30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ohooo ben işe dalmışım...
selanik göçmeniyiz canım, kestane_şekeri siz nerden?
gülümsün; havasını suyunu almışsın, tamam oldun o zaman sen

Kimin filmi? Netten izlediysen link atar mısın özelden?

canim google danbuldugum rastgele bir siteden izledim dun. yonetmeni gabriele muccino.en iyi filmler arasinda geciyor. bir babanin ogluna bakmak icin, umudunu koruyar ak verdigi zorlu gecim mucadelesi anlatiliyor. oyle bir adamla evlenirdim:)) adam zenci bu arada:))

aaa! ne güzel mental aritmetik. herkes çocuğuna böyle dersler aldırıyor artık. duyuyorum.
oyle.cok populer son zamanlarda.furya gıbı bısey.ama zevklı de
iste her konuda olsan ya boyle ne guzelbak ise yaramis da. dun umudunu kaybetme filmini izledim. daha bir pozitifim dun aksamdan beri

tatlım,daha oncekı olumsuz yasantılar etkılıyo ınsanı.saglıkla ılgılı de olumsuz bı deneyımım olmadıgi ıcın olumlu dusunebılıyorum.dıger konularda da neye elımı atsam kuruyo.bu yuzden pozıtıf olmam mumkun olmuyo

olsun ben yine de daha olumlu gordum seni genel manada iki gundur benim duam mi kabul oldu yoksa ne oldu

yok trakya'da öyle derler... Hatta dikkat ettiysen "kızlar, kızçeler, canlar" derim genelde. :)

trakyali arkadasim var ama hic duymamistim ondan. sitede de goruyorum bayagi kizceler diye. dedigim gibi ondan forumda kullanilan bir hitap sekli sanmistim:)

trakyali arkadasim var ama hic duymamistim ondan. sitede de goruyorum bayagi kizceler diye. dedigim gibi ondan forumda kullanilan bir hitap sekli sanmistim:)
Asimile olmuştur arkadaşın.

Sela verildi galiba millet, haydi dua etmeye...
Dün hepimize ettim ben! Bugün de edeyim bari. :)

canim bircok derde deva sogan kuru. doktorlarin sitelerinde de yaziyor zaten. icilmeyecek gibi degil tadi. kokusu biraz rahatsiz edebilir belki, onun disinda bir sey yok. ben sifa icin her seye katlanirim

Asimile olmuştur arkadaşın.

Sela verildi galiba millet, haydi dua etmeye...
Dün hepimize ettim ben! Bugün de edeyim bari. :)

yok kiz has trakyali:) universiteden arkadasimdi.hala trakyada yasiyor.bre kizan beya gibi sozler soylerdi de kizceleri duymadim iste
hayirli cumalar bu arada. pazar YDS var. ona dua edeyim ben de hepimize hayirli kismetten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…