- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #8.961
boşanıcam yakında canım .size abla tavsiyesi aklınız varsa paralı biriyle evlenin yoksa hiç bulaşmayın .düzgün erkek yok . biraz eşeleyince hepsinden bişeler çıkıyor.
peki sen bekarmsın? topiğin adına bakarak bekar diye düşündüm
o kadar malzemeyle makale üstüne makale yazarsın tabi
sen de dilini nasıl kullanırsın
basarılı bir hukukçu olarak düşünemiyorummm
lahesis şu an gecmişi okuyor,biraz bekleyeceksınız artık
benim dilim hukuktan başka her şeye çalışıyor
dondurma yerken mı kullanıyosun
beni buradaki erkeklerden sogutan bir neden de o aslında, yok güzel yemek yapar mısın, temizlik yapar mısın, aileme hizmet eder misin...
yaralarımı depreştirdi
evet özel günümdeyimmmmm
ne çektin sen be beyza, kariyer kariyer diye tutturup kocanı çocugunu eve atıp amerıkalara gittin be çocugumhaydi ağla kız,benden de sana bedava selpak
kırmıyorum değil mi?
kimle yatcan kısss
ben 00.00 olmadan kaçayım
sabah işbaşı, iyi geceler
balkabagınamı dönüşüyosun 00.00 dan sonra yoksa ?:) iyi geceler canım
evet kızlar beğene beğene geldim, bunca sayfayı okumak ne zor oldu ya, bir daha ben yokken konuşmayın bu kadar çok
sohbete yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyor ve satırlarıma başlıyorum;
amuda bile kalkarım, gösteriyim mi de bakalım ne yapacak adam
kızlar yapmayın, zamansız dönecek hatun Türkiye'ye.... Allah sizi tez zamanda sağlıkla kavuştursun ve bir daha ayırmasın canım sıkma canını... sağlık olsun, hasret giderilir elbet...
nihayet bende... ama günlerimi asla takip edemeyeceksiniz kızlar, hatta ben de takip edemeyecekmişim malesef,nedenini aşağıda açıklayacağım...
buna çok güldüm dayanamadım alıntı yaptım
beyza formundasın canım... he unutmadan haftasonu benim kocam yine gelcek
bana degıl ama beyzaya bır haller oluyor, anlarsın ya
iyi geceler
hatun nasıl biliyo yöntemi
ben hafif dekolte diyodummm
hatun doğrudan göstereyimmi diyor
sen leopar taytını
altına da çeyizlikten bir şeyler çek tatlım
anammm 2 dakka içinde ne kadar yazdınız bea yetişemiyorum:)
lahesis naptın canım bugün dr.gidicektin ısırgansıuyunu aldınmı vanım ?
duja girecem eve gidince
sağlık durumumu bildiriyorum kızlar,bendesiniz...
ısırgan suyunu almaya merkeze gidecek halim dahi olmadı...
yataktan çıkamadığım pazar ve berbat geçen pazartesi gününden sonra, doktor korkusundan olsa gerek bu sabah nispeten teşrif etti bizimki... sabah doktora gittim, testler,tahliller ve ultrason olayından sonra (ultrason esnasında doktorum benimle tarih muhabbeti yaptı,kendisi eski milletvekiliymiş, bir an işini unuttu sohbete daldı...hemşirenin şaşkın ifadesini anlatamam...)
toplamda 14 tane myom...tanı;pcos..... şimdiye kadarki muayenelerde farkedilmemiş olmasına delirdi doktorum...
prolaktin 50.14
ayrca hipotroidi den şüphelendi ama dahiliyenin alanı olduğu için sadece yönlendirdi...
pcos konusuna hiç takılması nedense,kadınların yüzde 25 i pkoludur.. gebeliğe engel teşkil etmez... sadece döngünü bilemeyeceğin için şu gün gebe kalırım deme şansın olmayacak... 11-13-15-17 günler olayından bahsetti(normal kadınların yumurtlama günleriymiş) senin için hergün gibi düşüneceksin bu günleri ve ona göre hareket edeceksiniz dedi. normalde günaşırı diyorum ama size hergün önericem dedimaslında d.kontrol hapı ile düzene sokup tedavi ederiz ama 6 ay sonra gebelik düşündüğün için ilaç kullandıramam sana dedi...
prolaktin(süt hormonu) yüksekliği de hamileliği engelliyormuş ama nörolojik boyutu yoksa ilaç tedavisiyle bir ayda normale dönermiş,ilaç verdi...
koşa koşa dahiliye uzmanına gittim...- prolaktinin nörolojik boyutu tiroid tahlili ile bağlantılıymış... -tahlilleri birde dahiliye uzmanı yaptırdı ve çok şükür tiroidle alakalı bir sorun yok herşey normal... yani prolaktin yüksekliğinin hipofizle alakası yokmuş bendeki...
son olarak pkolu hastalar zor kilo verir, insülin dirençleri yüksek olur dikkat et dedi, benimde neden çok zor kilo verdiğim ortaya çıkmış oldu böylece... mevcut kilonun yüzde 10 unu vermelisin her durumda dedi...
kısmen rahatlamış olarak eve döndüm, duşumu aldım... balayı oteli baktım ve burdayıııımm
duja girecem eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?