- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.681
biliyorum canım, biliyorum da şu an sadece sancı için rahatlamaya çalışıyorum... ayaklarım, karnım feci durumdayım...
yarın da 10 saat dersim var... salı boş günüm,salı doktora gidicem artık...
onun dışında iyiyim, sıcak su torbası işe yaradı, rahatım biraz daha... sen nasılsın?
ne demek canım keşke daha fazla yardımcı olabilsem annenede ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN evet haklıısn ilaçlıda çektirmişsindir umarım mr' larını ? sevındım bişey çıkmamasına neden ilaçlı dıyorum benım kankıminde 3 yıl boyunca düz mr 'A GİRDİ BİŞEY ÇIKMADI .umarım aslada böyle birşey çıkmaz ömür boyu tatlım.yok canım aktarlarda var hazır satılıyor ısırgan suyu diyince veriyorlar onu çaybardagına koyuyorsun 1 /4 ısırgan suyu gerisi normal su aç karnına içiyosun ben günde 3 ögün içmiştim sabah.öglen ve akşam sen sabah akşam iç yeter.canım ilgilendiğin düşündüğün için çok teşekkürler... dün akşam civanperçemi,hayıt tohumu ve ısırgan tohumu karışımı bir çay aldım ve sancımı o arttırdı galiba... ısırganı tek başına nerden buldun,taze alıp suyunu mu çıkarttın...nöroloji konusundaki uyarın için de çok sağolasın... ben 6 ayda bir MR çektiriyorum... annem ms, biraz ondan kalan evham acaba ben de olur muyum korkusu ile kendimce önlem alıyorum, en son 2 ay önce gittim nöroloğa rutin muayene mi yaptı,MR çekildi, normal çıktı herşey... ms şüphesi yok, migren belirtileri var diye çıktı sadece...keyifsizliğinin nedenini bilmiyorum ama önemli değildir umarım...
ilaçlı çektiler evet, damar yolu falan açıldı çünkü mr öncesi hatırladığım kadarıyla... Allah korusun hepimizi... ben ısırgan suyuna da bakıcam yarın, doktora gittiğimde regl olmuş olayım ki, testler yapılabilsin istiyorum...
sabah okula giderken alıp geçeyim en iyisi... çok teşekkür ederim sana...
canım müsaadenle ben kaçayım artık, sabah ders var, bu ileri saat olayı dengemi bozdu zaten bugün...
iyi geceler
Lahesis, sadece civanperçemi olacaktın, karışım değil!bugün 40 gün oldu,regl olmadım... ve 2 gündür ağrıdan sancıdan delirmek üzereyim,gelen giden yok...
civanperçemi otu karışımı aldım, yanlış bir şey yapmamışımdır umarım... onu tüketmeye başlayınca sancım daha da arttı... napıcam ben yamidem kötü, halsizim,dağıldım resmen..
duş almaya üşeniyorum şu an düşün artık...
Aydebuz, hep sağ tarafım ağrır benim regl olunca... doktora gittim 1,5 yıl önce bir şey yok çok şükür... ama ben de yapmak istiyorum bir "temizlenme" ya soğan kürü -ki bunu içemeyebilirim- ya da senin ısırganı...ne demek canım keşke daha fazla yardımcı olabilsem annenede ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN evet haklıısn ilaçlıda çektirmişsindir umarım mr' larını ? sevındım bişey çıkmamasına neden ilaçlı dıyorum benım kankıminde 3 yıl boyunca düz mr 'A GİRDİ BİŞEY ÇIKMADI .umarım aslada böyle birşey çıkmaz ömür boyu tatlım.yok canım aktarlarda var hazır satılıyor ısırgan suyu diyince veriyorlar onu çaybardagına koyuyorsun 1 /4 ısırgan suyu gerisi normal su aç karnına içiyosun ben günde 3 ögün içmiştim sabah.öglen ve akşam sen sabah akşam iç yeter.
ooo kadar kolaymı etkılenıyosunuz
uflesem aglarsınız o zaman
ben de öyleyim. ota b.ka püsürüğe ağlarım.aha ben öyleyim üfle ağlarım
ben de öyleyim. ota b.ka püsürüğe ağlarım.
keşke bu kadar duygusal olmasaydım.
keşke normal bir insan olsaydım.
haaa, dışardan sert bir görüntüm de vardır. o da bence kendimi koruma isteğimden kaynaklanıyor.yoksa hepten kırılacağım.
eee, kestane şekeri ne haber?
çalışıyorum canım, iş yerindeyim. sen izinlisin değil mi?en nefret ettiğim huyum bu benimde... nolsun gülümsün evde pinekliyorum... sen napiosun bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?