- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.361
ic anadolu canim
yok kiz has trakyali:) universiteden arkadasimdi.hala trakyada yasiyor.bre kizan beya gibi sozler soylerdi de kizceleri duymadim iste
hayirli cumalar bu arada. pazar YDS var. ona dua edeyim ben de hepimize hayirli kismetten sonra
elveda rumelıyı ızlemedın hıc oyleyse,orda cok kullanılırdı kızçe sozcugu.hatta anne tarafı gocmen oldugu halde ılk orda duymustum ben de.
Hayırdır,yds ıle ne ısın var?
Gülümsün ben senin sevgilin ya da kocan olsam sana hep gülümsün balımsın canımsın derdimçok hoşuma gidiyo ismin
ne güzel farklı farklı yerlerden toplaşıp gelmişik buraya
sen de kizinin adini gulumsun koyarsin o zaman:))
[SUB][/SUB]
sen neredendin...
evet izlemedim...
yabanci dil tazminati almak icin canim.
hmmm,ben ygs ıle karıstırdım :-D
o günleri görcemmi acaba:44:
goruruz Allahin izniyle. neden olmasin ki.
aman yok silbastan yasayamam hayati artik:)
ama yarın herkes yazsın buraya kimin girdiğini
öğle ve akşam dediği için yarın başlıyorum bakalım canımpozitif de olursam fayda sağlayacagını düşünüyorum. bende mıyom şişkinlik yapıyor karnımda ama ıdrar yolları ıltıhabı da varmış bende,ilaç kullanınca şişliğim azaldı,yani o da şişkinlik yapıyormuş megerse. bir de 2 gündür daha çok su içiyorum,o da fayda etti şişkinliğin gıtmesıne. sende de midede şişkinlık varmış,ondan dedım...
Günaydın hatunlar... Gününüz çok güzel geçsin inşallah
Günaydın canım, herkese günaydın! Hayırlı cumalar...
Aslı , bende bir şey yok ( bildiğim kadarıyla ) ama içim temizlensin diye denemek istiyorum. ( Gerçi önce Aydebuz'un tavsiyesiyle aldığım "Isırgan Suyu"nu denemek istiyorum.)
Ayrıca da annem menopoza giriyor gibi o da denesin bence... Peki ama içmesi zor mu? Soğanı da ellemeye başlayalı kaç sene oldu şurada... Soğan ile pek aram yok! :18:
günaydın kızlar
gününüz çok güzel geçsin
hayırlı cumalar :)
en dogrusu valla
valla ben yigenimi gördüm ölür bana ben senın kızınım dimi teyze der hep ,yerim onu ben yerrr.inşallah sizde güzel rüyalar görmüşsünüzdür
ben senın yerınde olsam sabah içerdim o tarz şeyler en etkili yanı sabahtır bence .evet canım suyu çok içmeye dikkat ediyorum bu sıralarda karbonatlı su içiyorum hem yagları yakıyormuş birçok şeyede iyi geliyormuş benımkısı sitresten zaten birde sigaradan asit var ondada ya benım gastırıtım var canım birde .banada patates suyu ıyı gelıyorda hergün üşeniyorum yapmaya oda bire birdir
tünaydınlar şekerim sağol senınde günün güzel geçsin inşallah
sanada hayırlı cumalar tatlım ıısrgan suyu çokkkkk etkılı ben bıraz fazla içsemde :) kızın benımde soğana alerjım var yanımda kımse soğan soymaz bıle bende soyamam elleyemem biri yanımda soysun nezle olurum 5 dakika yanında dursam bagdemcıklerım şişiyo o derece yani ama çokkkk faydalı çokk
sanada tünaydın melidam senın gününde umarım çokkk güzel geçer hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar kızçeler
hayırlı cumalar kızlar...
kestane_şekeri; durum nedir tatlım değişiklik var mı?
maslow; sen muhacir misin?öyle ise nerden ve nezaman
ah kuzum ah yok hiç bi değişiklik aramadı...
tamamdır
yok trakya'da öyle derler... Hatta dikkat ettiysen "kızlar, kızçeler, canlar" derim genelde. :)
hayırlı cumalar sanada canım
[
en sonunda çocugun kulagından çekip ben geitircem yiter lannnnnnnnnnnnn yiterrrrr dicem ( yapcam ,yapcam görürsün sen )
he birde kızanlar derler :)
Asimile olmuştur arkadaşın.
Sela verildi galiba millet, haydi dua etmeye...
Dün hepimize ettim ben! Bugün de edeyim bari. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?