermiyim... belki fikir verebiliriz diye düşündüm... ama anlatmak zorunda değilsin tabiki

benim hiç ICQ kültürüm yok biliyor musun Lahesis? Ben direkt MSN'den başladım bu işlere...
Senden 7 ay kadar küçüğüm ya ondan sanırım. Küçükler bilmez ya! :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…