30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

duygularıma tercuman oldun.aynı durumdayım,aynı seylerı dusunuyorum ve son zamanlarda bu dusunceler daha da agır gelmeye basladı.sanırım mevsımle de ılgısı var.bahar ayları depresyona cok yatkın oluyo ınsan.ne burcusun aslı?
Bır de evet.kızlar erkeklere cok dımışıyo.bız gozlerımızı belertırken atı alan uskudarı geciyo.bızım neslın fazla turk fılmı ızlemesının zararları...

bu karamsarlık ne yahuuuuuu

dımışıyo ne kız,bu da yeni bir yöresel tabir olsa gerek

türk filmleri kısmını hıc düşünmemiştim ben ama olabılır,çocuklugumuz onlarla gectı sonucta,bilinçaltımızı etkılemiştir...
kova canım sen? sebebini bilmem ama bildigim tek şey şu sıra depresif bir döneme girdigim...

Selam arkadaşlar. 2 gündür girememiştim ama bütün yazılanları okudum.

Aslı85, kardeşin için geçmiş olsun, iyi olduğuna sevindim.

Ben de depresifim

Hafta sonları çok kötü oluyor gerçekten de. Hafta içi işin yoğunluğuyla düşünmeden geçiyor ama hafta sonları yapayalnız...

Kendim gibi olan arkadaşlarımı burada görmek enteresan, sevinemiyorum, hepimiz adına üzülüyorum.

kısssım sen spor salonunda

şöyle fit (six pack olmasına gerek yok), eli yüüzü düzgün ve mesleği olan birini bulamıyomusun

koc ben.turk fılmlerının etkısı var tabı.tv'de ızledıgımız herseyde gızlı mesajlar var.bu arada dımışmak dadanmak,tebelleş olmak gıbı bısey kızlar :-D
beyzos cabuk mu etkılenıyosunuz soruna daha onceden tanıdıgın bı cumleyle yanıt vereyım.tok acın halınden ne anlar ;-)

kısssslar sizler ne kadar ayırımcısınısss

ne var bende burada herkesten uzağım, bekarım...

çok tesekkur ederım canım.
şu sıra kara bulutlar üzerımızde galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…