- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.701
çalışıyorum canım, iş yerindeyim. sen izinlisin değil mi?
Cuma günü başım ağrıyordu ya, tüm gece yatamadım ağrıdan. Cumartesi 14.00 gibi ağır bir migren ilacı içtim de hafifledi.
selamlar hepinize iyi haftalar olsun inşallah .gülümsün attım mesajı canım .ohhh ne güzel çalışıyorsun sen bende iş baksam iyi olucak .şeker napıyosun bakıyım ? lahesis naptın canım ?
arkadaşlar beni yönlendirir misiniz, ispanyada yaşayan kullanıcılarla nasıl irtibata geçerim?
selamlar hepinize iyi haftalar olsun inşallah .gülümsün attım mesajı canım .ohhh ne güzel çalışıyorsun sen bende iş baksam iyi olucak .şeker napıyosun bakıyım ? lahesis naptın canım ?
Allah sana da hayırlı bir iş versin...
evet canım oda doğru ama ben çalışırken akşamları yaparım genelde aklıma nezaman eserse deliyimya :) c.tesi tamamen bitiririm işimi pazarda dinlenirim miss gibi anam benım birde sevgılımın evi var ben hangısını temizleyım bilemedım şimdi
güle güle canım, hayırlısı olsun.kızlar ben çıkıyorum... hepinizi çok öpüyorum komşuya gitcez annemle... dün gece rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm barışmıştık, kaç gecedir görüyorum böyle. Sen iyiye çıkar yarabbim...İnşallah barışırız...
anneleri köye gidince az temizlememiştim bende evini paşanın... ama kıymet bilmiyo işte... off neyse ağlarım şimdi gene bensevgilin olsunda temizle boşver nazar değmesin
kızlar ben çıkıyorum... hepinizi çok öpüyorum komşuya gitcez annemle... dün gece rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm barışmıştık, kaç gecedir görüyorum böyle. Sen iyiye çıkar yarabbim...İnşallah barışırız...
teşekkür ederim kızlar...
Ankara'ya yakınım, burada çözüme ulaşamazsam ya da tedaviden tatmin olmazsam 3 saatlik yol, gelebilirim tabiki...
salı günü gideceğim bakalım, salıya kadar gelse de hormon testleri de sağlıklı bir şekilde yapılabilse çok iyi olur tabi...
bu arada sıcak su torbası beni rahatlatır mı yoksa fazla sıcak tutmakta sancıyı arttırır mı acaba
hiç sevmem nisan 1 ve türevi şakaları...kızlar hiç keyfımde yok bugün kimsede yoknisan 1 yapan varmı aranızda yapsammı ne yapsam acep içimdende gelmıyor hiç bişey bea
hiç sevmem nisan 1 ve türevi şakaları...
gerçi yapınca yaranamıyorsun ama olsun ALLAH bilsin genede diyorum.amin canım amin zaten sürekli nazar deger bana.aglama kız neden aglıyosunki o üzülsün seni kaybettiginede o yansın derdine
görüşürüz tatlım .barışıcaksınya merak etme ama hayırlısıysa barışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?