- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.501
valla ben bida 1 sene izin alamam, 1 sene istanbuldayım hepinizle buluşurum istanbulda... kkdan çok sağlam dostluklar kurdum ben... inşallah bu topicte öyle olur
hadiya ne güzelmiş ben daha burdan kimseyle buluşmadım henüz.inaşllah canım
valla ben bida 1 sene izin alamam, 1 sene istanbuldayım hepinizle buluşurum istanbulda... kkdan çok sağlam dostluklar kurdum ben... inşallah bu topicte öyle olur
bu aşkkk bu kıssı zayıflatır bir iğne bir ipliğe döner
ihihihihiihi
bencide,bencideee kız adam napsın dal gibi kızı elini atsa tak tuk ses çıkar :)
bak dujjjçular yavaş yavaş su üstüne çıkmaya başladı
kısmet bizeymiş desene... gerçekten çok sağlam dostluklarım oldu... falcı topicinde buluşup kahvaltıya gitmiştik bidaha da kopmadık... şimdi o kızlardan bazıları giriyo kkya bazıları girmiyo artık ama ben ne zman kendi kötü hissetsem ilk arayacağım kişi onlardan biriinşallah bizde öyle oluruz
keşke saçım beyazlıcağına zayıflasaydım
ay ben sizin o duş muhabbetlerinizi okudum:)) bende hergün girerim duşa girmezsem uyuyamamsiz duj yazınca filmlerin klasik repliği gelio hep aklıma sen istior dujj verecek 100 dolar
aslı'm dualarım seninle... haber ver mutlaka.
allahım hep yanında olsun onun bir çırpıda kurtasrsın eskiisnden daha saglıklı olsun inşallah aminnn
sagol canım Allah razı olsun, amelıyat iyi sonuç vermiş şimdiden, kan degerleri normale yaklaşmış
Kardeşin için Acil şifalar dilerim canım. Yazdım ama görmedin sanırım.
Miyomun için yapıcağın bir olumlama var.
Kendimi seviyorum.
Benim zihin sinemamda sadece güzel filmler oynar.
sağol canım,amelıyat guzel gecmiş şükür,bilinci yerınde.
allahım hep yanında olsun onun bir çırpıda kurtasrsın eskiisnden daha saglıklı olsun inşallah aminnn
sagol canım Allah razı olsun, amelıyat iyi sonuç vermiş şimdiden, kan degerleri normale yaklaşmış
aa geçmiş ossun
kardesın amelıyat olmustu dımı
inşallah hiç görmemişe döner
aa geçmiş ossun
kardesın amelıyat olmustu dımı
inşallah hiç görmemişe döner
evet sağol canım. inşallah hiç görmemişe döner tabirini senden duydum ilk defa,birkaç kez de kullanmıştın, yöresel sanırım...
çok sevindim canım benim
benim yüzümde bir şey yok. bıyıklar için olabilir belki... ben vücut için gitmeyi düşünüyorum. inşallah köklü bir çözüm olur.
alex ne makine adı mı?
soğan kürü ben de mi yapsam. bu sağ tarafımın ağrısı beni korkutuyor. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?