- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.461
neler yapıyosunuz bakiyimmm
takılıyorum işte öyleseine
buralarda kimse yok in cin top oynuyo
sende tatlısın yavruuuu:)
kız şeker senınki zayıfmı eger öyleyse gelicek sana böyleeee beyaz gömlekli zayıf birinn gelicegini düşünüyorum :)
neler yapıyosunuz bakiyimmm
evdeyim... annemlerle tartıştık zaten çok doluyum onlara patladım...biran önce istanbula gitmek istiyorum
hayırdır neye dolusun ki
çok zayıf değil... orta gibi işte. beyaz tshirt falan giyer hep
evdeyim... annemlerle tartıştık zaten çok doluyum onlara patladım...biran önce istanbula gitmek istiyorum
valla göbekli degıl anam beli . benım hissettıgım kişi ama böyle resmi gibi giyimi kravat yok ama beyaz gömlek var .bılmme tshırtte olabilir dicemde gömlek gibi sankı ama beyaz sonuçta
kıyamamya hep olan onlara oluyor evde zaten :)benımde öyle oluyor ee napcaksın kım varsa ona patlıyosun ee çık gel ozaman nıye beklıyosunki ?
valla göbekli degıl anam beli . benım hissettıgım kişi ama böyle resmi gibi giyimi kravat yok ama beyaz gömlek var .bılmme tshırtte olabilir dicemde gömlek gibi sankı ama beyaz sonuçta
kıyamamya hep olan onlara oluyor evde zaten :)benımde öyle oluyor ee napcaksın kım varsa ona patlıyosun ee çık gel ozaman nıye beklıyosunki ?
biletimi önceden almıştım 4 nisana o yüzden o zaman gelicem... bankada çalışıyo gömlek giyio beyaz ama normalde hiç giymez tshirt falan giyer açık renk. inşallah içine doğan olur, inşallah gelir. çok üzülüyorum annemleri üzünce ama bi anda patladım işte.
ooo üzüldüğün şeye bak ellini sallasan ellisi başını sallasan tellisi
öyle bi şarkı vardı dmiöyle ama işte insan yaşayacağından fazla şey yaşayınca başkasıyla olmak istemiyo...
bi istanbula gelince fal baktırsam mı diyorum bi hiç baktırmim boşuna negatif elektirik almim diyorum... fal yerine dua etsem daha çok rahatlıcam sanırm
kimbilir napio şimdi aramadımda 7 gündür...bazen var ya böyle 100 yıl uyuyan prenses gibi uyuyup her şey düzelene kadar hiç uyanmak istemiyorumAllah hiç bir kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş
ayrıldığın üzülsünnnn
aaaa be canım duymak istediklerini ben sana soyleyeyımm
benım ıcın ne hıssedıyosun bakalım
biletimi önceden almıştım 4 nisana o yüzden o zaman gelicem... bankada çalışıyo gömlek giyio beyaz ama normalde hiç giymez tshirt falan giyer açık renk. inşallah içine doğan olur, inşallah gelir. çok üzülüyorum annemleri üzünce ama bi anda patladım işte.
beyzacık sen hangi şehirdeydin?
iyi birisin iyiiiiii :)medyummuyum kıs ben
anladım canım olsun kırma genede az kalmış sonradan vicdan yaparsın neme lazım .
bak işte ben bu adamı hep resmi olarak görüyorum ( hissediyorum diyelim ) tatlım ozaman odur gelir,gelir merak etme akışına bırak hayatımya kafana takma olumlu düşün gelmezsede paşa gönlü bilir .başka maçlara bakalım ozamanda:) anlıyorum aslında seni seviyorsun alışkanlıkta vardır .aslında orda olman çok iyi kafanı dinliyosun biraz bence gelıcek ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?