30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tabi kalma Allah korusun
yani önce onu aklından çıkar
aklın ondayken sadece unutmak için vakit geçirme dedim
yoksa tabi ki yeni insanlar tanımak iyidir
kısmetin nerden geleceği belli olmaz :)
onu aklımda tutmuyorum, en azından sevgi olarak tutmuyorum ama geçmişi silemiyorum sanırım.

evet, haklısın o aklımdayken kimseyle çıkmadım. hatta ONdan sonra ON senedir kimse ile çıkmadım ben!

peki o zman rica etsem bana içinden geçeni söylermisin? Yani hissettiğini... Sence biz barışcakmıyız?

şuan birşey hissetmiyorum canım çünkü acıl yazıyorum yemek yapmam lasım biizmki zile basar şimdi acil rujumu sürmem lasım :) ilk duydugumda barışcaksın demiştim sanıırm ama sen buraya gelince .
şuan hissettigim onun kafası karışık kafasını dinlesin azcık bende daha uygun bi zamanda yogunlaşırım olurmu tatlım

tabiki olur... ne zmn uygun olursan çok mutlu ettin beni

bugün gezdim gezdim çanta aldım kendime 2 tane kafa dağıttım

aynen canım
hep sanki biyerlerde yanlış yapmışım da bütün üzüntülerimin sorumlusu benmişim gibi

YANLIŞTA YAPICAKSIN TABIKI ,ÜZÜLÜCEKSİNDE YOKSA OZAMAN SEN,SEN OLAMAZDINKİ

aynen öyle ...

başım ağrıyor benim, migrenim tuttu sanırım. fenayım çok!

GEÇMİŞ OLSUN ÇİKOLATA ,YADA PORTAKAMI YEDIN DİCEMDE SENDE REGLIYDIN BİTTİYOR OZAMAN YADA BİTTİ BAŞ AGRIN NORMAL DEGİLMİ ? IŞIKLARI KIS AZICIK KENDINE GELIRSIN CANIM :)

tabi kalma Allah korusun
yani önce onu aklından çıkar
aklın ondayken sadece unutmak için vakit geçirme dedim
yoksa tabi ki yeni insanlar tanımak iyidir
kısmetin nerden geleceği belli olmaz :)

BEN ONA KATILMIYORUM ÇİVİ ,ÇİVİYİ SÖKER BENCE ŞİMDİKİ BAYANLAR EŞLERİNDEN AYRILMADAN KOCAYI BULUP ÖYLE AYRILIYORDA SİZE NE OLMUŞ AYOL :) ARKASINDAN YASMI TUTALIM OHOOOOO ZAMAN MUTLU OLAMASSINIZKİ HEÇ

aydebuz, evet bence de regl bitiyor diye bu kadar ağrıyor. benim reglimin ya başında ağrır ya da sonunda...

bu arada şaka değil ben 10 senedir yalnızım.

onu aklımda tutmuyorum, en azından sevgi olarak tutmuyorum ama geçmişi silemiyorum sanırım.

evet, haklısın o aklımdayken kimseyle çıkmadım. hatta ONdan sonra ON senedir kimse ile çıkmadım ben!

ah be güzelim
Allah iyilerle karşılaştırsın
iyi niyetli bi kızsın sen
Allah yardımcın olsun ne diyim arkadaşım

ah be güzelim
Allah iyilerle karşılaştırsın
iyi niyetli bi kızsın sen
Allah yardımcın olsun ne diyim arkadaşım

sağ ol canım benim sen de iyi niyetlisin.

aslında böyle konuştuğuma da bakmayın. "illa hayatımda birisi olsun." meraklısı değilim, çoğu zaman "amaaann! rahat böyle boş ver." derim. sanırım regl'den falan, arada geliyorlar üstüme... hormonlar çok zorluyor beni... bir de geçmişi silmek istiyorum yaaa. geçmişten arınmak istiyorum... sorun burada...

on sene mııı?on senedır depresyondasın yanı.benım kendıme koydugum teshıs depresyon valla
aynen canım
hep sanki biyerlerde yanlış yapmışım da bütün üzüntülerimin sorumlusu benmişim gibi
benımkı miş gibi olmaktan cıktı.bence butun yasadıgım olumsuzlukların tek sorumlusu benım.aslında bı yasam kocuna mı gıtsek.toplu gıdınce ındırım de yaparlar

o zaman tuğçeciğimizden rica edelim , bize bikaç olumlama örneği öğretsin

valla bi profesyonel yardım almamız şart sanki
fallarla filan olmıycak :)

yok canım sürekli böyle değilim. arada geliyorlar...

regl de etkiliyor... hormonlar zorluyor beni... depresyona itiyor...

bakırköy ruh ve sinirde faruk bey vardı, gerçekten çok çok iyi bir doktordu. hala orada mı bilmiyorum 2 sene önce gitmiştim ben... özelde gitmek çok zor her ay 200 300 veremem

bizim bağlı bulunduğumuz bi sosyal yardımlaşma sandığı var bankanın
senede 10 seans terapi yi ödüyo
ama tabi gidenlere bi tuhaf bakarlar diye pek kimse gitmiyo

bizim bağlı bulunduğumuz bi sosyal yardımlaşma sandığı var bankanın
senede 10 seans terapi yi ödüyo
ama tabi gidenlere bi tuhaf bakarlar diye pek kimse gitmiyo

aslında tuhaf bakılcak bi durum yok herkes gitmeli ama ne yazıkki insanlar böyle algılamıyo psikologa gidiyosa deli diye yaftalayıveriyolar

Kızlar, kızçeler, canlar;
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
bugün biraz regl'in etkisi biraz migrenin etkisi delirdim.
Deli deli de konuştum, kafanızı şişirdim. Yarın bir gün bu konuştuklarıma da pişman olurum biliyorum ama ara sıra geliyorlar...

İnşallah pazartesi daha iyi olurum./oluruz.

Öpüyorum hepinizi güzel yanaklarınızdan cuuuuoooookkk diye...
İyi bakın kendinize... Allah'a emanet olun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…