- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.301
sen neler yapıyorsun canım, okul, iş ( icq vardı eskiden öyle yazdım demi)
ya defalarca anlattın belki ama neden ayrıldınız diye sorsam seni üzermiyim... belki fikir verebiliriz diye düşündüm... ama anlatmak zorunda değilsin tabiki
amin amin, çok mutlu olsunlar Lahesis ve kocası bey efendi. tabii herkes çok mutlu olsun; hepimiz inşallah.
ben çalışıyorum, bi internet sitesinin editörlüğünü yapıyorum. ben kavga çıkarmıcam falan diye söz vermiştim ama kendime hakim olamadım hır çıkardım yetmedi o sinirle kapısına dayandım... sonra çok pişman oldum ama fayda etmedi, ayrıldık. şimdi elimden dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor
benim hiç ICQ kültürüm yok biliyor musun Lahesis?Ben direkt MSN'den başladım bu işlere...
Senden 7 ay kadar küçüğüm ya ondan sanırım.Küçükler bilmez ya! :)))))))))
amin amin, çok mutlu olsunlar Lahesis ve kocası bey efendi. tabii herkes çok mutlu olsun; hepimiz inşallah.
anladım canım ya, ama bana ciddi bir sorun değil gibi geldi... yani sanki kendince seni cezalandırıyor gibi... çok yıpratma kendini... sık sık arama ama bence vazgeçmeyeceksen bu adamdan çokta boş bırakma, yani gözden çıkarıldığını düşünmesin...
kahkaha attım ya oda arkadaşım da dalmış,korktu adam
146 dan bağlanıyorduk eskiden, adsl çıkınca hazine bulmuş gibi sevinmiştik
amiin inşallah... darısı başınıza
tskler canımiyi seyirler
arayınca daha kötü oldu ne bilim... bitti diyo başka bişey demiyo... aramayınca o da aramıyo.. 6 gündür aramıyom işte, oda hiç merak edip aramadı, zaten şuan izmirdeyim, acaba istanbula dönünce mi arasam? ya da iş yerine mi gitsem:18::18::18::18: onu çok seviyorum kızlar ya kaybetmek istemiyorum
tskler canım
masallah ne sohbet donmuş burdagercekten hamama döndü ortalık
uzun uzun konuştunuz mu peki bu ayrılık konusunu yoksa kısa ve net konuşmalar mı oldu...
ist.a dönünce arayıp görüşmeyi talep et bakalım,ne diyecek
belki garip gelecek ama ben böyle durumlarda -sonra dönüp keşke şunu da yapsaydım- dememek için tüm kozların oynanmasından yanayım... gurur gözüyle bakmıyorum yani... en azında vicdanın rahat olur ben elimden geleni yaptım artık dersin olumsuzluk halinde...
tskler canım
masallah ne sohbet donmuş burdagercekten hamama döndü ortalık
bence sinirli bıraz zaman gecmesıne izin ver burdan bızlere demesı kolay ama kendını mesgul edecek bısıler bul bıraz sende kendını dınle kafanı toparla bu kafaylada barıssan saglıklı olmaz kendınde dınlen ,hakkında hayırlısı olsun canımarayınca daha kötü oldu ne bilim... bitti diyo başka bişey demiyo... aramayınca o da aramıyo.. 6 gündür aramıyom işte, oda hiç merak edip aramadı, zaten şuan izmirdeyim, acaba istanbula dönünce mi arasam? ya da iş yerine mi gitsem:18::18::18::18: onu çok seviyorum kızlar ya kaybetmek istemiyorum
bende senın gıbı dusunuyorum....uzun uzun konuştunuz mu peki bu ayrılık konusunu yoksa kısa ve net konuşmalar mı oldu...
ist.a dönünce arayıp görüşmeyi talep et bakalım,ne diyecek
belki garip gelecek ama ben böyle durumlarda -sonra dönüp keşke şunu da yapsaydım- dememek için tüm kozların oynanmasından yanayım... gurur gözüyle bakmıyorum yani... en azında vicdanın rahat olur ben elimden geleni yaptım artık dersin olumsuzluk halinde...
ben ankaradanım ,kosturmayla hayatım gecıyor,muhasebecıyım ama calısmıyorum aıle ıslerındeyım ..redroseee sen nerdensin? neler yapıosun?
bence sinirli bıraz zaman gecmesıne izin ver burdan bızlere demesı kolay ama kendını mesgul edecek bısıler bul bıraz sende kendını dınle kafanı toparla bu kafaylada gecsen saglıklı olmaz kendınde dınlen ,hakkında hayırlısı olsun canım
bende senın gıbı dusunuyorum....
ben ankaradanım ,kosturmayla hayatım gecıyor,muhasebecıyım ama calısmıyorum aıle ıslerındeyım ..
bende memnun oldum canımtanıştığıma memnun oldum
selam kızlar nasılız bugün ?
bende iyiyim şeker evdeyım oturuyorum öleeeeceee :) keyfın nasıl
bnde evde oturuyorum napimm falcılar topicinde okuduğuma göre iyi fal bakıyomuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?