30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam lahesıs nasılsın dicemde regl olamıyormuşsun ama o öle sıcak sularla halolcak bişey degılki

biliyorum canım, biliyorum da şu an sadece sancı için rahatlamaya çalışıyorum... ayaklarım, karnım feci durumdayım...
yarın da 10 saat dersim var... salı boş günüm,salı doktora gidicem artık...

onun dışında iyiyim, sıcak su torbası işe yaradı, rahatım biraz daha... sen nasılsın?

hımm anladım tatlım dikkat et kendıne ALLAH acil şifalar versin ama rel olamamakta çok kötü sinir,sitres,şişkinlik yapar ben bir ara detox için şunu denemiştim ısırgan suyu ama ben yarım şişeden fazla içmiştim nıtekım 2.5 ay kanama oldu bende oda çok kötüydüya 10 dk da bir ped degişiyorudum ama dr .gittim şok oldu biliyomusun için cam gibi nasıl yaptın bunu dedi anlattım aslında bir kaç gün içsen mi acaba diyorum benım gibi abartmadan söker kesinde sen yınede dr.gidersin tabıkı.bende nasıl olayım keyfım yok gibi canım

seni üzmek yada aklına kötü birşeyler getirmek istemem ama benım kankımde böle oluyordu ve kımse 3 yıl boyunca anlayamadı .okadarda dr.gitti emarlar çekildi ııı bişeycik çıkmadı anlamadı dr.lar benım ısrarımla benım nöroloji dr.gitti kafasından emar çekildi .sonuç kötü keşke ilk dedigim zaman gitseydi şuan 9 mm 'lik ur çıktı beynınde canım kankamınya şuan endekron bölümlerınde sürekli onların yardımıyla regl oluyor iişte umarım senınki böyle birşey degıldır canım dr.larında çogu bilmiyorya .çünkü sen daha öncede böyle sorunlar yaşadım tahlıllerım temiz çıktı yazmışsın biyerde umarım başında agrı falan yoktur tatlım . ( herkezde olucak diye birşey yok ama genede belirtmek istedim .unutmayın erken teşhis hayat kurtarır )

Son düzenleme:
canım ilgilendiğin düşündüğün için çok teşekkürler... dün akşam civanperçemi,hayıt tohumu ve ısırgan tohumu karışımı bir çay aldım ve sancımı o arttırdı galiba... ısırganı tek başına nerden buldun,taze alıp suyunu mu çıkarttın...

nöroloji konusundaki uyarın için de çok sağolasın... ben 6 ayda bir MR çektiriyorum... annem ms, biraz ondan kalan evham acaba ben de olur muyum korkusu ile kendimce önlem alıyorum, en son 2 ay önce gittim nöroloğa rutin muayene mi yaptı,MR çekildi, normal çıktı herşey... ms şüphesi yok, migren belirtileri var diye çıktı sadece...

keyifsizliğinin nedenini bilmiyorum ama önemli değildir umarım...

bu arada arkadaşının şuan durumu nasıl, çok üzüldüm, hayati bir risk var mı

ilk beyin mr ında çıktı mı hemen... Allah şifasını versin inşallah...

ne demek canım keşke daha fazla yardımcı olabilsem annenede ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN evet haklıısn ilaçlıda çektirmişsindir umarım mr' larını ? sevındım bişey çıkmamasına neden ilaçlı dıyorum benım kankıminde 3 yıl boyunca düz mr 'A GİRDİ BİŞEY ÇIKMADI .umarım aslada böyle birşey çıkmaz ömür boyu tatlım.yok canım aktarlarda var hazır satılıyor ısırgan suyu diyince veriyorlar onu çaybardagına koyuyorsun 1 /4 ısırgan suyu gerisi normal su aç karnına içiyosun ben günde 3 ögün içmiştim sabah.öglen ve akşam sen sabah akşam iç yeter.

ilaçlı çektiler evet, damar yolu falan açıldı çünkü mr öncesi hatırladığım kadarıyla... Allah korusun hepimizi... ben ısırgan suyuna da bakıcam yarın, doktora gittiğimde regl olmuş olayım ki, testler yapılabilsin istiyorum...

yok canım hayatı riski çok şükür 1 mm geriledide adet oldugu sürece sorunu yok gecen ay olabildi geriledi .8 e düştü zaten ameliyatta demitorlar hemen öle .benımde çok önemli birşeyim yok canım öylesine can sıkıntısı genel işte:)

ohh iyi rahatladım valla :)amin tatlım amin hımm ozaman şöyle yap sabahtan al içmeye başla sakıncası yok içini temizlemekten adet olmandan başka :) ee sonuçta dışımıız detox yapabiliyoruzda içimizi yapamıyoruz işte tertemiz oluyo valla
sabah aç karnına içmeye başla sen . ( cam şişede 1 lt lık şişelerde olanından al buzdolabında sakla anım )

sabah okula giderken alıp geçeyim en iyisi... çok teşekkür ederim sana...
canım müsaadenle ben kaçayım artık, sabah ders var, bu ileri saat olayı dengemi bozdu zaten bugün...
iyi geceler

sabah okula giderken alıp geçeyim en iyisi... çok teşekkür ederim sana...
canım müsaadenle ben kaçayım artık, sabah ders var, bu ileri saat olayı dengemi bozdu zaten bugün...
iyi geceler

bencide enn iyisii burnunu tut iç fazla kokmuyor ama benım kokulara karşı alerjım varda ufacık bişey neolcakkı demii :)bende sana yatalım diektım p.c kasıyor zaten deli etti benı sana iyi geceler dıcem dıye beklıyorum açılmasını :) alışırsın canım 3 güne yeni saate ben 10 da kalkıyorum valla nispet gibi olmasında :)iyi geceler canım rüyanda seni kim en çok sevıyorsa onu gör inaşallah ( yarın anlat bana )

Lahesis, sadece civanperçemi olacaktın, karışım değil!
Fakat hastane maceralarını okudum da seninki civanperçemlik değil sanırım. Aşmış...

demek hemen hamile kalmak istiyorsun, Allah gönlüne göre versin canım... İnşallah uğraştırmadan gelir minik bebeğin...

Günaydın bu arada kızçeler,

Aydebuz, hep sağ tarafım ağrır benim regl olunca... doktora gittim 1,5 yıl önce bir şey yok çok şükür... ama ben de yapmak istiyorum bir "temizlenme" ya soğan kürü -ki bunu içemeyebilirim- ya da senin ısırganı...

sana zahmet canım istersen özelden ver. markası nedir bu ısırgan suyunun? adet döngüsünün hangi zamanında içilir? yani adet olduktan kaç gün sonra başlanır? kaç gün içilir? iyice bir yazar mısın? sağ ol...

aha ben öyleyim üfle ağlarım
ben de öyleyim. ota b.ka püsürüğe ağlarım.
keşke bu kadar duygusal olmasaydım.
keşke normal bir insan olsaydım.

haaa, dışardan sert bir görüntüm de vardır. o da bence kendimi koruma isteğimden kaynaklanıyor. yoksa hepten kırılacağım.

eee, kestane şekeri ne haber?

en nefret ettiğim huyum bu benimde... nolsun gülümsün evde pinekliyorum... sen napiosun bakim?

en nefret ettiğim huyum bu benimde... nolsun gülümsün evde pinekliyorum... sen napiosun bakim?
çalışıyorum canım, iş yerindeyim. sen izinlisin değil mi?

Cuma günü başım ağrıyordu ya, tüm gece yatamadım ağrıdan. Cumartesi 14.00 gibi ağır bir migren ilacı içtim de hafifledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…