- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.541
sanki erkekler kapışılıyor,kızlar evde kalmamak için hemen buldugu bir erkege sarılıyor,köşekapmaca oynar gibi,ben de sona kalıp donakalıyorum gibi hissedıyorum artık... bazı kızların birini tavlamak için o kadar cok cabaladıgına şahit oluyorum ve şaşırıyorum ki, ben kendımı küçülmüş gibi farklı hissederım o tavırları sergılesem,hani aranan tipler olur ya,ben yapamadım onu bir türlü...
ben beceremıyorum bu işleri, en güzel yıllarımın yalnız gectıgıne mı yanayım,gelecegımın belırsız olduguna mı yanayım,yoksa her şeye ragmen halime şükür mü edeyım ne yapayım... şu sıra değişimlerle dolu sancılı bir süreç içindeyım...
duygularıma tercuman oldun.aynı durumdayım,aynı seylerı dusunuyorum ve son zamanlarda bu dusunceler daha da agır gelmeye basladı.sanırım mevsımle de ılgısı var.bahar ayları depresyona cok yatkın oluyo ınsan.ne burcusun aslı?
Bır de evet.kızlar erkeklere cok dımışıyo.bız gozlerımızı belertırken atı alan uskudarı geciyo.bızım neslın fazla turk fılmı ızlemesının zararları...
duygularıma tercuman oldun.aynı durumdayım,aynı seylerı dusunuyorum ve son zamanlarda bu dusunceler daha da agır gelmeye basladı.sanırım mevsımle de ılgısı var.bahar ayları depresyona cok yatkın oluyo ınsan.ne burcusun aslı?
Bır de evet.kızlar erkeklere cok dımışıyo.bız gozlerımızı belertırken atı alan uskudarı geciyo.bızım neslın fazla turk fılmı ızlemesının zararları...
bu karamsarlık ne yahuuuuuu
dımışıyo ne kız,bu da yeni bir yöresel tabir olsa gerek
sana sebeplerını saymış işte kızcagız,yalnızlık,mevsim,burç,türk filmleri...
gecer geceer.bu arada yedek kulubesınde ızlemıyodum.cepten zor yazılıyo canımcım.ıdare edıver artikbu karamsarlık ne yahuuuuuu
merhaba,gule gule gıbı oldu bu tatlım.selam verdın ortadan kayboldunslm kızlarrrrrr :)
bugün duş gunümdü,hiç halim yok,sabah alırım artık
Selam arkadaşlar. 2 gündür girememiştim ama bütün yazılanları okudum.
Aslı85, kardeşin için geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim.
Ben de depresifim
Hafta sonları çok kötü oluyor gerçekten de. Hafta içi işin yoğunluğuyla düşünmeden geçiyor ama hafta sonları yapayalnız...
Kendim gibi olan arkadaşlarımı burada görmek enteresan, sevinemiyorum, hepimiz adına üzülüyorum.
türk filmleri kısmını hıc düşünmemiştim ben ama olabılır,çocuklugumuz onlarla gectı sonucta,bilinçaltımızı etkılemiştir...
kova canım sen? sebebini bilmem ama bildigim tek şey şu sıra depresif bir döneme girdigim...
koc ben.turk fılmlerının etkısı var tabı.tv'de ızledıgımız herseyde gızlı mesajlar var.bu arada dımışmak dadanmak,tebelleş olmak gıbı bısey kızlar :-D
beyzos cabuk mu etkılenıyosunuz soruna daha onceden tanıdıgın bı cumleyle yanıt vereyım.tok acın halınden ne anlar ;-)
kısssım sen spor salonunda
şöyle fit (six pack olmasına gerek yok), eli yüüzü düzgün ve mesleği olan birini bulamıyomusun
Selam arkadaşlar. 2 gündür girememiştim ama bütün yazılanları okudum.
Aslı85, kardeşin için geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim.
Ben de depresifim
Hafta sonları çok kötü oluyor gerçekten de. Hafta içi işin yoğunluğuyla düşünmeden geçiyor ama hafta sonları yapayalnız...
Kendim gibi olan arkadaşlarımı burada görmek enteresan, sevinemiyorum, hepimiz adına üzülüyorum.
kısssslar sizler ne kadar ayırımcısınısss
ne var bende burada herkesten uzağım, bekarım...
kısssslar sizler ne kadar ayırımcısınısss
ne var bende burada herkesten uzağım, bekarım...
Spor salonunda sadece spor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?