30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok zayıf değil... orta gibi işte. beyaz tshirt falan giyer hep

valla göbekli degıl anam beli . benım hissettıgım kişi ama böyle resmi gibi giyimi kravat yok ama beyaz gömlek var .bılmme tshırtte olabilir dicemde gömlek gibi sankı ama beyaz sonuçta

evdeyim... annemlerle tartıştık zaten çok doluyum onlara patladım...biran önce istanbula gitmek istiyorum

kıyamamya hep olan onlara oluyor evde zaten :)benımde öyle oluyor ee napcaksın kım varsa ona patlıyosun ee çık gel ozaman nıye beklıyosunki ?

benım ıcın ne hıssedıyosun bakalım

biletimi önceden almıştım 4 nisana o yüzden o zaman gelicem... bankada çalışıyo gömlek giyio beyaz ama normalde hiç giymez tshirt falan giyer açık renk. inşallah içine doğan olur, inşallah gelir. çok üzülüyorum annemleri üzünce ama bi anda patladım işte.

ooo üzüldüğün şeye bak ellini sallasan ellisi başını sallasan tellisi

bi istanbula gelince fal baktırsam mı diyorum bi hiç baktırmim boşuna negatif elektirik almim diyorum... fal yerine dua etsem daha çok rahatlıcam sanırm

benım ıcın ne hıssedıyosun bakalım

iyi birisin iyiiiiii :)medyummuyum kıs ben

anladım canım olsun kırma genede az kalmış sonradan vicdan yaparsın neme lazım .
bak işte ben bu adamı hep resmi olarak görüyorum ( hissediyorum diyelim ) tatlım ozaman odur gelir,gelir merak etme akışına bırak hayatımya kafana takma olumlu düşün gelmezsede paşa gönlü bilir .başka maçlara bakalım ozamanda:) anlıyorum aslında seni seviyorsun alışkanlıkta vardır .aslında orda olman çok iyi kafanı dinliyosun biraz bence gelıcek ama

evet bankada çalışıyo resmi bencede:) inşallah hissettiklerin doğrudur kuzum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…