30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çalışıyorum canım, iş yerindeyim. sen izinlisin değil mi?

Cuma günü başım ağrıyordu ya, tüm gece yatamadım ağrıdan. Cumartesi 14.00 gibi ağır bir migren ilacı içtim de hafifledi.

bende de sinüzit var ara ara tutuyo delirtiyo... evet izinliyim, valla çalışmak çok zor gelcek:)) geçmiş olsun canım benim... ne güzel iş yerinde girebiliyosun ben mümkün değil giremem:18::18::18: gece muhabbetlerine katılırım artık

selamlar hepinize iyi haftalar olsun inşallah .gülümsün attım mesajı canım .ohhh ne güzel çalışıyorsun sen bende iş baksam iyi olucak .şeker napıyosun bakıyım ? lahesis naptın canım ?

selamlar hepinize iyi haftalar olsun inşallah .gülümsün attım mesajı canım .ohhh ne güzel çalışıyorsun sen bende iş baksam iyi olucak .şeker napıyosun bakıyım ? lahesis naptın canım ?

inşallahhh para kazanmak güzel ama 1 gün tatilim var o çok kötü işte... ev işimi yapayım gezeyimmi yemek mi ütü mü yapayım

evet canım oda doğru ama ben çalışırken akşamları yaparım genelde aklıma nezaman eserse deliyimya :) c.tesi tamamen bitiririm işimi pazarda dinlenirim miss gibi anam benım birde sevgılımın evi var ben hangısını temizleyım bilemedım şimdi

anneleri köye gidince az temizlememiştim bende evini paşanın... ama kıymet bilmiyo işte... off neyse ağlarım şimdi gene ben sevgilin olsunda temizle boşver nazar değmesin

kızlar ben çıkıyorum... hepinizi çok öpüyorum komşuya gitcez annemle... dün gece rüyamda ayrıldığım sevgilimi gördüm barışmıştık, kaç gecedir görüyorum böyle. Sen iyiye çıkar yarabbim...İnşallah barışırız...

anneleri köye gidince az temizlememiştim bende evini paşanın... ama kıymet bilmiyo işte... off neyse ağlarım şimdi gene ben sevgilin olsunda temizle boşver nazar değmesin

gerçi yapınca yaranamıyorsun ama olsun ALLAH bilsin genede diyorum.amin canım amin zaten sürekli nazar deger bana.aglama kız neden aglıyosunki o üzülsün seni kaybettiginede o yansın derdine

görüşürüz tatlım .barışıcaksınya merak etme ama hayırlısıysa barışın

canım benim çok çok geçmiş olsun
şimdi gördüm
daha iyisin inşallah
şifa duası okudum sana

kızlar hiç keyfımde yok bugün kimsede yok nisan 1 yapan varmı aranızda yapsammı ne yapsam acep içimdende gelmıyor hiç bişey bea

hiç sevmem nisan 1 ve türevi şakaları...

hadıya ben yaparım anısı kalır ama gecen senede yemedi biizm fecii anladı hemen şaka dedi .bugünde halim yok yapmasammı ozaman :) zaten yarım saat kaldı gelmesıne

inşallah barışırız... inşallah hissettiklerin doğrudur...ben sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…