30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok kiz has trakyali:) universiteden arkadasimdi.hala trakyada yasiyor.bre kizan beya gibi sozler soylerdi de kizceleri duymadim iste
hayirli cumalar bu arada. pazar YDS var. ona dua edeyim ben de hepimize hayirli kismetten sonra

elveda rumelıyı ızlemedın hıc oyleyse,orda cok kullanılırdı kızçe sozcugu.hatta anne tarafı gocmen oldugu halde ılk orda duymustum ben de.
Hayırdır,yds ıle ne ısın var?

elveda rumelıyı ızlemedın hıc oyleyse,orda cok kullanılırdı kızçe sozcugu.hatta anne tarafı gocmen oldugu halde ılk orda duymustum ben de.
Hayırdır,yds ıle ne ısın var?

evet izlemedim...
yabanci dil tazminati almak icin canim.

ama yarın herkes yazsın buraya kimin girdiğini

valla ben yigenimi gördüm ölür bana ben senın kızınım dimi teyze der hep ,yerim onu ben yerrr.inşallah sizde güzel rüyalar görmüşsünüzdür

ben senın yerınde olsam sabah içerdim o tarz şeyler en etkili yanı sabahtır bence .evet canım suyu çok içmeye dikkat ediyorum bu sıralarda karbonatlı su içiyorum hem yagları yakıyormuş birçok şeyede iyi geliyormuş benımkısı sitresten zaten birde sigaradan asit var ondada ya benım gastırıtım var canım birde .banada patates suyu ıyı gelıyorda hergün üşeniyorum yapmaya oda bire birdir
Günaydın hatunlar... Gününüz çok güzel geçsin inşallah

tünaydınlar şekerim sağol senınde günün güzel geçsin inşallah

Günaydın canım, herkese günaydın! Hayırlı cumalar...

sanada hayırlı cumalar tatlım ıısrgan suyu çokkkkk etkılı ben bıraz fazla içsemde :) kızın benımde soğana alerjım var yanımda kımse soğan soymaz bıle bende soyamam elleyemem biri yanımda soysun nezle olurum 5 dakika yanında dursam bagdemcıklerım şişiyo o derece yani ama çokkkk faydalı çokk

günaydın kızlar
gününüz çok güzel geçsin
hayırlı cumalar :)

sanada tünaydın melidam senın gününde umarım çokkk güzel geçer hayırlı cumalar

en dogrusu valla

doğrusu mu bilemem ama çok istediğim bir meslek olsaydı ben de deneyebilirdim şansımı belki,ama bende o güç yok,zaten öyle çok istediğim bir meslek,olmazsa olmazım da yok,e kariyerim de iyi,sorun yok

Son düzenleme:

canım benimmm
hoşgeldin nasılsın

Hayırlı cumalar kızçeler

hayırlı cumalar sanada canım

[
hayırlı cumalar kızlar...
kestane_şekeri; durum nedir tatlım değişiklik var mı?
maslow; sen muhacir misin?öyle ise nerden ve nezaman

ah kuzum ah yok hiç bi değişiklik aramadı...

en sonunda çocugun kulagından çekip ben geitircem yiter lannnnnnnnnnnnn yiterrrrr dicem ( yapcam ,yapcam görürsün sen )

yok trakya'da öyle derler... Hatta dikkat ettiysen "kızlar, kızçeler, canlar" derim genelde. :)

he birde kızanlar derler :)

tatlım,daha oncekı olumsuz yasantılar etkılıyo ınsanı.saglıkla ılgılı de olumsuz bı deneyımım olmadıgi ıcın olumlu dusunebılıyorum.dıger konularda da neye elımı atsam kuruyo.bu yuzden pozıtıf olmam mumkun olmuyo[/QUOTE]

diyceksınki neye elimi atsam bolluk,bereketlik ,istedigim herşey oluyor diceksın .bak tersıne dönücek

Asimile olmuştur arkadaşın.

Sela verildi galiba millet, haydi dua etmeye...
Dün hepimize ettim ben! Bugün de edeyim bari. :)

ALLAH kabul etsin dualarını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…