- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.421
onu aklımda tutmuyorum, en azından sevgi olarak tutmuyorum ama geçmişi silemiyorum sanırım.tabi kalma Allah korusun
yani önce onu aklından çıkar
aklın ondayken sadece unutmak için vakit geçirme dedim
yoksa tabi ki yeni insanlar tanımak iyidir
kısmetin nerden geleceği belli olmaz :)
peki o zman rica etsem bana içinden geçeni söylermisin? Yani hissettiğini... Sence biz barışcakmıyız?
şuan birşey hissetmiyorum canım çünkü acıl yazıyorum yemek yapmam lasım biizmki zile basar şimdi acil rujumu sürmem lasım :) ilk duydugumda barışcaksın demiştim sanıırm ama sen buraya gelince .
şuan hissettigim onun kafası karışık kafasını dinlesin azcık bende daha uygun bi zamanda yogunlaşırım olurmu tatlım
allahım hep yanında olsun onun bir çırpıda kurtasrsın eskiisnden daha saglıklı olsun inşallah aminnn
tünaydın iyi akşamlar hatta canım
teşekkürler tuğçecan herşeyın hayırlısı olsun hepimiz için hayırsızsa olmasın
iyi tatlım sen nasılsın ?
aynen canım
hep sanki biyerlerde yanlış yapmışım da bütün üzüntülerimin sorumlusu benmişim gibi
aynen öyle ...
başım ağrıyor benim, migrenim tuttu sanırım. fenayım çok!
tabi kalma Allah korusun
yani önce onu aklından çıkar
aklın ondayken sadece unutmak için vakit geçirme dedim
yoksa tabi ki yeni insanlar tanımak iyidir
kısmetin nerden geleceği belli olmaz :)
onu aklımda tutmuyorum, en azından sevgi olarak tutmuyorum ama geçmişi silemiyorum sanırım.
HERKEZİN İÇİNDE UNUTAMADIGI BİR ASLAN YATARMIŞ AMA SÜREKLİDE AKLINDA OLMAMALI ŞEKERİM
evet, haklısın o aklımdayken kimseyle çıkmadım. hatta ONdan sonra ON senedir kimse ile çıkmadım ben!
YOK DAHA NELER ŞAKA ŞAKA DİMİ ŞAKA ?
onu aklımda tutmuyorum, en azından sevgi olarak tutmuyorum ama geçmişi silemiyorum sanırım.
evet, haklısın o aklımdayken kimseyle çıkmadım. hatta ONdan sonra ON senedir kimse ile çıkmadım ben!
YANLIŞTA YAPICAKSIN TABIKI ,ÜZÜLÜCEKSİNDE YOKSA OZAMAN SEN,SEN OLAMAZDINKİ
GEÇMİŞ OLSUN ÇİKOLATA ,YADA PORTAKAMI YEDIN DİCEMDE SENDE REGLIYDIN BİTTİYOR OZAMAN YADA BİTTİ BAŞ AGRIN NORMAL DEGİLMİ ? IŞIKLARI KIS AZICIK KENDINE GELIRSIN CANIM :)
BEN ONA KATILMIYORUM ÇİVİ ,ÇİVİYİ SÖKER BENCE ŞİMDİKİ BAYANLAR EŞLERİNDEN AYRILMADAN KOCAYI BULUP ÖYLE AYRILIYORDA SİZE NE OLMUŞ AYOL :) ARKASINDAN YASMI TUTALIM OHOOOOO ZAMAN MUTLU OLAMASSINIZKİ HEÇ
HERKEZİN İÇİNDE UNUTAMADIGI BİR ASLAN YATARMIŞ AMA SÜREKLİDE AKLINDA OLMAMALI ŞEKERİM
YOK DAHA NELER ŞAKA ŞAKA DİMİ ŞAKA ?
canım benim o çivi taktigi sökmedi bende :)
ah be güzelim
Allah iyilerle karşılaştırsın
iyi niyetli bi kızsın sen
Allah yardımcın olsun ne diyim arkadaşım
on sene mııı?on senedır depresyondasın yanı.benım kendıme koydugum teshıs depresyon vallaçok kısa süre öncesine kadar bende de oluyordu (gene oluyor ara ara), kendimi değersiz hissetmek. fakat ben bunu kendimi affetmemeye değil, terk edilmişliğe ve yalnızlığa bağlıyordum.
yanı ben terkedılmıslıgı,yalnızlıgı kendı hatalarıma baglıyorum
on senedir geçmiyor bende.inşallah , hayırlısıyla
benımkı miş gibi olmaktan cıktı.bence butun yasadıgım olumsuzlukların tek sorumlusu benım.aslında bı yasam kocuna mı gıtsek.toplu gıdınce ındırım de yaparlaraynen canım
hep sanki biyerlerde yanlış yapmışım da bütün üzüntülerimin sorumlusu benmişim gibi
sağ ol canım benim sen de iyi niyetlisin.
aslında böyle konuştuğuma da bakmayın. "illa hayatımda birisi olsun." meraklısı değilim, çoğu zaman "amaaann! rahat böyle boş ver." derim. sanırım regl'den falan, arada geliyorlar üstüme... hormonlar çok zorluyor beni... bir de geçmişi silmek istiyorum yaaa. geçmişten arınmak istiyorum... sorun burada...
bende de yaramaz biliyorum. kendimi biliyorum çünkü...canım benim o çivi taktigi sökmedi bende :)
on sene mııı?on senedır depresyondasın yanı.benım kendıme koydugum teshıs depresyon valla
benımkı miş gibi olmaktan cıktı.bence butun yasadıgım olumsuzlukların tek sorumlusu benım.aslında bı yasam kocuna mı gıtsek.toplu gıdınce ındırım de yaparlar
yok canım sürekli böyle değilim. arada geliyorlar...on sene mııı?on senedır depresyondasın yanı.benım kendıme koydugum teshıs depresyon valla
benımkı miş gibi olmaktan cıktı.bence butun yasadıgım olumsuzlukların tek sorumlusu benım.aslında bı yasam kocuna mı gıtsek.toplu gıdınce ındırım de yaparlar
bunu bir zamanlar çok düşündüm de iş maddiyata dayanıyor.valla bi profesyonel yardım almamız şart sanki
fallarla filan olmıycak :)
tuğçe melek, bize bir olumlama dersi verir misin? :)o zaman tuğçeciğimizden rica edelim , bize bikaç olumlama örneği öğretsin
valla bi profesyonel yardım almamız şart sanki
fallarla filan olmıycak :)
bakırköy ruh ve sinirde faruk bey vardı, gerçekten çok çok iyi bir doktordu. hala orada mı bilmiyorum 2 sene önce gitmiştim ben... özelde gitmek çok zor her ay 200 300 veremem
bizim bağlı bulunduğumuz bi sosyal yardımlaşma sandığı var bankanın
senede 10 seans terapi yi ödüyo
ama tabi gidenlere bi tuhaf bakarlar diye pek kimse gitmiyo
aslında tuhaf bakılcak bi durum yok herkes gitmeli ama ne yazıkki insanlar böyle algılamıyo psikologa gidiyosa deli diye yaftalayıveriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?