30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

alexandrate makinenin adı evet.
internetten arastır canım soğan kürünü. genelde mıyom ve kıstlere ıyı geldıgı soylenmış.

sen dalga gecıyorsun da, kist ve mıyom artık gunumuzde cok yaygın bence
iyi akşamlar bu arada

senın de hassas noktan bu kıstler valla...heç laf soyletmeyyon.neyse bende de bırı kayboluyo,yenısı türüyo.eskıden kaygılanırdım ama baktım kı aşagı köyde hic aksıyon olmuyo,zaten evlenemıycem,cocuk mocuk olmaz bu saatten sonra endıselenmıyorum artık :-D

kızım kıstler böbrekte cıktı benım, hem hastalık bu, hassas olacagız tabi
bakarsın köye yeni bir mIhtar seçilir yakında, yerel seçimler de yaklaştı

eskilerden aklında kalan kişiyi unutabilirsen,yeni kişilere açıksan,bence olur. önemlı olan gönlünü açık tutabılmek,elbette hemen ısteyınce olmuyor ama kısmet oldu mu bir bakmışsın olmuş...

Dogrusun tatlım ama unutamadıgım kısı degıl de yasattıgı hayal kırıklıgı.guvensızlestırdı erkeklere karsı.neyshe.ben evlenmekten umudu kestım.huzurum,tadım kacmasın da bısey ıstemıyorum

kızım kıstler böbrekte cıktı benım, hem hastalık bu, hassas olacagız tabi
bakarsın köye yeni bir mIhtar seçilir yakında, yerel seçimler de yaklaştı

hastalıkla dalga gecmek olmaz tabı de ınsan kendınde de olunca,bır de dermansız dert olmayınca bıraz esprıye vuruyo dıyelım.senınkı bobrekteymıs gercı ama emınım rabbım tez vakıtte sıfasını verecektır.senın ıcın de dua edıcem
senın koye muhtar degıl basbakan secılır ınsallah canımcım :-D

ben de kimseyle çıkmadan yaşadım onu,duygularımla oynamış sever gorunmustu lisede birisi... çocukça der gecersın belkı ama benı etkıledi çok,aşık oldum sonra ama hep karşılıksızdı, sonra umudumu kestım Türk erkeklerinden, yabancı biriyle görusuyorum ınternetten ama onunla da çok zor görunuyor artık,işi bunu bırakmıyor,bırakacaga da benzemıyor,ondan bir araya gelemıyoruz,dünden beri çok kötüyüm...

ben de çok üzülüyorum, bugun metroda ağlıyordum gizli gizli,inadıma karşıma mutlu sevgılıler oturdu, daha da hızlandı gözyaşlarımın akışı...

sağol canım, kendımızı hayatın akışında, koşturmacada ıhmal etmısız, hep kendımıze zarar vermısız, ben cogu hastalıgın stresten kaynaklandıgına ınanıyorum...
hayırlı olanı, bizi hakedeni seçelim de, ne olursa olsun artık canım

öyle tabi herseyin bi zamanı var gelecek iyimi kötümü olucak bizz bilemeyizki inşallah bundan sonrası güüzel olur.

cok ıyı anlıyorum senı.ınsan h.sonları yalniz dısarı cıktıgında cıddı anlamda cokuyo.bebelı balonlu aıleler bı yanda,el ele goz goze cıftler baska bı yanda...ıste boyle zamanlarda yalnızlıgı daha bı derınde hıssedıyo ınsan.h.sonu ıznı olan ıste calısıyodum.orda calışırken bı dershanede ıs buldum.h.sonu da 2gun calısıyorum.herkes bana sasırdı.h.sonu mesaı yapılan ıse gırdım dıye.anlamıyolar kı benım ıcın h.sonlarının bı anlamı yok :-( umarım cozersınız sorununuzu ya da umarım karsına yenı bırı cıkar.artık hakkında hangısı hayırlıysa...

şu saatte bıyerlerde fırtına kopsa bende yaprak kımıldamaz canım.rabbım sızlere hayırlı bırılerını nasıp etsın.
Bence de pek cok hastalıgın temelı strese dayanıyo

sanki erkekler kapışılıyor,kızlar evde kalmamak için hemen buldugu bir erkege sarılıyor,köşekapmaca oynar gibi,ben de sona kalıp donakalıyorum gibi hissedıyorum artık... bazı kızların birini tavlamak için o kadar cok cabaladıgına şahit oluyorum ve şaşırıyorum ki, ben kendımı küçülmüş gibi farklı hissederım o tavırları sergılesem,hani aranan tipler olur ya,ben yapamadım onu bir türlü...
ben beceremıyorum bu işleri, en güzel yıllarımın yalnız gectıgıne mı yanayım,gelecegımın belırsız olduguna mı yanayım,yoksa her şeye ragmen halime şükür mü edeyım ne yapayım... şu sıra değişimlerle dolu sancılı bir süreç içindeyım...

uuu lafa bak yaprak kımızdamazmışşşşş

neler neler olurda soylemıyım

ahahahah,basladı cazıbe hanımın gunduz duslerı.gercı saat ıtıbarıyle gunduzle alakamız yok ama neyse.soyle canım soyle :-D
şız de boyle dert babası gıbı oldunuz ama cok sukur ıyı.yım boyle.alıskanlık oldu artık yalnızlık.dershanede ogrencıler var,cocuk sevgımı de onlarla gıderıyorum.oldu da bıttııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…