30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aynen ders aldık artık hayattan.gerçi Allah beterinden korusun yine şükredelim . kendim için yaşıycam artık bende hem öyleleri daha bi kıymetli oluyor anladım

Evet canım ben de anladım...
Kimseyi takmıcan o zaman kıymetli oluyorsun nedense.

asimela ilk avatar resmin çok iyi duruyordu neden değiştin, bu küçük kalmış.ayrıca yoksa resimdeki kız senmisin?

sorma hannah ben de o çok büyük diye bunu ekledim, bu kaçıncı avatarım kimbilir

ben değilim ama bana çok yakın tipleri seçiyorum, gözlük açısından:103:

Bende Vasfiye teyzeye takmış durumdayım.
Kendime yapıyım bende :)
Ahh be kızım kendini bir erkeğe sevdircen diye ne paraladın be kendini yavrumm?
Hayırr oldu da ne oldu? :)

sorma hannah ben de o çok büyük diye bunu ekledim, bu kaçıncı avatarım kimbilir

ben değilim ama bana çok yakın tipleri seçiyorum, gözlük açısından:103:

benim konuma yazarken kullandığın elinde makine tutan avatar çok iyiydi. kız güzelmiş bu arada .saç ve gözlük tarz

tuğçecim o kim yha .adını bile hiç duymadım merak ettim. forumdan bi üyemi yoksa

senin de yapabileceginin en iyisi buymuş demek ki,napacaaan,katlanacaan,mecbuur

yok artık yalan dünya dizisinin yeni karakteri

ne bileyim belkide dedim . benimde forumdan meşhur bildiklerim Carrie var takip ederim,bide whattodoknow.yorumları öldüryor beni çok deli kız ama tespitleri çok doğru

ne bileyim belkide dedim . benimde forumdan meşhur bildiklerim Carrie var takip ederim,bide whattodoknow.yorumları öldüryor beni çok deli kız ama tespitleri çok doğru

ikisini de biliyorum,carrie e üzüldüm ben de,ama eşiyle arası düzelmişti en son,ona çok sevinmiştim.

boşanıcam yakında canım .size abla tavsiyesi aklınız varsa paralı biriyle evlenin yoksa hiç bulaşmayın .düzgün erkek yok . biraz eşeleyince hepsinden bişeler çıkıyor.

peki sen bekarmsın? topiğin adına bakarak bekar diye düşündüm

Vasfiye teyzenin namı Amerikalara uğramadı mı daha beyza

Son düzenleme:
ikisini de biliyorum,carrie e üzüldüm ben de,ama eşiyle arası düzelmişti en son,ona çok sevinmiştim.

onunda mı eşiyle problemi vardı,off bu dertleri bitmiyor kızların olsa ayrı bi dert olmasa ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…