- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.901
Sen oyle san. Her burcu cifter cifter denemis biri olarak, yengec burcu bana ideal diyorum
benim tarıhlerım gizli
ciddi değilsin dimi??kız send ecarrie gibi oldun gözümde ne gerçek ne şaka kestiremiyorum.o neden banlandı biliyormusun?
bir anlayayım davulla zurnayla ilan edip
sana iadeli taahhütlü ped yollayacam
ben de sasırdım beyzoş.en guzel zamanlarını senden ayrı gecırıyo :-( nasıl dayanabılıyosun yahassas günündesin galiba beyza,millete derdin hep,bu kez sen mi özel günündesin yoksaduş al rahatlarsın
şaka bir yana zor tabi hasret çekmek, Allah kavuştursun tez zamanda...
ben duadan da umıdımı kestım tatlım ama sag ol ıyı dıleklerın ıcın.muckO zaman dua etmekten başka elden birşey gelmez canım ama eminim seni seven biri karşına çıkıcaktır.
Hepimiz için geçerli bu.
oh oh kartın süper gelmiş çok beğendim bana sorsan inan bende aynısını derdim.daha iyileri olcak inşallah şükret ve sabret.bende çok sinirlenmiştim senin olaya ama kurtardığını düşün.
bense beni hiç sorma olanlar oldu ama iyi olucam kariyer yapıcam
çabuk geçti duygusallıgın bakıyorum dabenim her günüm hassas,çünkü kalbim hassas kızım
Biliyorum muhalefet bir uye konu acmisti. Banlatmak icin actigi belliydi zaten. Cok ileri gitti. Carrie de durmadi cevap verdi. Ceza suresi de uzun baya.
Carrie de kimmis onun tahtina adayim ben.
Canın ne istiyorsa, içinden ne geliyorsa onu yap canım.
Bende bundan sonra öyle yapıcam.
banlatmak için mi?? inanmıyorum yha ne hasta ,psikopat insanlar var ,bunların işleri güçleri yokmudur.Bide pro üye yani ,üzüldüm ne diyim.valla yorumundan mahrum kaldım ama neyseki sen yetiştin birde sağolsun asimela .
konu sahibi banlandımı peki?
duydun bedava pedi
hergün hassasmış hanımefendi
benden bedava alıp baskalarına mı satacan kııııss
ne çektin sen be beyza, kariyer kariyer diye tutturup kocanı çocugunu eve atıp amerıkalara gittin be çocugumhaydi ağla kız,benden de sana bedava selpak
kırmıyorum değil mi?
yeni arkadaşları tanımıyorum
ayrıca sohbetlerınden hıc bır sey anlamıyorum
kırılmam ben sana
tanışalım canım
ben Asimela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?