- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.341
ohooo ben işe dalmışım...
selanik göçmeniyiz canım, kestane_şekeri siz nerden?
gülümsün; havasını suyunu almışsın, tamam oldun o zaman sen
Sana da hayırlı cumalar MASLOW'um, öğretmenim!
Sen ne öğretmenisin? Özel bir kurum muydu?
aaa! ne güzel mental aritmetik. herkes çocuğuna böyle dersler aldırıyor artık. duyuyorum.ozeldeyım gulumsuncum,mental aritmetık ogretmenıyım
hahahah,canım sağlık konusunda sorunum yok şükür.o konuda olumluyum.
iste her konuda olsan ya boyle ne guzelbak ise yaramis da. dun umudunu kaybetme filmini izledim. daha bir pozitifim dun aksamdan beri
"kızçeler" den dolayı canım
ben de muhacirim de kendime yandaş aradım galiba...
yok trakya'da öyle derler... Hatta dikkat ettiysen "kızlar, kızçeler, canlar" derim genelde. :)ben de bu kizce ne demek ki,herhalde forumda oylesine eglence icin kullanilan bir soz sanmistim
Kimin filmi? Netten izlediysen link atar mısın özelden?
oyle.cok populer son zamanlarda.furya gıbı bısey.ama zevklı deaaa! ne güzel mental aritmetik. herkes çocuğuna böyle dersler aldırıyor artık. duyuyorum.
iste her konuda olsan ya boyle ne guzelbak ise yaramis da. dun umudunu kaybetme filmini izledim. daha bir pozitifim dun aksamdan beri
oyle.cok populer son zamanlarda.furya gıbı bısey.ama zevklı de
tatlım,daha oncekı olumsuz yasantılar etkılıyo ınsanı.saglıkla ılgılı de olumsuz bı deneyımım olmadıgi ıcın olumlu dusunebılıyorum.dıger konularda da neye elımı atsam kuruyo.bu yuzden pozıtıf olmam mumkun olmuyo
yok trakya'da öyle derler... Hatta dikkat ettiysen "kızlar, kızçeler, canlar" derim genelde. :)
Asimile olmuştur arkadaşın.trakyali arkadasim var ama hic duymamistim ondan. sitede de goruyorum bayagi kizceler diye. dedigim gibi ondan forumda kullanilan bir hitap sekli sanmistim:)
trakyali arkadasim var ama hic duymamistim ondan. sitede de goruyorum bayagi kizceler diye. dedigim gibi ondan forumda kullanilan bir hitap sekli sanmistim:)
olsun ben yine de daha olumlu gordum seni genel manada iki gundurbenim duam mi kabul oldu yoksa ne oldu
Aslı , bende bir şey yok ( bildiğim kadarıyla ) ama içim temizlensin diye denemek istiyorum. ( Gerçi önce Aydebuz'un tavsiyesiyle aldığım "Isırgan Suyu"nu denemek istiyorum.)
Ayrıca da annem menopoza giriyor gibi o da denesin bence... Peki ama içmesi zor mu? Soğanı da ellemeye başlayalı kaç sene oldu şurada... Soğan ile pek aram yok! :18:
olmustur tabı tatlım.kalbın temız.ben de sana ve tum kızcelere allah ıslerınızı rast getırsın dıyorum mubarek cuma vaktı
Asimile olmuştur arkadaşın.
Sela verildi galiba millet, haydi dua etmeye...
Dün hepimize ettim ben! Bugün de edeyim bari. :)
Asimile olmuştur arkadaşın.
Sela verildi galiba millet, haydi dua etmeye...
Dün hepimize ettim ben! Bugün de edeyim bari. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?